Komentari na vest

Zoran Savić: Partizan zaslužuje da igra Evroligu više od nekih sa licencom, bio bi u vrhu po zaradi od prodaje karata

s

sa NBA ekipama

pre oko 2 godine

Kad ćemo opet igrati s NBA ekipama? Zašto ne zakažemo mečeve recimo za Atlantom u Beogradu i San Antoniom u Beču (tamo živi dosta Grobara a i Poeltl iz Spursa je iz Beča)?
A

Alooo

pre oko 2 godine

Covek je u pravu ne zasluzuju baskonija asvel i raspali zalgiris
T

Tip

pre oko 2 godine

Nije uopste u pravu,daj malo relnosti...poklonjeno vam je da igrate eurokup,niste ga zasluzili rezultatima da vas podsetim,ali i to vam malo.sad bi ste i el da vam poklone.daj zasluzite bar nesto na terenu.daju vam prst vi ocete celu ruku
A

Arroyo

pre oko 2 godine

Edukuj se malo, Žalgiris je posle CSKA najveći klub sovjetskog saveza
G

Gost sa fb

pre oko 2 godine

Sunce ti, po komentarima stručnjaci koji nisu pipnuli košarkašku loptu bolje se razumeju u košarkaške krugove od jednog Zorana Savića.
O

Ono

pre oko 2 godine

Kada veliki Zvezdaš vodi JSD.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Skromnost je vrlina a vi ste toliko skromni da bi trebali odmah da vam uruče pehar osvajača EL. Verujem da bi bili ubeđeni da ste ga dobili zasluženo.
O

Objektivac

pre oko 2 godine

Bogami 2-3 pantera ostavljaju brdo komentara na svaku vesto o Partizanu.Ja se iskreno nadam da ih nema više od 2-3 jer ovo je smešno i tužno koliko ih drugi klub zanima.Očigledno veliki kompleksi Partizanovo dominacijom začinjenom gašenjem njihove Zvezde 2011. godine i teranje da se navija za privatan klub čoveka koga su mrzeli.Nije lako
G

Gost sa fb

pre oko 2 godine

Sve se slažem, ali ima ih više. Armija borova.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Zapravo Partizan I Zvezda zaslužuju više nego neki sa licencom.
i

istina

pre oko 2 godine

Znaju da ne mogu preko Zvezde pa hoce na kuknjavu do evrolige!!!
G

Gost668

pre oko 2 godine

Jos i da iskukaju da im protivnici budu Leleteletabis i ostala svita iz cipiripi kupa!
O

Ognjen Drinski

pre oko 2 godine

S obzirom da vam je poklonjeno 15 miliona penzionerskih evra i da imate veći budzet od 3/4 evroligaša zaslužujete. Što se tima i igre tiče tu ste treća liga...
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Sto je babi milo to joj se i snilo. Da bi se igrala EL mora se poslovati transparentno i prikazati finansijski izvestaj.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Uhhhh to je već prst u oko. 😂😂😂
M

Mop

pre oko 2 godine

Ma naravno. Sad pozovemo stručnjaka za eksel tabele i on kaže da su plate igrača na godišnjem nivou manje nego čarter letovi na istom nivou. To što onaj plaćenik stranke na vlasti Grbović trabunja je njegova stvar. Ti se zapitaj što kao jedan od najboljih strelaca maltene nikad i nije igrao u reprezentaciji. Pa zbog užasnog karaktera. I sad mora da izvršava zadatke jer ne bi bio na mestu na kom jeste. Čovek koji se prodao i klub u kome je bio osam godina za mesto direktora Arene. Sad kada treba da se malo pljucne po Partizanu evo njega. Odličan košarkaš ali odron od čoveka. U poslednje vreme prosperirao a nikad ni blizu pored sportskih i ljudskih veličina se nikad nije pitao ništa u košarci posle karijere.
l

lua lu a

pre oko 2 godine

lovacke price za malu decu
T

Te price

pre oko 2 godine

Su kod Sarape na jutarnjem i na Hepiju! Pogresio si adresu nije ovo Zeleznik!
G

Gost 1

pre oko 2 godine

Smesna priča
d

dzaba vam

pre oko 2 godine

15 miliona bacenih para niz vetar
Z

Za 3 sezone

pre oko 2 godine

Za razliku od vas sto 20 mil po sezoni bacate za najskuplje domace i gotove evroligaske produkte!
C

Cupin

pre oko 2 godine

Zasluzuju, simpaticna ekipica!
M

Mop

pre oko 2 godine

Čovek nije pomenuo Zvezdu a ovi dušebrižnici saleću vesti o Partizanu. Ljudi ajde više. Svaki božji dan. Eno onaj vaš Don Kihot koji se bori protiv vetrenjača izbacio saopštenje. Aj tamo malo da mu pišete hvalospeve. Doktore najbolji si i ostalo.
a

abc

pre oko 2 godine

Kad bi ti više osećao sport, prepoznavao situacije, ne bi pretio pred Kup u košarci jer ni znao da ste daleko od ozbiljnog konkurenta na terenu, ili bi bar mudro cutao pred derbi u fudbalu jer bi znao da partizan nema ništa od potrebnog za pobedu, nema ni odbranu, ni sredinu, ni napad...Nisi prepoznao da igrate 90% zatvorenih utakmica u fudbalu, nisi primetio da se logika ne poštuje, da je razum ponižen kad si gledao Vujačića i Saničanina kako gaze kroz prvenstvo, ostao si slep na "realne šamare" u Ligi konferencija...I sad ti smetaju komentari drugih ljudi, kakvi god da su od tvojih komentara smešniji nisu.

VAR

pre oko 2 godine

Sve zatvoreno osim Napredka slucajno bas on nije hteo da se skloni tako ce biti i sa narednim kiksom a kada ih bude 10 ak u proseku kao sto ih je bilo u prethodne 4 sezone onda ce ispasti da se ponovo namesta iskljucivo za Partizan a Zvezda osvaja prvenstvo.Da ostavimo to po strani pola naseg tima je veliki krs ali je nasa liga dno dna.
M

Mop

pre oko 2 godine

Molim? Meni niti sam u fazonu da pretim niti da visim po vašim vestima i pišem bljuvotine. Za tebe onog drvenog imam sportski duh i uvek ću pohvaliti Zvezdu kad dobro odigra. Kako sinoć u fudbalu, tako i večeras u košarci, gde mislim da su vas sudije nekim glupim faulovima sasekli u poslednjoj četvrtini jer ste rano izašli iz bonusa. Ti se zapitaj dali si jednom u svom komentaru išta u pozitivnom smislu ikad napisao o Partizanu. Tu se ti i ja puno razlikujemo. Ja pišem o sportu i komentarišem na taj način. Tvoji komentari su uglavnom pljuvanje po Partizanu.
B

Buarski jutka

pre oko 2 godine

E moj abc, ako već pričaš o konkretnim stvarima i pravim razlozima nečega, onda ne smeš izostaviti ser Alex of Shamrock iz cele jednačine. Jedini, ali jedini razlog zašto je Partizan daleko ispod zvezde je taj što imamo ovog nazovi- trenera na klupi. Uz neprevazidjenog neznalicu Tumbu, Stanoje je fudbalski najnepismeniji čovek koji je seo na klupu Partizana. Njih dvojica su i najtrofejniji da ironija bude veća. Da se razumemo, kakva god bila glava Sume, zvezda nema takvog igrača, kakab god da ke Maki Banjak, za klasu je bolji od Vujačića, Saničanina i Miletića, kakav god da je Nemanja Nikolić, sigurno je bolja opcija za rezervnog napadača od momka od 18 godina. Dovodi povredjenog Fejsu, povredjenog Bajbeka, Jojića koji već 5 godina ne igra profesionalni fudbal, Pantića koji nije mogao da se izbori u Čukaričkom. Forsira neupotrebljivog Jovića a guši Terzića. Pustio odličnog Stanojlovića da bi igrao od fudbala operisani Štulić, pa i njega najurio. Ugasio Pavlovića. Vratio Jevtovića koji nije ni za Surdulicu. Gura Lutovca koji nije profesionalni fudbaler. Gura rupčagu Popovića na gol, momka koji je uz Darka Ljubanovića i Kljajića najgori golman u istoriji Partizana. Poštuje Asanovo bežanje iz kluba, a zalaže se za ostanak Lole Smiljanića. Katastrofa.
a

abc

pre oko 2 godine

VAR@ Naša liga može da bude zanimljiva, može Metalac da trči protiv Zvezde, može i TSC, može cak i Radnik to si sigurno primetio, samo, vi ste to sve obesmislili, razvodnjili do neprepoznatljivosti...Veruj mi, vi samo u kontrolisanim uslovima možete da igrate fudbal, imate tih šest sezona pod Toletom i to je sve za 70 i kusur godina.

VAR

pre oko 2 godine

Stara dobra bajka o Toletovih 6 titula a prve 2 su bile pod Terzom , kao drugo o jacini nase lige svedoce i ispadanja nasih klubova u kvalifikacijama pre plej ofa sa ovo takozvano trecerazredno takmicenje, i to ne samo ispadanje nego demoliranje od strane njihovih protivnika.
G

Gostkgh

pre oko 2 godine

Cime ste zasluzili?
G

Gost34

pre oko 2 godine

A vi?
G

Gost13

pre oko 2 godine

Mi na terenu, a vi? Titulom Evrolige od pre 30 godina? Pa Split ih ima 3, hajde neka oni igraju, ako ćemo po starim zaslugama.

Darkoki

pre oko 2 godine

Igraci su obicno sremni da potpisu za manje para u evroligi nego za vise u evrokupu!??? Pa kolko si to onda platio za dva igraca iz F4??? Malo se izlanuo.
H

Hahahabaha

pre oko 2 godine

Panter 2,5 miliona dve godine, možda malo jače Ledej 1,8 mil dve godine Realnost
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Jel se i ti budis nocu i kazes da idete u Evroligu?
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Kakva bre EL, NBA vi zaslužujete. Od stare slave se ne živi moj Zorane.
_

_001251.ea1ebdbfe00c452aa6529535f276ccf9.1809

pre oko 2 godine

A cime je zasluzio? Pa neka ostvari plasman pa neka se takmici…a na staru slavu moze samo da igra na turniru u Tutinu.
M

Mop

pre oko 2 godine

Ajmo prema zasluzi. Tri puta ste u poslednjih 10 godina igrali EL a niste zaslužili. Prvo preko Cibone, pa preko Igokee i na kraju zbog korone

Sliks17

pre oko 2 godine

Vi ni u tih 10 niste zasluzili a necete ni u narednih 10. Moze da se omane neka povlastica na kuknjavu
S

Sta reci...

pre oko 2 godine

Vidi ostojinih botica...
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Ni po cemu ne zasluzujete evroligu
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Vi, koji ste sampioni nezasluzenog ucesca u EL, nasli ste da pametujete...
m

milaneze

pre oko 2 godine

Realna prica Savica, dakle po sadasnjem formatu EL imate 17 utakmica kuci, dakle u Areni koja broji oko 20.000 mesta da kazemo. Da prosecna cena karte bude 15 eura (trenutno je oko 10 eura za EC, cak i nesto vise) to ti je 300.000 eura po utakmici. Nek' 50.000 eura ide na zakup Arene i organizaciju samog dogadjaja (mada je to previse al' ajde), 250.000 ostaje cisto. 250.000 x 17 = 4.250.000 eura. Naravno, ima tu i sezonskih, i odredjen broj ide sponzorima.. ali 4.000.000 eura najmanje zarada, malo li je??
N

Nema sta

pre oko 2 godine

Napredna matematika
G

Gost most

pre oko 2 godine

neko mora da plati zakup arene, a neko ne
G

Gost e

pre oko 2 godine

Prosek 20000 u Areni,koja čak i ne prima toliko,pa možda bi jednu sezonu nešto i gledali pošto patite za tim,već sledeće niko živ ne bi došao da gleda Albu ili Asvel,a ako rezultati ne krenu gledalo bi Reala 10hiljada plafon.
G

GrobarNBGD

pre oko 2 godine

Čekaj ti veruješ uove priče? Realno ako je većina takvih, onda institucija ni ne zaslužuje bolje od Ostoje krimosa i napredne žgadije! 60% sezonskih i 80% dnevnih ulaznica se poklanja, kao što se zapetogodišnji zakup arene plaća 0 dinara!
G

Gost sa fb

pre oko 2 godine

Arena dnevno košta 25.000€. Ali, za državni klub i treba da bude besplatno. Za ove privatne klubove treba da važi naplata.
a

abc

pre oko 2 godine

Morate da postignete "određeni rezultati" da bi igrali Evroligu, to je valjda jasno.
R

Rok masin

pre oko 2 godine

Oni uvek zasluzuju. Pa da je po zasluzi ne biste igrali ni eurokup jer ste bili sedmi u aba a u ksl ni u finalu. Tisina tamo!
T

TNT

pre oko 2 godine

Kao i euro kup što ste zaslužili sa 7 (sedmog) mesta
G

Gost12345

pre oko 2 godine

A sta ste vi to epohalno uradili pa zasluzujete? Bi sedmi prosle sezone i ispali u polufinalima domacih takmicenja. Kad krenu sa time "zasluzujemo, zasluzujemo". I ja zasluzujem da sam milijarder i da setam Nikol Serzinger, ali nekako ne biva.
l

linoleum

pre oko 2 godine

realno ne zasluzuje,onda zasluzuju ii split trostruki prvak evrope i cibona dvostruki cak i kk bosna je bila prvak evrope,dakle realno niste taj nivo ,zaboravili su vas u evropi i nema od tog nista,sto babi milo to se snilo...
V

VeritaS

pre oko 2 godine

Kom vrhu?U Areni poseta bila u EK 4-5 hiljada prosek.Sreca pa ima zvanicna statistika EK na sajtu.Znaci sve sezonci.Gde je tu zarada, ako je zakup Arene po mecu 20 hiljada €?Ove bajke ne znam gde prolaze vise?.
d

dexiko

pre oko 2 godine

Ovaj sve objasni za druge klubove samo ne reče kako sedmi tim aba lige dovede dva najbolja igrača zvanično trećeg najboljeg tima evrope?
S

Smarate

pre oko 2 godine

Zvali njihovog menadzera, uzeli kontakt igrača Željko razgovarao sa njima, dao im ugovor, oni ga potpisali. Tako smo ih doveli.
O

Orao

pre oko 2 godine

Čekaj neki 5ti tim litvanskog prvenstva vas razvali 30 razlike i ti bi da igraš EL.. Pa videli ste kako je to protiv Zvezde kad im pobeda znaci, da nemate šanse!
H

Hahahahahahahah

pre oko 2 godine

Pa kada to poraz znači više od pobede pa želiš namerno da izgubiš? Pogotovo derbi? Baš trener i igrači vole da izgube derbi zamalo 20 razlike i posle toga cvrkuću i zezaju se u svlačionici... Isto tako kao kada bih ja rekao da je Partizan izgubio od Lietkabelisa zato što mu je bila bitna utakmica sa Budućnosti. Jednostavno, umor nas je savladao od derbija i puta ( ne kažem da vas nije), mlada smo ekipa, u ovom trenutku možda i nesposobna da odigra dobru utakmicu bez par kvalitetnih treninga i pripreme utakmice, iskusnijim igračima je to manje potrebno nego klincima od 20 god. Jednostavno te večeri je pobedio tim koji je te večeri bio bolji . Prestanite sa glupim opravdanjima!
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Bravo Zorane Saviću za izjavu. Biti jasan,direktan. Partizan da gleda samo svoj interes. Da se ne nađemo kao 2000 u situaciji da nam Evroliga nudi mesto i 3šnji ugovor a KSJ krena da VAĆARI na priču o Čika Bori. Pa kako Partizan da ide protiv FIBA-e tamo je čika Bora? Ne bi bilo u redu. Znamo šta se desilo posle. Partizan se nije pozicionirao i onda su nas posle maltretirali kroz godine jer su nam se svetili. Da se ne ponovi greška.

Ks

pre oko 2 godine

To je ono gledali smo neke opste interese a ne svoje i posle toga se mi prozivamo da smo terorisali domacu kosarku krali i otimali pogledajte sada na sta nam klubovi i liga lice.
g

gost111

pre oko 2 godine

što se ti plašiš za finansije kad vas država finansira i gura silne milione u klub u kom se igra samo iz ljubavi(prema evrima)
f

fancy

pre oko 2 godine

A po cemu zasluzuje? Po cemuuu?
G

Gost sa fb

pre oko 2 godine

Priznaj da nisi ni pročitao tekst?
J

Junker

pre oko 2 godine

Mozda eto bude srece i za vas, pa budete u Evroligi. Realno, ako izbace Ruse, Partizan zasluzuje vise od svih koji ne igraju. A taman malo i Evropi da pruzimo pravi derbi da gledaju, posto vec dugo Pao-Oly ne lici ni na sta.
O

Ozbiljnoo

pre oko 2 godine

Nisam znao da sedmoplasirani tim Abalige ima ulaz u EL