Željko Obradović (Star sport)
Željko Obradović (Star sport)

Željku Obradoviću ponuđen ugovor do 2026.

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.04.24. | 12:01

Čeka se finalizacija dogovora između najtrofejnijeg trenera Evrolige i Partizan Mozzart Beta

Želja Partizan Mozzart Beta da zadrži najtrofejnijeg trenera Evrope na duže staze je nesumnjiva. Isto može da se kaže i za Željka Obradovića koji je u nekoliko navrata isticao da vidi sebe na klupi Partizana i u budućnosti. Pregovori dve strane su počeli, a prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Obradoviću je ponuđen novi ugovor na dve sezone.

Ako sve protekne kako se očekuje, to znači da će Obradović ostati u Humskoj barem do 2026. godine!

Izabrane vesti

Ovakve informacije su svakako pomak u pravom smeru kada je u pitanju ostanak legendarnog stručnjaka na klupi Partizana, ali još uvek postoje detalji koji moraju da se utanače pre nego što bi čitav posao mogao da se ozvaniči.

Treba uzeti u obzir da u ovom momentu Obradović kompletan fokus ima isključivo na izazove koji ga čekaju na terenu. Pred crno-belima je ključan deo sezone. Tim se sada sprema za meč u Berlinu protiv Albe koji mora da se pobedi kako bi se ostalo u trci za mesto u plej-inu Evrolige.

Podsećanja radi, Željko Obradović se na velika vrata vratio u Humsku 2021. godine posle tri decenije spektakularne karijere u Italiji, Španiji, Grčkoj i Turskoj. Partizan je za tri sezone sa njim na klupi doživeo potpun procvat na svim poljima. Partizan je postao pravi hit Evrolige, posebno zbog atmosfere na utakmicama, a još uvek se priča o prošloj sezoni kada je crno-belima za dlaku izmakao Fajnal for.


------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

Činjenica je da za sada ova sezona nije na nivou prethodne, ali to ne menja ambicije čelnih ljudi iz kluba da zadrži trenera koji je umnogome pomogao da Partizan bude član elite. U dosadašnjem mandatu Obradović je osvojio jedan trofej sa Partizan Mozzart Betom - ABA ligu prošle sezone.



tagovi

KK PartizanEvroligaŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara