"Katić zaustavlja Hardena"
"Katić zaustavlja Hardena"

Znate li gde igra i za koji trofej se bori Raško Katić?

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.03.16. | 11:44

"U srpskim školama košarke vam konstantno govore da će se o vama pričati i po završetku karijere kada osvojite trofeje, a da su novac i ostale stvari prolazne kategorije. Pobede ne može niko da vam ukrade", kaže bivši reprezentativac Orlova

Katić zaustavlja HardenaAko iko iz ekipe Ostendea zna kako se osvajaju kup takmičenja onda je to Raško Katić. On je od 2011-2014 godine osvojio četiri Kupa Radivoja Koraća zaredom, po dva u dresu Partizana i Crvene zvezde. Sada je jedan od nosilaca igre belgijskog Ostendea koji se večeras bori za trofej kupa, četvrti uzastopni, protiv Antverpena.
"Mnogo sam srećan zbog trofeja koje sam osvojio u Srbiji, to je sjajan osećaj. Uvek ih se setim kada se borim za neki novi trofej. Sa svakim novim pišete istoriju. To vam dopušta da uradite nešto što niste nikada ranije. To vas motiviše. Mnogo je važno kakav vam je dan, u jednom meču može svašta da se dogodi", kaže Katić za belgijske medije.

Katić je istakao da mu je glad za trofejima usađena u "školi košarke".
"U srpskim školama košarke vam konstantno govore da će se o vama pričati i po završetku karijere kada osvojite trofeje, a da su novac i ostale stvari prolazne kategorije. Pobede ne može niko da vam ukrade. Sada kada imam 35 godina, shvatam da je to pravi pristup. Ponosan sam na svaki pehar koji sam osvojio i nadam se da će ih biti još sada na zalasku karijere", zaključio je iskusni Katić.

Izabrane vesti

Katić je sa reprezntacijom Srbije osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine. Finale belgijskog kupa između Ostendea i Antverpena igra se večeras od 20.15.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Raško Katićkk ostendeBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara