Komentari na vest

Željko posle svega: Neki bi verovatno voleli da odem, ABA liga mora pod hitno da se menja

p

pravda

pre gotovo 2 godine

ne mi bi voleli da ostanes da te rakamo non stop posto si ti najbolji trener ali u seljackim celavim glavama grobarskim tako si pricao pre 20 godina kad te iva sabacka pobedila kako si doziveo uvrede u gradu na savi tako nesto nisi doziveo ni u zadru bla bla ko te nezna hvalisavce jedan ja pa ja sram te bilo.
L

Ljutko

pre gotovo 2 godine

Da nećeš možda da menjaš Aba direktora lige a on nije uspeo da ti obezbedi Aba krađu. Sav novac treba tebi dati. Sad ne valja ni Srpska liga i nju treba izbaciti zbog vas. Idite više u Hrvatsku tamo ste i osnovani, niste vi za Srbiju.
R

Radonjizam

pre gotovo 2 godine

Željko Obradović OUT, Greg Popovič IN!
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

dulo vujosevic je za njega najmirisnija ruža
M

Marinjo1

pre gotovo 2 godine

Gejt za Bukurest F6
S

Samo da pitam...

pre gotovo 2 godine

Kada krece arcenje nasih para ove godine ? Od sutra ili ce sacekati bar kraj KLS ?
s

svekrva

pre gotovo 2 godine

Zanimljivo da niko nije izneo podatak da White nije odigrao ni sekund u 5 utakmici a vrlo malo u celoj seriji. Kada na to nadovežete povredu Nejta i ( bio bih zahvalan da znam šta je sa njim ) Cirbesom dolazimo do podatka da smo vas dobili sa Kuzmom , Mitrom ,Pefijem...Treba da vas je sramota uloženog novca i trenera koji ako nema budžet od 30-40 miliona nema tečnu igru. Zato dajte neki SMS broj da mi cigani vas malo pripomognemo. Srećno svima koji slave zadnje dvd nedelje sa verom u još jedno slavlje. KALIŠ U JUNU!!!!!
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Treba da vas bude sramota za onih 16 miliona eura u košarci i 80 miliona eura u fudbalu,gde su pare,pojela maca,sram vas bilo,vi nešto pričate.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Ovom sto se predstavlja kao Cacak.Evo gde ode vasa pozetivna energija koja je potrebna vasem klubu na manipulaciju i lazi Pantica i Tegeltije.Budete njih sledili vi pehar necete videt narednih 20god a tako vam i treba.
p

pravda

pre gotovo 2 godine

DOBIO je tim koji u regularnom toku bio prvi u Ligi,sa samo dva poraza. DOBIO je tim koji protivnika dobio 5 puta u sezoni. DOBIO je tim koji igrao EL i gde dobio sve ucesnike playoffa,nek oba puta. Suparnicki tim je igrao Cipiripi kup gde ispao od 7moplasirane ekipe turske lige i to kao domacin. Istovremeno igrao je protiv Sljonska,Hamburga,Trenta,Metropolitena,Turaaka i ostalih "avangard" ekipa. DOBIO je tim koji imao samo dva stranca u ekipi,igri 90% lige. I gde domaci kosarkasi dali 70-80% koseva,za razliku od protivnika ciji domaci igraci ucestvovali 10-15% koseva po utakmici. Jel treba jos.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Ja bih voleo da ostane i ako moze da mu na ovih 5 dodaju jos 5 evroligaskih stranaca, da uzme covek kup Radivoja Koraca i opravda milione ulozene u Madara, Ledeja, Kuruca i ostale momke, jerbo bitno je da se ovakav trener vratio u srpsku kosarku😂
T

Teča

pre gotovo 2 godine

Ne može da uzme Kup jer tu max 4 stranca. Neće on videti Kup ovde.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Dobro tečo da im damo Kup da opravda milione
a

aaaaaa

pre gotovo 2 godine

sto da ne igrate kls,bojite se da i tu dignete djokicuuuu,il ima neko pravilo pa ne mozes da strpas sve strance
Z

Zelimir Zelenski

pre gotovo 2 godine

Zeljko I navijaci Partizana me podsecaju malo na onog klovna Zelenskog. Samo kukaju i traze pomoc I nikad im nije dosta.
S

Sani Boj

pre gotovo 2 godine

Zeljko najveci si u istoriji, ali...Ode Evrokup, Kup R. Koraca, ABA liga, ako ode i domaće prvenstvo onda ispada najgora sezona, a sam si birao i dovodio igrace, otišli Tomas, Pejdz, Mozli koji su imali mesta, ostali drvo Zagorac i Dangubic, Kuruc doveden kao veliko pojačanje, a ni na klupi. Ne moze me niko ubediti da je Zagorac bolji od Kuruca i da ima mesta u ovom timu i jos igra po 15,20 minuta. Citave sezone se desavaju iste greske, mnogo izgubljenih lopti, los skok, malo asistencija, ocajna odbrana od suta za 3 poena, pa dokle. Jednostavno ne delujemo kao tim, skoro sve bitne utakmice smo izgubili. Uglavnom tesko razocaranje, zato kazem ako ode i domace prvenstvo onda je to totalni krah sezone. Komentare licemera mutant kluba je ispod casti komentarisati.
A

Ajde realno

pre gotovo 2 godine

Ne znam kako si zamišljao ovu sezonu ali ovo je tek 1. sezona od minimalnih 3 koliko je rekao Željko da će ostati ovde. Kada se pravi pobednički tim, ne može sve i odmah, nerazumno je. Ekipi treba iskustvo, posebno mladim igračima kojih je dosta Madar, Smajlagić, Koprivica, Trifunović, Vukčević, Glas, za njih je ova sezona i poraz od Burse ili ova finalna serija protiv FMP-a jako važna za napredak. Takođe igrači treba da shvate šta Željko od njih traži a i Željko da shvati ko može to da uradi a ko ne. Avramović verujem da slabije kapira neke stvari. Mur nije klasičan plej, Kuruc je imao problema sa kolenom veći deo sezone, nije ni mogao da trenira. Sve to treba sklopiti. Ne vidim nikakav problem, Partizan je posle 9 godina ušao u finale ABE i izgubio 3-2, za 3 koša razlike u toj finalnoj seriji. Šta je tu tako strašno? Samo polako.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Ajde realno stvarno mislis da ce dati ovim momcima sansu u sledecoj sezoni??? Mozda Madaru i Smajlagicu, ostali na kasicicu
O

Ostani

pre gotovo 2 godine

Ne brini Zelimire, svi te mi najvise volimo. Iako nas ceka inflacija, mozda glad I smrzavanje naredne zime , bice para iz budzeta za tebe I tvoje igrace. Ti si blago nase , bitnije od nase dece I zato Zelimire ostani , molim te. Samo je bitno da ti uzmes titulu I nista vise.
T

Tzu7o

pre gotovo 2 godine

Zelimir ce uzeti titulu,niko nije očekivao da ce posle prve selekcije i sezone Partizan osvojiti sve a ruku na srce nisam očekivao ovakav napredak,rasturanje Zvezde i poraz na jednu loptu,znaci pravi put je pred nama i mnogo trofeja..
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Koliko je covek bio besan sto je izgubio...2005 su mu igraci bili krivi, sada mu je kriva zvezda, aba i navijaci. Mislio sam posle konferencije i poraza od burse reko covek se promenio, shvatio je da je lose selektirao ekipu...ma kakvi. Opet su oni ugnjetavani, opet se njima nesto ne dozvoljava. A zaboravljate da ste ovde dosli zbog domacinskog sudjenja u 3 utakmici. Sram vas bilo, poraz nikad necete priznati i zato cemo da jasemo jos dugooo
B

Beda

pre gotovo 2 godine

Jasite vi ovu drzavu 8 god u svim sportovima, oprastane desetine i desetine miliona dugova, pare sipaju drzava, sponzori zvanicni, nezvanicni. Ma ko ste vi u stvari, mutanti. Sta ocekivati od bednika koji su prodali veru, citaj grb i ime Covketu. Jad i beda, nize se ne moze pasti.
G

Gost ZT

pre gotovo 2 godine

Luzer na kub; potrošio dvadesetak miliona evra poreskih obveznika Srbije,a izgubio sve što se moglo izgubiti :Evro kup,Kup Srbije i ABA ligu.I šta ćemo sad?
P

Podriz

pre gotovo 2 godine

Ma da, a Zvezdina ekipa okupljena takozvanim "ciglicama" i donacijama dobrotvora jel? Oba tima su projekti drzave. A, ovaj za koji navijas, dobija ubedljivo njavise. Osim ako nisi bot, a znamo da ih Zvezda ima i vise nego dovoljno, trebalo bi da te je sramota zbog frustracija koje isijavaju iz tebe.
G

Gost12234

pre gotovo 2 godine

neki rekli bi da je pornografija
B

Blaa

pre gotovo 2 godine

Nista ovo nije od juce,sve ocekivano.Treba da se kazne pojedinci a ne da se prazni cela Hala...Doneti zakon sa drakonskim kaznama za navijace za igrace i za sudije.Svi oni uticu na tuzne slike nase kosarke.Nije znao Zeljko gde dolazi,ma vazi...
T

Tačno tako

pre gotovo 2 godine

Željko pokušava da sa sebe skrene krivicu jer ništa što je zacrtano kao cilj nije uspeo da ostvari...da su oni dobili ovu utakmicu komentarisao bi daponašanje publike nije u redu ali slično nešto postoji i u Grčkoj i da je navikao na to...sad o razlozima poraza Partizana, ni o njegovom delu krivice za poraze nema ni reči....svi zaboravljaju da je natrofejniji evropski trener samo kad je trenirao u prvom mandatu Partizan imao nisko budžetni tim a da je u ostalim timovima imao uvek najskuplju ekipu...i u Grčkoj i u Španiji i u Turskoj...evo sad opet najplaćeniji tim i u Aba ligi...a da ostane uslov će biti još skuplji igrači
K

Konstruktor

pre gotovo 2 godine

Kako može da bude Partizan najskuplji tim u ABA ligi kada je Čović javno priznao na nacionalnoj frekvenciji da su od države dobili više para nego Partizan? I to je sasvim u redu jer Zvezda igra Euroligu, a Partizan Eurokup. Samo nemojte više da pričate kako Partizan ima najskuplji tim, a Kalinić umesto Barselone bira Zvezdu. Samo je jedna godina bila potrebna da Partizan dobije približno sredstava koliko Zvezda pa da se igra 5 utakmica. Naravno, odmah stiže kuknjava sa druge strane. Uživajte u tituli, najbolja ste ekipa u regionu, ali nemojte da nipodaštavate inteligenciju ljudi.
B

Beda

pre gotovo 2 godine

Ne lupajte aman vise da je Partizan dobio vise para. 8 god Zvezda dobija mnogo vise para, za ovu sezonu drzava dala 5,2 mil evra Zvezdi, a 3,8 mil evra Partizanu . Da ne spominjem Ideu i ostale privatne sponzore. Samo laži i laži, sta ocekivati od onih kojima su Covic i Terzic idoli.
M

Max Coentrao

pre gotovo 2 godine

Koliko je ovo poslednji trofej Fmpa, to se juce videlo, naravno dosli su do njega sramnim prekidima i igrama oko terena, nista novo od te sramne ekipe bez srama i obraza, ali videlo se juce da sledi dominacija Partizana.
B

Beogradjanin

pre gotovo 2 godine

@max coentrao , druze pa vi vec 7 godina pricate da nam je poslednji trofej i da sledi vasa dominacija , kako ti ne dosadi.
S

Srbendapfc

pre gotovo 2 godine

Zeljko ugasices ti fmp. Ovo im je bio pislednji trzaj.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Srbenda i pfc ne ide u istu rec...
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

@gost, zajedno idu Srbenda i Enver Hodza.
@

@B grobar

pre gotovo 2 godine

Ne! Iskljucivo idu reci grobar i Kujtim Šalja!
Y

Yyyyyyyyyyy

pre gotovo 2 godine

Svi vi sto pisete da mu je praznjena hala za neutralan teren, da li je ispraznjena bez razloga? Nista vise. Ne navijam ni za jedne ni za druge, muka mi je vise od ovih stvari, saopstenja i slicnog. Ugasite ova govna i jedna i druga.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Stručnjak a što nije ispražnjena hala u 3. utakmici ? I meni je dosta licemerija

BL

pre gotovo 2 godine

Slazem se sa Zeljkogluom, ABA mora da se menja!!! Ne moze jedan klub i jedan trener da se ponasaju kao da im je liga obecana i da je niko ne sme uzeti osim njih. Koliko krađa u ovih 5 utakmica da me cudi kako je nasa Zvezda dobil
R

Realnooolll

pre gotovo 2 godine

Uz duzno postovanje prema svim osvojenim titulama, ne mogu da se otmem utisku da mu svaku bitnu utakmicu ekipa igra bez akcije, bez ideje... Lopta se daje Panteru ili Avramovicu i ako oni imaju svoj dan uz dobrog Ledeja ili Lesora, Partizan pobedjuje, mada juce ni to nije bilo dovoljno. Previse poraza od objektivno slabijih ekipa, da bi na kraju sezone samo kukao na navijace. Iskreno kao Zvezdas, vise sam ocekivao od njega, ali dokle god ne dovede Veselog, Lovernja, Bogdana i De Koloa u Partizan, nema zime za nas cigani...Ponavljam ovo nije nikakva vredjalica, vec iznosenje cinjenicnog stanja i to bi svaki realan Grobar, koji nije zaslepljen "strah u vama izmice kontroli" pricom mogao da potvrdi. Sto neko rece, sreca nasa pa nije Trinkijeri igrao sa ovakvom ekipom ili Dzikic stari lisac...
Z

Zmajkovic

pre gotovo 2 godine

Sinoc samo 7 asistencija... Divna timska igra Partizana
D

Da li je moguce

pre gotovo 2 godine

Da li he moguce da ovoliko pljujete coveka koji nas je vratio u finale posle 12 godina? Kakvi ljudi bez mozga.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

А кад си то осудио своје навијаче? Кад си рекао срамота је пт су наши навијачи урадили на утакмици, ово не сме да се дешава? Рекао си да су били испровоцирани оним другима, дао си им крила, оправдање!
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Није осудио Пантера и Лесора за понашање.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Nemoj tako bar si razvio mlade srpske igrače za reprezentaciju Mura, Madara Glasa Pantera Lesorsa Ledeja
С

Сотир Ђубре

pre gotovo 2 godine

О чему прича овај човек? Па, регуларност је од почетка била нарушена на штету Звезде! Обилата судијска помоћ, потпуно нерегуларна трећа утакмица, на крају му испразне дворану и потпуно рашчисте пут! Шта му је још требало?
B

Bel

pre gotovo 2 godine

Ako ne mozete da ih naucite da se ponasaju onda je prosto prazne tribine kad igraju Zvezda i Partizan i nece biti scena da nam se svet smeje,civilizovani svet bi ove navijace vec gledao u zatvoru ovi nasi vec su sutra na tribinama,oni su Srbi ali bi malo Srbe da ubi... cak ubede sebe da ovi drugi nisu Srbi e to je koificijent intelegencije...
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Koji civilizovani?Ovi što sruše pola Albanije u finalu Lk?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Druze i...........m ti se na taj 'civilizovani' svet.....
B

Bel

pre gotovo 2 godine

Auu 17minusa i jos ova dvojica mi odgovaraju,valjda nije normalno da se ponasamo normalno,voli svoje ne mrzi tudje ne izgleda da je normalno da mrzis drugog Srbina izvolte imate u familiji,drustvo nekog ko navija za suprotnu ekipu on nije Srbin pa presuditemu.deg....... malo....
I

Ivica1708

pre gotovo 2 godine

Košarkaški Pep Gvardiola, uvek je imao najskuplje i najbolje igrace i tada osvajao sve i svasta.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Шта ли би Жељко рекао да је испражњен Пионир кад сте ви били домаћини? На то се не обазиреш.Створени су ти услови неутралног терена и теби опет нешто не одговара. Опет ниси могао да играш кошарку. Победило је срце и жеља играча Звезде. Управо оно што ниси усадио у свој тим. О помоћи судија да ипак не коментаришем.
A

A gdje je Dulo

pre gotovo 2 godine

Nećemo te Željko otjerati, otićeš sam kao i tvoj pajtos u Rumuniju gdje vam je i mjesto.
D

Dexiko

pre gotovo 2 godine

Brdo para spucano a rezultata nigde.I niko to nesme da napiše.Debakl u kupu,sramota protiv burse i na kraju ga radonja opegla.Ali se njegova odgovornost ne poteže.Jedini trofej je trofej za najboljeg trenera.
L

LeoLajke

pre gotovo 2 godine

Da ne zaboravimo ko je hteo ako prazne hale ako dodje do pete utakmice? Ja samo ne mogu da verujem koliko su glupi i najivni večeras tzv navijači ispali!Umesto da grmi i da se navija oni su dozvolili da bidu proterani.
M

Mi zelimo

pre gotovo 2 godine

Da Zeljko Obradovica ostane.Dok je on tu Partizan titulu videti nece.Od Kako SE vratio u Partizan navijaci istog su unapred upisali titulu u Eurocupu,ABA ligi,KLS,Kupu Radivoja Koraca.Pomenuti je od TRI takmicenja osvojio 0.Dakle poznato je da on nikada nije napravio nijednog mladog igraca.Ekipu koja je 1992 osvojila Kup Sampiona je selektitao Dusko Vujosevic,dakle sve te tada mlade igrace nije on uveo u prvi Tim Niti je afirmisao nekoga od njih.Druga stvari je fama oko Partizanove malde ekipe ove godine,istina Ima nekoliko mladih igraca ali je vecina tima iskusna I I'ma dosta utakmica iza sebe(Panter,Lesor,Ledej,Zagorac,Mur,Dangubic,Avramovic,Trifunivic je vec nekoliko sezona u prvom timu iako je relativno mlad) dakle vise od pola rostera Nisu mladi golobradi mladici bez bilo kakvog iskustva vec suprotno.Pa Ako na to dodamo da gospodin ne moze da napravi rezultat Ako nema neogranicen Budzet dolazimo do zakljucka da bi nama kao navijacima Zvezde vise odgovaralo da on ostane nego da recimo dodje Dusko Vujosevic Koji je uz sav animozitet Koji imam Prema njemu( jer je direktni krivac za ovu netrpeljivost izmedju DVa kluba) veliki znalac kosarke I afirmisao je ogroman broj mladih igraca.Ovaj gospodin je poznato I po svojim losim rezultatima sa reprezentacijom I to u eri kada smo bili najdominatniji I imali paklenu ekipu na svakoj poziciji.
w

webad1984

pre gotovo 2 godine

Nemoj Zeljko,molim te,na taj nacin..."neki ljudi"...ili reci ko,ili zvucis kao picousti,koji ima neke izmisljene neprijatelje..
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Neki ljudi, neki tajkun, neki biznismen, neka žena... kod nas niko nema ime i prezime.
c

cccc

pre gotovo 2 godine

iz njega naviru reci onog koji ga je doveo.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Да ли се играла кошарка против Тути Фрутија?
n

nadrealnooo

pre gotovo 2 godine

Dok je Željko tu ja se ne bojim za Zvezdine titule!! Naša jedina pretnja je bio Trinkijeri i nmg da zamislim da je on imao budžet u Partizanu koji je Željko dobio ,šta bi bilo sa nama. Teška srca moram reci da bi verovatno bilo 3 0 ili 3 1 u seriji za Partizan. Realno.
G

GioGio

pre gotovo 2 godine

Licemeri! Da ste kojim slucajem dobili ovo, da li bi pricali istu pricu?
U

Urra

pre gotovo 2 godine

Željko legenda košarke, "navijači" ljudski mulj. Šta su nam uradili od države, četvrtina zidova je išarana idiotski grafitima.
n

neeeekaaaa

pre gotovo 2 godine

ostani ti jos koju godinu da porumenis jos malo,lagano,niko ne bi voleo da odes tako brzooo :*
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Ekipa je napredovala to je evidentno. Izgubili smo finale na jednu loptu i to protiv ekipe koja nas je dobijala kako je htela. Svi su govorili da možemo Zvezdu da dobijemo jednu utakmicu i to ako nas ide šut, a njih ne ide ništa. Međutim igrali smo pet utakmica gde smo izgubili na loptu. Sledeće sezone uz dva dobra pojačanja i bićemo favoriti da sve osvojimo. Željko radi dobar posao.
S

Samo

pre gotovo 2 godine

Jos nekoliko miliona za Jos par igrača i osvojite ABA ligu.
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Kad dodas faktor sudija, igrali ste dve egal utakmice. Bez njih, laganih 3:0 i 15 razlike u svakoj.
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Obradovic, Treci strelac Spanije, Lesor, Panter, Ledej, mlade nade Izraela i Reala i ti hoces jos dva pojacanja. Ja hocu dobrog centra i da saljemo i Zeljka u Rumuniju.
D

Darkoki007

pre gotovo 2 godine

Slazem se,ali i mi cemo se pojacati(Nadam se)🙂
B

Baxter88

pre gotovo 2 godine

Realno mi smo svih 5 odigrali dosta tanko i zato je doslo do toga da ste vi egal s nama a u sustini da je sut za nijansu bolji bio, 10-12 razlike komotno i to i jeste realan odnos snaga 2 tima, do sledece god pozdrav!
D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Uz svu pomoc sudija, sponzora, medija nista. Radonja je imao 8 razlike u 3-oj utakmici i onda je krenula sudijsko navlacenje. Trebala je biti metla. Igrao je Markovic 25 minuta te utakmice iako ne igra skoro nikada preko 5-6min.Ali eto opet mu ne valja ABA. Iskreno najvise bi voleo da je nema i da imamo 2 mesta u EL.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...sledeće sezone :-) vidimo se tada
B

B.C

pre gotovo 2 godine

Pa ne dovodite samo vi pojacanja ! I nas se nesto pita !
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

Sine, izgubili ste od ekipe koja celu sezonu igra bez centra, po potrebi, sa davidovcem na poziciji 5.
ш

шумадинац

pre gotovo 2 godine

Па брате колико још странаца да доведе? Партизан има далеко боље играче. Звезда без центра и са Лазићем, Лазаревићем, Марковићем, Митровићем, Кузмићем, Давидовцем, Добрићем који никад у бољем клубу од Звезде неће играти добије ову легију странаца, још Калинић не игра ништа
n

ng

pre gotovo 2 godine

a šta ako se i zvezda pojača?
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

Klasična plačipič. a!
3

3o393

pre gotovo 2 godine

U fazonu kme kme 😂
O

Ogisa ogisa

pre gotovo 2 godine

Eee klinac nabudzeni..umjesto da velicas ovog covjeka,srpska kosarka vise nece imati trenera ovakvog..nike vazno za koga navijas ,da li za zvezdu ili partizan..budi covjek.ali dzaba,kliker u glavi..
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Pusti Zeljko dusmane.ostani ti nama,oni se boje tebe zato te tjeraju,glume lazne grobare i sluze se muljanjem vuku te u mulj da okaljaju tvoje ime.oni svi ali svi kad se sastave nemaju ni blizu trofeja koliko imas samo ti.ziv i zdrav bio
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Opet vas teraju neke zamisljene osobe. Kako si zakljucio da, mi zvezdasi, teramo Zeljka da ode. Kad shvatite da ste optereceni nama, da nas mrzite, da jedva cekate da Zvezda padne i kada pocete primarno sebe da gledate, bice vam bolje sigurno. Jadno od Zeljka. Kako su se zaboravila gepekovanje, samaranje, uletanja Rumuna igracima u putanju tokom tekme. Sest godina u fudbalu smo imali cisti, ali cisti kriminal sa Toletom, a sada smo vidili koliko je Stanoje bolestan. Imate kompleks zvani Crvena Zvezda, po komentarima se vidi da vam treba pomoc. Enormna kolicina mrznje. Morate prestati. Vasi komentari posle dva dva, sto rece jedan momak, da se prisjetimo sa kim imamo posla. Cista mrznja. Cemu????????
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...bukvalno niko ga se ne boji. Bolji ste bili kod Filipovskog i on je igrao na jednu loptu sa 5 puta manjim budzetom.
J

Ja pa ja

pre gotovo 2 godine

Proglasen za najboljeg trenera Aba lige! Po kom osnovu? Stalno ima potrebu da se pere,ja nisam ovo,ja nisam ono...a ništa nije osvojio ove sezone,pa ni kup Koraca sa ovakvom ekipom!
b

box

pre gotovo 2 godine

Dobar si lik i trener Zoc,ali ovo je sve sala u odnosu npr sta se desava u Grčkoj gde si radio Pa igrali ste u kavezu brate
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Čović dobio šta je hteo.......haos i muljanje....najveće zlo na ovim prostorima. Ćao.
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Samo si pogresio osobu - Ostoja, ne Covic
D

Djoka iz bloka

pre gotovo 2 godine

Samo se vi držite vašeg prepoštenog limara i daleko će te da stignete....
B

B@

pre gotovo 2 godine

Nama lepse stoje titule
V

Volim fucu

pre gotovo 2 godine

A sto u Grčkoj nisi držao moralna predavanja. Pa tamo se na tribinama vodio mali rat i sve bilo ok dok si dominirao. Licemer par exelans. Dobar trener ali previse je poceo da smara i da pametuje. Dvolican lik.
G

Gost8393

pre gotovo 2 godine

Jedno je voleti/ne voleti Partizan, ali je sasvim druga stvar pljuvati po coveku koji se dokazao u najjacim klubovima. Umesto da nam bude drago sto posle toliko godina imamo mogucnost da gledamo odlicnu finalnu seriju, ovde se konstantno omalovazavaju treneri i igraci i jednog i drugog kluba. Zalosno je sto kosarka nije bila u prvom planu, vec desavanja van terena. Ipak, sve cestitke Crvenoj zvezdi na zasluzeno osvojenoj tituli, sportski pozdrav od jednog Grobara!
V

Voždovac

pre gotovo 2 godine

Žoc zvani Semafor
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Zovi ga kako hoces ali taj covjek je sve u kosarci a ti nista u zivotu
i

igokeik

pre gotovo 2 godine

Tako ti je to kad treniras dodikov vestacki klub nastao 2008 u laktasima nakon fuzije pokojnog kkp i igokeje,takav klub i pored svih tih silnih drzavnih miliina sto su dobili ove sezone nikad nece imati perspektivu,jer nesto sto je vestacko napravljeno na brzinu nikad ne moze biti kao Orginal,to je cinjenica!
O

Ogisa ogisa

pre gotovo 2 godine

Igokeik..ali fino je vidjeti da ti imas neku perspektivu u zivotu ..jel ti ovaj komentar vrhunac svega,ponosan si? :)
R

Rumunija te ceka

pre gotovo 2 godine

I ovog ce Magistri kosarke Cova i Radonja da posalju u Rumunsku 3 ligu isto ko dukljanina,zivi bili pa videli!
S

Samo da utvrdimo...

pre gotovo 2 godine

Cekaj...Da li je ovaj lik izgubio sve sto je mogao ove sezone ? Jeste ? Ok , hvala i prijatno
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Veliki treneri cestitaju protivniku titulu agde si ti bio?
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Druze Zeljko pa mi ne zelimo da ti bilo gde odes. Naprotiv zelimo da ostanes sto duze u zemlji Srbiji i ubiras plodove svoga rada ali tek nakon sto odlezis ono sta zasluzujes a ti znas za sta.
m

mika majstor

pre gotovo 2 godine

Samo ja pa ja,ja nisam vredjao,ja nisam ovo,ono......pa je Radonja nešto radio drugačije a Želimire?I na kraju ostani molim te kao Zvezdaš,bilo bi mi žao kao i Stanoja šižoja
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

Radonji nisu vredjali sve po spisku, pritom radonja je 2 posto zeljka obradovica.. Sta je covek u ovoj izjavi rekao, a da se sa time ne slaze svaka iole normalna osoba?
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

@cirkus Da je Radonja 2% Zeljka ne bi dobio ovu seriju. Svaka cast Zeljku, ali ove godine metla od Radonje.
R

Rumeni

pre gotovo 2 godine

Najveci licemjer u ovoj prici... Salje Trifunovica kao da se izvinjava, a svoje igrace je pustio sa lanca da rade sta hoce, pokazuju srednje prste, zalijecu se, provociraju... A on kao dosao da smiruje strasti....
B

Blaki

pre gotovo 2 godine

Tako je, što nije Pantera poslao da se izvini!
A

A videli

pre gotovo 2 godine

smo i prijatelje kluba na delu kako provociraju navijace i vrse pripremu za svoje domaćinstvo.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Dok to jedno mesto vodi u EL, bice ovakvih finala svake sezone. Do tada zvezda treba maksimalno da koristi ABA ligu za svoj interes, i kada se otvori mogucnost da se evroliga igra po zaslugama kosarkaskih nacija, onda napusti aba ligu, kao i ostali srpski klubovi.
G

Gosticc

pre gotovo 2 godine

Od svega vi Željka prozivate. Vi što ste verovatno i blago nepismeni... Mnogo je prosto. Cigan će uvek da bude cigan, ovim ne vređam niti Rome niti navijače Crvene zvezde, sami će se cigani pronaći.
h

hm

pre gotovo 2 godine

Prozivamo jer je lažni moralista. Izmislio da se skendiralo ono o Turčinu kad je izgubio sa Fenerom i onda je dobio šta je poručio. Sad opet situacija koja mu ide u prilog, a izvrće kao da je oštećen. Loš gubitnik, a očigledno su mu porazi od Zvezde mnogo bolni.
h

hihi

pre gotovo 2 godine

pa otiso si ali sa dodele 😂😂😂 fer plej potez kakav se ne pamti 👌

milford

pre gotovo 2 godine

Video od hrvata 1995. godine u Atini
P

Potrazi ga u laktasima

pre gotovo 2 godine

Dan zalosti u laktasima!😆
M

Madingo

pre gotovo 2 godine

Je li Zelimir prohlasen za najboljeg trenera plej ofa
R

R.G

pre gotovo 2 godine

Gde bre da odes,imaju 10x kvalitetniji igracki kadar a mi (zna se od kada) nismo bili blizi da sjexemo ceo sistem tog kluba i drzave,dobro je svima utrnela zadnica,jednom coveku i usta jer tu mu je zadnjica,oni su iskusan evropogaski tim,svi su ocekivali max 3:1 ako ne 3:0,sto se mene tice razvalili smo ih,a tek sledi kada nasi “klinci” odrastu,samo napred Druze
b

buhaha

pre gotovo 2 godine

Opet crno-beli mitovi o opozicionarstvu, a predsednik kluba im ide u jutarnji i kaže da je ponosni sns član i pljune po svim njihovim demagogijama
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Vasi klinvi od 27-28 godina? 😁 Ma naravno, skroz ste opozicija, nego, ko vam dade ovolike pare da dovede te klince, i zasto vam ih je drzava dala? I naravno da je trebalo da bude 3:0, samo su se umesali vasi bonus igraci pa smo morali da igramo 5 utakmica.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Sve bi bilo ok u toj priči da vam Vučić nije upumpao 20 miliona evra u klub imate prvu petorku skuplji od celog tima Zvezde
4

4.mil punter

pre gotovo 2 godine

Pa kud ces vece Bruke i Sramote od toga da ti licno drzava obezbedi 50.mil budzet i 4.mil puntera za klub iz laktasa,a ovamo puknes lagano od kluba kome ceo godisnji budzet onoliko koliko je placen jedan punter!
Г

Гостимир

pre gotovo 2 godine

Желимире највећи кошаркаши магу, целе сезоне ти се дивимна свих 167 чувених уиграних акција, дај лопту дивљацима да дивљају…
a

aca florida

pre gotovo 2 godine

kme,kme,kme...a da je otišlo na tvoju stranu Bilo bi hvala Precedniku,more pokri se po glavi...
J

Ja ja ja

pre gotovo 2 godine

PreCedniku? Ccc i tebi kliker u gloovi :)))
N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

Prosto sam iznenađen ovakvim ponašanjem navijača :) pa i crno-belom gospodom :) Niko nije pomenuo u kupu kada su upalili halu? Zar nisu klubovi ponosni na njih... 6 i 12 igrač, šta se to danas promenilo?
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Hvala samo Bogu sto sam na vrijeme pobjegao iz ove nenormalne zemlje. Vidjao sam primitivce i u drugim zemljama, ali mi tom terminu primitivizam dajemo jedan totalno novi smisao. Umjesto da se svi postidimo onoga sto smo vidjeli (a pojedinci i uradili), mi se i dalje busamo u prsa kako smo “nebeski narod”. Nema, brate, stvarno goreg i glupljeg naroda od nas. J… vas i Zvezda i Partizan. Cast samo izuzecima. Znam da i vas ima, ali smo nazalost u velikoj, velikoj manji. Na svaku normalnu osobu u Srbiji dodje bar hiljadu budala.
S

Sorosovac

pre gotovo 2 godine

nemoj ni da se vracas u Srbiju sorosovac,nama takvi kao ti i ne trebaju,hvala bogu sto si otisao odavde,ajde sad sikterrr
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Ajde još neki komentar da si otišao. Šta je bitno za tvoje mišljenje gde si?
D

Djole030

pre gotovo 2 godine

Zaslužena pobeda Zvezde. Isprazniti celu halu i sudjenje bilo 70 : 30 za Partizan. Pritom Zvezdin šut za 3 katastrofa večeras. Partizan ispustio pobedu zbog stranaca. Previše suteva i slobode dozvoljeno Panteru i Leseru. Jeste Panter davao mnogo koševa ali i gresio a Lesar katastrofa na današnjoj utakmici. Samo bi voleo da znam sto se Obradovic ne dere Panteru onako kao Avramoviću. Sport Srbima pozdrav.
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

zvezdi u odlucujucim trenucima meca pogadja za 3 markovic koji je sve samo ne suter, kalina koji ne postoji u celoj finalnoj seriji i jos jedna nzm ko pogodi, tako da ne znam koga nije hteo sut..
C

Cveleee

pre gotovo 2 godine

@cirkus Ne znam sta si gledao, koju utakmicu... Zvezdin šut u jednom trenutku 1/15 za 3 poena.
O

Objektivno koliko je moguce

pre gotovo 2 godine

Od prvog derbija u sezoni svima je bilo jasno da Partizan sa ovim rosterom ne moze Zvezdu dobiti u seriji,pogotovo na 3 utakmice.Ta cinjenica se kasnije potvrdila I u finallu kupa gde je Zvezda rutinski odradila poslao.Ocekivano je bilo da ce Partizan podici formu do kraja ABA lige ali opet samo oni koji ne gledaju stvari realno su ocekuvali vise od ovoga.Sto se tice Zeljka Obradovica neverovatno je koliko covek ne preuzima odgovornost na sebe za neuspeh I to radi kroz celu karjeru,Uvek je kriv neki tamo igrac kog nece imenovati a Koji nije dao sve od sebe Ili neki igraci...Ista prica I sa reprezentacijom gde je najupecatljiviji njegov fijasko na EP u Beogradu(pre toga Sidnej olimpijada) I cuvena konferenciji I tada je kao I sada neko drugi bio kriv (Igraci).Pa da se setimo kada je kao trener Fenerbahcea posle poraza od Zvezde takodje izdramio na konferenciji kako vise nismo prijatelji jer ga je neko navodno vredjao!!!!A na toj utakmicu su se samo sporadicno culi pojedini navijaci Koji su mu nesto dobacivali dok je velika vecina hale (15000 navijaca )ignorisala te prozivke I nije ucestvovala u tome.Dakle uvek je neko kriv.Zvezda je veceras praznjenjem hale izgubila domaci terenu kod neresenog rezultat Tako da.opet nema izgovora koje je perfidno pokusao da provuce na konferenciji.Al svakoj go gubi Ima pravo da se ljuti!!!Zeljkov je selektitao ekipu,imao dobar Budzet I on je najodgovorniji za dosadasnje rezultate I gubitka DVa finala a verovatno I trrceg u KLS.
O

Objektivno koliko je moguce

pre gotovo 2 godine

Od prvog derbija u sezoni svima je bilo jasno da Partizan sa ovim rosterom ne moze Zvezdu dobiti u seriji,pogotovo na 3 utakmice.Ta cinjenica se kasnije potvrdila I u finallu kupa gde je Zvezda rutinski odradila poslao.Ocekivano je bilo da ce Partizan podici formu do kraja ABA lige ali opet samo oni koji ne gledaju stvari realno su ocekuvali vise od ovoga.Sto se tice Zeljka Obradovica neverovatno je koliko covek ne preuzima odgovornost na sebe za neuspeh I to radi kroz celu karjeru,Uvek je kriv neki tamo igrac kog nece imenovati a Koji nije dao sve od sebe Ili neki igraci...Ista prica I sa reprezentacijom gde je najupecatljiviji njegov fijasko na EP u Beogradu(pre toga Sidnej olimpijada) I cuvena konferenciji I tada je kao I sada neko drugi bio kriv (Igraci).Pa da se setimo kada je kao trener Fenerbahcea posle poraza od Zvezde takodje izdramio na konferenciji kako vise nismo prijatelji jer ga je neko navodno vredjao!!!!A na toj utakmicu su se samo sporadicno culi pojedini navijaci Koji su mu nesto dobacivali dok je velika vecina hale (15000 navijaca )ignorisala te prozivke I nije ucestvovala u tome.Dakle uvek je neko kriv.Zvezda je veceras praznjenjem hale izgubila domaci terenu kod neresenog rezultat Tako da.opet nema izgovora koje je perfidno pokusao da provuce na konferenciji.Al svakoj go gubi Ima pravo da se ljuti!!!Zeljkov je selektitao ekipu,imao dobar Budzet I on je najodgovorniji za dosadasnje rezultate I gubitka DVa finala a verovatno I trrceg u KLS.
s

shulz

pre gotovo 2 godine

Ma dje da odeš, ionako bi mogao samo do Rumunije, ostani da te Radonja dobija sa Davidovcem na petici, sta bi tek bilo da smo imali centra...
S

Sale Kg

pre gotovo 2 godine

Niko ne želi da odeš. Želimo da te Radonja gazi i u domaćoj ligi kao što je u Aba i Kupu.
D

Da bre

pre gotovo 2 godine

Nemoj molim te da ides, vidis da ne mogu da nadju trenera u fudbalu 20 dana nece ih niko...nemoj sad i ti hahaha
K

KataiMagikoooo

pre gotovo 2 godine

Da li sam ti rekao?
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Aj sad ovako. Ako Zeljko trazi pravdu neka se vrati tri decenije unazad i neka preispita neku saobracajku...Pa onda da se podsetimo EP u zemlji kosarke ...
x

xaxa

pre gotovo 2 godine

Uživao sam u igri mladih i domaćih košarkaša Partizana. Xaxaxa. Ako su ovi najmlađi u Evropi, kako li izgleda najstariji tim
G

Glavni gost

pre gotovo 2 godine

Jako volim sto je Zeljko dosao u partizan iako sam zvezdas jak partizan je dobra stvar za zvezdu svaka pobeda mi je sladja,samo treba stvoriti malo sportskiji i zdraviji rivalitet, nista vise...
u

u rumuniju...

pre gotovo 2 godine

I ovog su dr.Nebojsa i dr.Radonja vratili na fabricka isto ko i onog sto sad trenira trece ligaski klub u rumuniji! Rumunija im je svima zadnja destinacija!
I

Ihaaaaa

pre gotovo 2 godine

Priča se i da je kontaktiran dulo od strane obradoglua oko angažmana u Rumuniji xaxaxax
a

aleksandar stolic

pre gotovo 2 godine

idi u Istanbulllll, ubija te radonja
o

ole

pre gotovo 2 godine

Kmečalica i spinovanje partizanovih trenera - tradizione di famiglia
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

Ističe ozbiljnu kandidaturu za političara
j

jsd sudije

pre gotovo 2 godine

Sudiski par primio cak 50K evra da ostete Zvezdu u finalu,eno svi Crnogorski mediji pricaju i pisu o tome!
D

Da čujemo

pre gotovo 2 godine

Najveća titula dr N.ČOVIĆA biće kada obeladoni tvoj bužet i onih 12 pored tebe,redom od pomoćnika da fizija i ekonoma !!!
3

300303

pre gotovo 2 godine

Samozvani naj 😂
T

Takoo jeee

pre gotovo 2 godine

Ja kao veliki Zvezdas na 39: 39 bih prekinuo utakmicu , ne bih je ni nastavio i odmah dodelio finalnu seriju naknadno izmedju Olimpije i Buducnosti iako nisu Srpski timovi ni jedni ni drugi...Kaznio bih zestoko i Zvezdu i Partizan, Covica i Ostoju i cak obavesto FIBA...Ovakve svinjarije su velika sramota za Srpsku kosarku...Takodje i onaj Stanojevic da je ostao zbog onog blejanja i pljuvanja kaznio bih ga zestoko. On je licno izgubo i prosuo 5 bodova, izgubio derbi, igrao nereseno na svom igralistu, izgubio finale kupa isto od te ozloglasene Zvezde...Realno Zvezda je u fudbalu za 2 klase kvalitetnija a vec u kosarci je vrlo gusto...Covic ako hoce dominaciju jos neku sezonu grdno se vara ako ne pojaca igracki kadar, vrhunske petice ako ne dovede Partizan sa jos nekim igracem ce lagano uzeti primat...
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

A vidis ja mislim da je dovoljno samo instruirati sudije da sude posteno
N

Noco

pre gotovo 2 godine

Tako je care, jedini pravi komentar. Unistise nam kosarku stoka, i jedni i drugi.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Proci ce jos mnogo lesorovih koraka i njemu slicnim,podpomognutim sudijskim kradjama dok se nesto ne promeni
G

Gost123456

pre gotovo 2 godine

Mislis na korake Berona ? 😅

rty

pre gotovo 2 godine

Cekaj pa secam se kada ga je navijac pljunuo u lice u Turskoj, Samo je seo i obrisao se to je to. Nista promene nista kenjanja po konferencijama. U Grckoj da ne pricam a on se cudi kako to nigde nije video. I da njegovi nastupi su bili samo kontraefekat nikako nije doprinosio smirivanju tenzija... Jbg lud smo narod ali nismo ni najgori to se uvek potencira i to najvise od onih koji su preko iskusili gore...
:

:3

pre gotovo 2 godine

Aj ti budi Srbin u Turskoj. Nek te pljunu u lice i pokušaj da kažeš nešto. Što bi rekla moralna gromada Želimir, treba biti čovek :)
b

bije dareglo

pre gotovo 2 godine

Tako je bravo za kom👍
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Ma jok, nismo najgori. Vidi se po tvom komentaru. Cobane, imas li 8 razreda skole?
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Tog detalja se i ja secam, ima tome bas dugo.. Reko trazio si pare u Turskoj da bi to doziveo da te neko pljuje! Nikad nisam cuo da je to osudio, nikad! A sta ima gore od tog? Jel mu bilo potreba da se tako ponizi?

rty

pre gotovo 2 godine

@Grga Cvarak jebiga po tvom komentaru se vidi da nisi izlazio mnogo napolje max do Grcke, Crnu Goru ne racunam to je isti narod. Sta da ti kazem na komentar sem da je pun zlobe prema sopstvenom narodu. Predlazem ti da promenis drzavu da izadjes da vidis da se 'odusevis' kulturom i temperamentom mnogih naroda Evrope. I znaj da u svakom zitu ima kukolja a kod nas je kukolj u prvom planu i daje mu se na znacaju. I to je glavna razlika.
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Više sreće dvaestreće!!!!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Nismo se ovako dogovorili,obecana mi je titula
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Наравно, домаће судија и преполовљен капацитет хале! Али у том случају би била метла ове године и толагана
g

ghga

pre gotovo 2 godine

Gde je onaj NBA Partizan, zna li se šta?
G

Gost321

pre gotovo 2 godine

Kod radonje u dzepu
V

Vreme, strpljenje, pare...mnogo para. Ž.Obrad

pre gotovo 2 godine

Ništa, groblje, onda do naredne sezone...Do virenja, do videnja...
G

Gost iz Sipova

pre gotovo 2 godine

Bolestan si.
S

Samo da znas

pre gotovo 2 godine

dragi moj Zeljko da pravi navijaci Partizana znaju da cene to sto si se svesno spustio u ovaj mulj. I naravno da niko sa nase strane ne zeli da odes. Ja sam ockivao vise u Eurokupu, to je moralo da se stigne bar do finala, ovo sam znao da cemo izgubiti. Imas dobru bazu igraca, imao si i par promasaja koje treba zameniti boljim igracima. Ja sam ocekivao tek od druge godine osvajanje abe, mada si i ove godine uradio dosta. Nije uvek lako, al je uvek lepo!
a

abc

pre gotovo 2 godine

Ne, ne, ne ,neee' Urazgovoru sa Đurovićem , Želemir je jasno rekao "da budem prvak odmah", nema tu prva, druga sezona sine, on je izgubio sve što je mogao da izgubi.
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Riblja Čorba: Zadnji voz za Čačak
T

To mi radi

pre gotovo 2 godine

Ako ti se zavrne cesma, ode ti brze nego sto si dosao
:

:p

pre gotovo 2 godine

Strah u nama izmiče kontroli
Z

Zulu

pre gotovo 2 godine

Kakav licemer, a on se grli sa Vujoševićem kvazi intelektualcem i Danilovićem kriminalcem A pare uzima od SNS-a. A ovamo glumi gospodina kojem je samo kosarka u prvom planu. Što bi rekao jednom neki trofejni trener nismo više prijatelji.
Г

Госта

pre gotovo 2 godine

А шта ћемо са тиме што седи у холу хотела репрезентација са савићем, и малтретира играче да пређу у партизан, ремети атмосферу у кључним тренутцима кад играмо за пролаз на ОИ… ипак је он велики господин и дечко нечије куме…
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

Ma Malo ti drzava dala para pa treba Jos vise da ti daju...
P

Pentraksil

pre gotovo 2 godine

Treba da ode napredni Ostoja, on je tu persona non grata.
R

Razglednica

pre gotovo 2 godine

Željko kralj neizvesnih završnica opet pao pred Dejom kraljom izgubljenih završnica :-)
p

pixi1010

pre gotovo 2 godine

Ko bi se obradovao da odes? I ovaj ima virtualne protivnike kao onaj sto smo ga poslali u Rumuniju
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Kao i cele sezone lose igramo završnicu i uglavnom gubimo neizvesne utakmice pogotovo ove sa velikim nabojem.Sto se tice ove utakmice tako je moralo biti,znalo se unapred da ce Zvezda uzeti titulu po svaku cenu.Zeljko treba da shvati gde je dosao,slao je Trifunovića da se izvinjava Radonji a nikada nece doziveti da neko iz Zvezde posalje Kalinu da se izvini klupi Partizana.Valjda su oni izuzeti od fer pleja.Na Areni dvesta puta gledamo kako se sudije povlace sa terena kad je Partizan bio domacin i trazi se udarac sudije koji ne postoji a danas ni jedan snimak izlaska sudija sa terena u panici od linca.Strucni konsultanti na svih pet utakmica deklarisani Zvezdasi Vlade Djurovic i Dragan Jakovljević.Dobro je da se Djurovic oporavio od stresa posle cetvrte utakmice i da ce moci da slavi veceras.Nema veze,idemo dalje i cekamo bolje dane kada ce se sitni partiski aktivista usuditi da pobedi,rastuzi i razljuti svog lidera.
I

Ijaoooooo

pre gotovo 2 godine

A jakovljevic radi u partizanu ahahhaha
G

Gost 1

pre gotovo 2 godine

burazrce ne kaki
a

abc

pre gotovo 2 godine

A, jesu li vam ispraznili dvoranu možda, ne, nisu nego su vas pogurale u trećoj utakmici kao nikad. Ova utakmica nije ni trebala da se igra, ajde bre...Sve je urađeno da pobedite u seriji, ali ne može, ne može.
.

....

pre gotovo 2 godine

Prvo Kalina se sam izvinio, niko nije morao da ga šalje. Za razliku od Trifunovića koji se ne bi ni izvinio nego mu je naredjeno da se izvini. Šta je sa Panterovim pokazivanjem 2 srednja prsta ka tribinama za vreme zagrevanja? Šta je sa Lesorovim hvatanjem za međunozje ka Zvezdinim navijačima? Šta je sa Smailagicevim paljenjem navijača, pokazivanjem mišića, nisanjenjem? Od kog igrača Zvezde si video nešto slično? Ni od jednog. Samo sad Kalina na kraju se čovek ispraznio. Što se izlaska sudija tiče, ne laži. Pušten je snimak poprilično puta na Areni da se opravda izbacivanje iz hale.
N

Najtrofejniji trener

pre gotovo 2 godine

Dok se Dušan V. ne vrati u klub, Partizan neće videti titule, to je jasno. Zato Željko bolje da za sledeću godinu proširi stručni štab ekipe!
d

dule rumunija

pre gotovo 2 godine

gde da se vrati? pa tog vepra su Covke i Radonja poslali u rumuniju
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Док не прође сушни период 13 година ничега дулове карме за вас нема наде. Проблем је ако карма узме и камату
š

šalala

pre gotovo 2 godine

Folirant
А

Ађутант

pre gotovo 2 godine

Добри мој Жељко.Седам странаца си имао у тиму који си ти селектовао.За добробит српске кошарке .....или је нешто друго у питању?
G

Gostee

pre gotovo 2 godine

Ma ostani boli nas .....
I

Ironija

pre gotovo 2 godine

Ja ipak mislim da je Partizai pravi osvajač, oni su jednom pobedili jako ubedljivo, 'nate :')
d

dr.Nebojsa

pre gotovo 2 godine

Morace njegov kucni prijatelj i predsednik njegove i ostojine stranke ciji je clan da mu da jos najmanje 100.mil za budzet sl.sezone jer ocigledno ovih 60 sto su dobili ove sezone nije dovoljno da bi se na silu i vestacki kupila titula i EL,to je cinjenica koju vidi cela Srbija!
9

951357

pre gotovo 2 godine

Najvise su napredovali bonis igraci, da njih nije bilo, ne bismo gledali ovakve scene jer bi vec u trecoj utakmici serija bila resena! Ali treba pre svega biti covek, rece Zeljko i pobeze sa dodele trofeja!
K

Ko o cemu....

pre gotovo 2 godine

A u grckoj 3x gore, pa ti nije smetalo...licemer
p

pixi1010

pre gotovo 2 godine

Dva miliona razloga je imao...
N

Naravoučenije

pre gotovo 2 godine

Jednom je jedan trener govorio "svakom zlu jednom dođe kraj" i "džaba vam novci" ali nisu bilu svesni da se to upravo odnosilo na njih, posle raznih otimanja, gepekovanja, pobedničkih koševa iz auta, povlačenja ekipa, tuča, itd.
F

FMP: Osnovani 2011

pre gotovo 2 godine

Kese sa urinom, drmanje koševa, PP aparati, kradja i demoliranje pehara prvaka države Srbije, 5na3, petokorak, linčovanje gostujućih igrača, gađanje loptom iz publike protivničkog trenera, bacanje topovskih udara pod noge, cvikanje prenosa, noćne plesačice za sudije... Jel te bar malo stid, Panteru iz Železnika?
K

Kajzer Soza

pre gotovo 2 godine

Pa ne moze nista da se menja dok god su tu ostoja i bokan. Nas kradu sudije u finalima vec 6-7 sezona. Ja to vise ne mogu da gledam
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Ma krale su vas sudije i tokom Evrolige, pa ste i tako bili jedanaesti, tako da pssst.
h

hihi

pre gotovo 2 godine

ali polaganje Holinsa 30sec pre kraja, lopta udara tablu onda lepi "bananu" Lesor, sudije gledaju i nista 😂 umesto +5 lopta za njih i opet ne valja, pa faul kad Davidovac igra loptom poslednji od strane Ledeja se ne svira. Ali opeeet dzaba i prazna hala, i sudjenje 20-80% jbg bog sve vidi. Bravo sampioni, bravo Radonja.
c

covek

pre gotovo 2 godine

Svaka cast sto si ostao na ceremoniji. Najvaznije je biti covek, smirivati tenzije i paziti na fair play.
K

Kaboom

pre gotovo 2 godine

Verovatno ovo nikad u karijeri nije doživeo, bar ne u Grčkoj. Jer tamo je pobeđivao, ovde ne može, pa onda da akcenat bude na tome. Jako loš čovek, jako
5

5.000.000,00€

pre gotovo 2 godine

Loš čovek?! Pa da, maznuo pare namenjene ljudima sa Kosova i Metohije...
R

Realno-gledano

pre gotovo 2 godine

Ti si bas sportista pravi,a sto si otisao sa ekipom pre dodele i proglasenja pobednika. Za Partizan realno bolje da odes,da bude neki normalan trener koji nije kompleksas. Neko poput Trinkijerija. Koliko si para dao za pojacanja,odakle pare tolike niko ne prica. Bolje da ste dali za decu koja su bolesna,salkemo sms a vi se bacate pare.
L

Licemerno

pre gotovo 2 godine

Doticni prica o sms-ovima?! Obraze moj...
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...niko ne zeli da odes. Grobari te vole, a mi volimo da osvajamo protiv najskupljeg evropskog trenera, a ne protiv Filipovskog.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ako si toliko veliki, kao što trofeji kažu. Molim te idi u Borac iz Čačka i napravi nekog igrača. Ćuti crveni, svaka ekipa u kojoj si bio ti je omogućavala najbolje igrače. Nikada nijednog nisi sam stvorio, ali zato demagogiju prosipaš gde stigneš. Bolje ti je da se izljubiš sa predsednikom i da se lepo pozdravite. Nije ovo mesto za tebe, i ako si imao budžet da ove sezone osvojiš sve.
b

bije dareglo

pre gotovo 2 godine

Tako je bravo za kom,pravo u metu!👌
Y

Yyy

pre gotovo 2 godine

@Gost123 Nije stvorio nijednog igraca, ali i kao takav ima 9 trofeja Evrolige, a ti? Ti nemas ni diplomu sa takmicenja na strukovnijadi.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Jeste ono ti si uspeo u zivotu zanimanje debil za tastaturom a Zeljko Obradovic ne zna da napravi igraca pa sto vas Rudonja ne mora da osvoji euroligu nek udje u top 8 jednom a ne da bude od TOP 13 DO Top 17 vama je krivo zato sto ako Partizan dobije pozivnicu eurolige znate da ce odmah da budemo u TOP 8 IMATE 9 ucesca zaredom jedva ste jednom bili u 1/4 finale ne znam sto se trudite da osvajate kad ste klub bez ambicija u takmicenje igrate reda radi.
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Ne mora da se izljubi sa predsednikom,dovoljno je sto se ljubi sa njegovom kumom!:)))
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Angažovala ga ekipa ČA OZNE,ključni sponzori iz šinjela,uprava lepo nafilovana s koznim kaputima,ugovor za Žoc - a i stručni štab,uobičajenih 3 miliona €,sezona i ćorak.Baska budžet za tim...lagano preko 10miliona €.Što seovih nemilih scena tiče pa u Grčkoj se toga nagledao i bio deo te kavurme PAO vs OLY i šta je doprineo da se tamo promeni???Ništa pod milim Bogom.Nesporno uzeo trofeje ali s budžetima PAO ne manjim od 20 miliona €,godišnje...Atmisferu sukoba samo podgrejao,zaboravio fajt sa Spanulisom i kako se to reflektovalo na haose derbija u Atini!!!
a

abc

pre gotovo 2 godine

Ma naravno Želemire, drži se svoje košarkaške filozofije "vreme, strpljenje, pare", mnogo para i uspeh će da dođe.
T

Tuga hahahah

pre gotovo 2 godine

Alibi trener, svaki iole moralan bi posle ovoliko potrosenih para i izgubljenih apsolutno svih trofeja dao sam otkaz, svakako ne bi spinovao.
K

KK partizan drugoligaš

pre gotovo 2 godine

Najveći trener među licemerima i najveći licemer među trenerima.
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Ne moze da se objasni bolje od ovoga!!!
J

Jel tako?

pre gotovo 2 godine

Sad ce drzava da ti kupi wild card pa budzet 30 miliona evra.
O

Ok

pre gotovo 2 godine

Koga boli uvo da li ćeš da odeš... Idi, ostani, radi šta hoćeš. Izgubio si titulu, sve si imao na svojoj strani... Sledeće godine možda osvojiš, i super,neka, bitno je da sad nisi... Inače, ne znaš da gubiš. U kupu kad si izgubio rutinski, žalio si se na povredu koju je zaradio valjda Avramović, kao sumnjivo ti to, namerno mu Lazić slomio kost neku, Smailagić isto, kao pitaš se da li se slučajno povredio...
Д

Деда

pre gotovo 2 godine

Осудили су навијаче Калинић, Митровић и Радоња. Да си победио не би причао о навијачима, срање кроз густо грање е то је то
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Uzmi zadnji voz za Cacak Put je veoma dugacak Isplati se kada stignes Psihicki se odma dignes
D

Dzaba sudije

pre gotovo 2 godine

Drzava im dala 60 mil.budzet i 3.8mil puntera i opet im cak ni to nije bilo dovoljno da na silu otmu titulu uz sve njihove sudije iz ABE koje su ih drzale do zadnjih sekundi meca!
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Uzmi zadnji voz za Cacak Put je veoma dugacak Isplati se kada stignes Psihicki se odma dignes
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Uzmi zadnji voz za Cacak Put je veoma dugacak Isplati se kada stignes Psihicki se odma dignes
h

hvala zoc

pre gotovo 2 godine

Digao si nas i ovo je odlican rezultat, kiks u eurokupu jedino ostalo sve top cak si i nadmasio buducnost a sigurno i cesevitu i na kraju fmp za pocetak vise nego dobro…
5

50.mil budzet

pre gotovo 2 godine

Samo ovako neka nastavi fuzionisana igokea,mi Zvezdasi nemamo nista protiv! Sa 50.mil budzetom opet nista od EL i titule,kud ces vece bruke od toga!

Tas

pre gotovo 2 godine

Koliki je budzet Zvezde znam da je Covic rekao 70 miliona potroseno ne zvanicno a zvanicno jos vise sta je stim uradjeno kupljeni iskusni igraci da se uzme nekoliko pehara i bude vreca za punjenje u Evroligi inace perspektiva takvog tima je skoro nikakva.
V

VladaT.

pre gotovo 2 godine

Velika je životna, a tek profesionalna privilegija provoditi godine sa Željkom Obradovićem na treninzima, utakmicama, pripremama, putovanjima, kafani... Prisustvovati najvećim uspesima Partizana, svetskih i evropskih zlata reprezentacije, njegovim na F4 sa Realom, Pao, Fenerom...ali i da podelite tugu i neuspeh, kao u novosadskom hotelu Park do jutra,leta 2005. Tolike godine sa Duletom i kao izveštač i kao tinejdzer kome je bio trener... Pa sa Kićom i pokojnim Dudom, Sašom Danilović i Đorđević, Bodirogom...neprocenjivo bogatstvo. Letos sam na turnirima PAO I Fenera video u Atini i Stanbolu koliko bi ga ponovo rado videli na klupi, ili doveli Makabi i Valensija, sa mnogo većim budzetima i platom. Odbio je sve i vratio se u klub za koji je tolike godine igrao, kao tener osvojio Evroligu, sa najmanjim budzetom i najmlađim timom u istoriji takmičenja, jos van Srbije. Vratio se u blato srpske i regionalne košarke, urednika maderaških tabloida, režimskih i opoziciono isfrustriranih kompleksaša koji mu Istanbul 1992.nikada ne mogu oprostiti. Većina je pobegla. Jedni videli na tuđoj, drugi osetili na svojoj koži, kako to izgleda u današnjoj Srbiji. Željko se vratio! Blate ga režimski, nista manje "nezavisni" novinari, "opozicioni" mu prete igračima "otvaranjem lobanja", direktori drzavnih kompanija vređaju po mrežama, oni najgori po jutarnjim programima .... Da li je Dejanu Radonjicu neprijatno, bar malo kakvo saopstenje izdaju predsednik i portparol kluba o kolegi Obradoviću? Kako su prethodno pljuvali po Duletu, Dziletu, Trinkiju, Daniloviću, Beriću? Da li ga je pomenuo negativno bilo koji predsednik Partizana, ili ga je možda blatio upravo njegov? Da li mu je bar malo neprijatno, iako ne treba da se izvini kao što je Željko poslao Zagorca i Trifu, a on ih izignorisao? Željko je najveće blago Partizana, ma sta uradio u ponedeljak. Simbol kluba posle Duleta i Saša, Divca i Palje, pre toga velikog Kiće.... Nije nepogrešiv, nepobediv, niti amnestiran od kritike, ali je primer i ponos, imidz evropskog velikana. Zato ga i mrze, jer osvetljava put Partizana kao svetionik, čak i kada izgubi u mraku i ovom blatu bahatih, iskompleksiranih i neostvarenih
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...ok.
M

Molim odgovor

pre gotovo 2 godine

Koji mediji ga blate i kako, da li postoji neki link ka takvim vestima?
G

Gostksks

pre gotovo 2 godine

I ovde plakanje hahahaahaha
.

....

pre gotovo 2 godine

Ali Tegeltija koji ostavlja ovde komentar! Ahahaha
A

A ja imam tugu devet godina dugu..ž

pre gotovo 2 godine

Druže, ja kad sam u takvom bedaku, drmnem jedan vinjak i bromazepan dva puta dnevno i bude mi bolje.
N

Nego sta

pre gotovo 2 godine

Morace nesto da se menja, morace drzava jos 15 miliona evra da ulozi da bude okruglo 30 miliona.
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Le Bron je dostigao neke godine kada mu je bolje da napusti NBA, Kari sad kad osvoji protiv Bostons bice zasicen i zelece promenu, Vucevic veceras bio na tribinama, sve ziceri za sledecu sezonu Zex. Potpisite ih na vreme pa da se pali masina polako.
R

Ref

pre gotovo 2 godine

Ti si dokazao da si veliki trener ali ne i covek, a nekad se samo to gleda moj Zelimire.
C

Crnogorac 188272

pre gotovo 2 godine

Neee, mi bi voljeli da ti ostaneš . Dokle god si ti tu , mi uzimamo trofeje. Panter neka siluje svaki šut , dao je preko 25+ poena . 😂😂😂
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Vratio ga Radonja u Čačak.
@

@Drvo

pre gotovo 2 godine

Gde tamo, pa zar da zgazi jos nekog...
t

turskom treneru

pre gotovo 2 godine

dr.Radonja oduzeo trenersku licencu!
4

446

pre gotovo 2 godine

idi molim te da dovedemo krstenog trenera,od ovih tunjavaca izgubuti je umetnost
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Glavu gore Murinjo, još će Radonja da te dere
r

rumenoglu

pre gotovo 2 godine

postao je Radonjina konkubina za specijalne potrebe😂
p

pf

pre gotovo 2 godine

Želimire otresao te Radonjia bez centra, sa dva igrača sa 4 lične, bez publike i sudijskim cirkusom. Možeš samo da spinuješ i dramiš.
Z

Zufer

pre gotovo 2 godine

Jbt kakvi su to igraci ,kalibar NBA ,kad odigraju celo poluvreme sa cetiri licne u finalu....ma to je cudo.Vama kad god.ne ide neki prekid-pp aparati,nema struje,,neko divljanje....
D

Džooo

pre gotovo 2 godine

Kukaj sad a ace si zanesio
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Lako je biti Srbin u Rumuniji
.

.i.

pre gotovo 2 godine

ahahahahahahah
j

james23

pre gotovo 2 godine

ti prvi ne radis u interesu srpske kosarke,jer imas jednog domaceg igraca koji ima bitnu ulogu u timu,sklapas ekipu kako pozelis i dovodis koga hoces,a to su sve stranci!!!
G

Gost31

pre gotovo 2 godine

🔒🔑👋🤣
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Kad ima autobus za Rumuniju
:

:3

pre gotovo 2 godine

Naljutio se najtrofejniji što pored svega što mu je išlo u prilog nije osvojio trofej
h

hahahahahaha

pre gotovo 2 godine

Kolko izkompleksiranih limenki ovde hahaha NIKO NEMOZE FMPU DA ZABRANI KAKO CE DA SE ZOVE
m

milooosss obiliiic

pre gotovo 2 godine

Željko da kaze javno koliko košta i vredi njegova ljubav prema partizanu.....Izadji malaaaaa
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Pa gdje da odeš, niko te neće
J

Jovan 84

pre gotovo 2 godine

Prestace kad pojedinci izlece komplekse,a znajuci da su rodjeni iskompleksirani prestace Tek kad odu iz kosarke.Do tada nam ostaje slobodna disciplina pplivanje u mulju I blatu gde se najbolji.
G

Gost07

pre gotovo 2 godine

PANTER NASMEJAO ZOCA TROJKOM SA 9M

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Dosta si pricao,a sad putuj u Rumuniju,Kluz ceka🤣🤣🤣
1

12345

pre gotovo 2 godine

GOSPODIN NIJE NI SPOMENO PONASANJE KALINICA.
C

Ciciban...

pre gotovo 2 godine

Sad mora da se menja?? A da si osvojio, ništa menjao ne bi... E moj stručnjak, vidi dovedi Lebrona, nije izborio playoff, zasitio se...I njega ćemo da kecamo :P
G

Gost900

pre gotovo 2 godine

Da,da,ti ces da je menjas..Ajde cilageru pali u penziju dosta je bilo
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

apel za kk crvena zvezda. molim vas da jedan prsten date najtrofejnijem treneru da ne kmeci vise... opet mu je neko drugi kriv... kup, pa bursa, pa aba. kmeeeeee
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Pa jedino covic se zalaze za promene aba lige. Ovo se sve i desava zbog bokana i tvog gazda ostoje
p

punter 4.mil

pre gotovo 2 godine

OSTACES TI AL ZBOG PARA,SVI ZNAMO DA TI JE AV OBECAO JOS 50.MIL ZA SL.SEZONU,TO ZNAJU SVI U SRBIJI!
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Kmeeee kmeeeeeee kmeeeeeeee
T

TraJan83

pre gotovo 2 godine

Treba da se menja..,da titulu odmah uzme najskuplji tim i trener sa najvise trofeja u istoriji univerzuma..,i ciji predsednik ima najlepsu frizuru🤣
Č

Čačanin 78

pre gotovo 2 godine

Najbolje da tebi, odmah na početku sezone, uruči trofej !!!
@

@Cacanin

pre gotovo 2 godine

I jos jedno 30 miliona, pa nek ide zivot
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Bivši trener hahahaha
i

ioio

pre gotovo 2 godine

Veliki gospodin nije sačekao ceremoniju pobednika.... Klasičan folirant... Objavite komentar, a ne da budete PR služba partizana.
O

OkosBokos

pre gotovo 2 godine

Apsolutno tacan komentar. Jedan od najboljih svetskih trenera ikad, niko mu to nece osporiti, Ali je njegovo vreme proslo. Takodje veliki egomanijak. Neko je jednom rekao "Postoje ljudi koji su usli u legendu i izasli iz nje". Ja bih rekao da je to Zeljko.
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Murinjoooo Žoze Murinjoooooo
D

Darkooooo

pre gotovo 2 godine

Seti se grčke?!kratko sećanje....
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Murinjo mukiiii ne brini mukiiii
G

Gost655

pre gotovo 2 godine

sine ti se budeš