Komentari na vest

Zoran Savić: Tražimo centra, volim kad u timu imamo šest-sedam NBA prospekata da možemo da zaradimo

l

linoleum

pre preko 2 godine

savicu dovodi nba 5icu inace ce nas cigani urnisati i rašafiti,nemojte se ljudi zezati
D

Drvo

pre preko 2 godine

Dovedi centra vise, razbice nas Cigani.
G

Gostz

pre preko 2 godine

Dovodi centra vise... Dok se ne uigra bice kasno
9

951357

pre preko 2 godine

Lako je Saviću da juri NBA potencijale kad gazda časti!
E

Elessar

pre preko 2 godine

... a nije vam smetalo ekipa Zvezde od pre 2 sezone 8 stranaca... Licimuri!
G

Gostooo

pre preko 2 godine

Sve je to tanko i malo kvaliteta Zvezda opet sve osvaja.
G

Gos

pre preko 2 godine

Ovi što pišu o Srpskoj košarci samo da znaju da postoji klupska Srpska košarka i reprezentativna. Razmislite malo... Nije samo repka košarka.
Č

Čuj Srpsku košarku

pre preko 2 godine

“Izgradnja tima sa iskusnim igračima je jednostavnija, ali to nije pravi put za srpsku košarku”, kaže sportski direktor Partizana Jel realno? Koga vi zajeb...?
G

Gosio

pre preko 2 godine

Prosek godina tima 23. Ne vredi sa tobom upadati u raspravu
G

Gost za Gosio

pre preko 2 godine

Jel mislis na Madara,Kuruca,Glasa?
G

Gost tt

pre preko 2 godine

gosio, procitaj prvo sta je napisao i probaj da shvatis, vi imate zagorca dangubu miletica i balsu kao domace igrace, od toga ni jedan nije potencijal za nba a da je srbin, dakle kurc madar ne donoss kvalitet srpskih igraca
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

@Gosttt A koga domaćeg da uzmemo majstore? Sve što valja je kod Miška u Megi ili kod vaše filijale i Železniku. Na sam pomen da ih Partizan hoće odme kreću izjave, saopšenja i napadi kao da smo u najmanju ruku došli po "danak u krvi". A o cenama i procentim tih igrača da i ne govoeimo
E

Ernest 41

pre preko 2 godine

Cijenim ga sa aspekta posla kojim se bavi, ali odavno nisam vidio vecu gomilu gluposti na jednom mjestu. Nije pravi put za srpsku kosarku dovoditi iskusne ( domace)igrace, a pravi je put dovoditi strance u vec ozbiljnim igrackim godinama( panter, lidej, mur) i mlade strance ( madar, kuruc, glas), da ne zalazimo jos u mladje kategorije. Kaze eurokup nikad jaci i da mu se svidja novi sistem takmicenja, gdje od 10 ekipa iz grupe 8 dalje ide, znaci 90% utakm u prvoj fazi je bez ikakvog znacaja, a eliminacija se igra na jednu pobjedu, gdje ti citava sezona visi o koncu. A najjace os svega gdje kaze nikad jaci eurocup. Osim partizana, virtusa, valensije i donekle kubana ostale ekipe su presmjesne i ne mogu ih ugroziti cak ni u ovom glupom sistemu. Mozda buducnost iskoci, ali cisto sumnjam.
N

Njih ne racunas

pre preko 2 godine

Sta je sa Balsa Koprivicom, Alenom Smailagic, Uros Trifunovic, Mileticem? Pokusao je Zeljko Petruseva i jos srpskih talenata da dovede ali nije uspeo.. Zato se gradi brend i imidz kluba i kad se izgradi srpski talenti ce upravo u Partizan ici jer ce znati da ce tu napredovati i igrati ! A to ce se desiti kad upravo ove mlade izgradimo i steknemo poverenje! Dovoljno je jednog godisnje da prodamo odmah se budzet kluba povecava za narednu sezonu!
T

Tuneki

pre preko 2 godine

Najpametniji su hrvati,imaju jako malo stranaca,forsiraju svoje i to ce doneti rezultate u buducnosti
7

777

pre preko 2 godine

Vidim odlicne rezultate imaju i sada i prehodnih 20 godina samo neka nastave tako... Inace sam navijac Zvezde, ovaj se nalupetao za sve pare. No Zvezdu ni Partizan ne zanima Srpska kosarka i nebulaza je da dovedes 6 stranaca i pricas o interesu Srpske kosarke...
H

Hrabrost

pre preko 2 godine

Mogao je Radonjic da uzme isto talente od 20 godina i da on njih pravi grace ali onda bi tesko osvojio Aba ligu.. Ipak nije zeleo da kalja svoju impozantnu karijeru, ovi malo hrabriji poput Obradovica su ipak stavili interes Partizana ispred svoje karijere! Zamislite da jos sa najmladjom ekipom u evropskim takmicenjima osvoji sve trofeje.. Doduse 1992 Partizan je postao najmladji tim u istoriji Evrolige koji je istu osvojio! Zoc efekat!
B

Borky

pre preko 2 godine

Radonjic nije menadzer vec trener koji radi za platu i ispunjava ciljeve kluba. Cime se Savic bavio prije Partizana i jeli mislis da je prestao da se time bavi a ima vec ustaljene kanale? De malo saberite 2 i 2!
@

@Borky

pre preko 2 godine

Poredim ga sa Obradovicem ne sa Savicem! Ispao si smesan sada! Bukvalno si rekao da je 2+2=3

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Birate centra ok, samo ga više izaberite. Protiv slabih protivnika se primeti koliko fali kvalitetan centar. Mozli je trebalo da ostane kao drugi centar jedino ako je plata bila problem. Nadam se da će uskoro doći dobar centar. ⚫⚪🖤.
S

Savic-Zoc efekat

pre preko 2 godine

, Zoran Savić, bio je idejni tvorac dva uspeha klubova van srpskih granica, kada je Fortitudo iz drugog plana iznenadio celu Evropu i igrao finale Evrolige sa Makabijem (2004). Zatim je od 2005. do 2008. godine, takođe kao generalni menadžer (pozicija koja se u Srbiji često s pravom izjednačava sa ulogom sportskog direktora), postavljao osnove Barselone na putu do evropskog trona 2010. sa Ćavijem Paskvalom kome je kao 35-godišnjaku upravo Savić prvi pružio priliku da sedne na klupu kontinentalnog giganta.. Zeljko je mogao isto kao Radonjic da uzme gotove iskusne igrace ali je avestan da od njih nikakve zarade nece biti i klub ce biti finansijski nestabilan, videli ste kako Covic kuka kako je Evroliga neprofitabilna jos kad na to dodate da nijednog igraca ne zarade novac to donosi samo vece dugove.. Savic to zna zato u saradnji sa Zeljkom gradi tim od mladih igraca od kojih ce se Partizan ponovo izgraditi kao brend koji pravi igrace i tako ce opet supertalenti dolaziti ne kod Miskovica nego u Partizan da im on bude odskocna daska za buducnost.. Partizan ce stati finansijski na noge a kad stane nece mu niko biti blizu na Balkanu! Vrhunski plan se sprovodi u delo, samo treba biti strpljiv i pustiti dva vrhunska strucnjaka u svom poslu da rade.. Da smo na dobrom putu govori spinovanja i zli komentari iz suprotnog tabora!
B

Borky

pre preko 2 godine

Pa sto jednostavno Parrizan nije dat Misku? Pa jel normalno da Partizan bude klub koji sluzi interesima jednog menadzera? Jel stavrno mislis da ce Partizan imati bilo kakve koristi od odlaska igraca u druge klubove? Pa nije ovo fudbal pa klub uzima sebi transfer,ovde se samo menadzeri ugradjuju uz masbe provizije.
@

@borky

pre preko 2 godine

Fenerbahce je platio 2 mil eura Partizanu samo za Bogdanovica! Zatim mnogobrojni transferi kao Veseli, Lucic, Lovernj,Pekovic, Novica.. Itd sve igraci dovedeni za smesne pare i napravljeni i prodati.. Tako ce biti u buducnosti! U kosarci svaki dinar je znacajan! Dolaskom Zeljka i Savica mnogobrojni sponzori su se ukljucili interesovanje u Evropi je povecano za Partizan! Toliko dobrih stvari se desava da je to neverovatno.. Rezultati ce doci, najvaznije da se finansijski stabilizujemo! A toliko talenata imamo da me ovo podseca na vreme Duska Vujosevica i dominacije u Evropi!
K

Koma

pre preko 2 godine

Fener je platio Bogdana milion evra. Ne znam koja je poenta laganja?
K

Koma

pre preko 2 godine

Tek sam sad video da se pominje Vujošević i dominacija u Evropi?!? Jel to ona dominacija od 2-12 i porazima od 50 razlike?
@

@koma

pre preko 2 godine

Bogdanovic je 2 mil placen to je javno objavljeno od strane fenera i kluba.. Zatim da za vreme Vujosevica kad smo igrali final four za vas nedostizan san.. I kad smo vas gazili sa pola snage! Nije lepo to sto lazes!
K

Koma

pre preko 2 godine

Slabo pratiš košarku, druže. Pobedili smo vam tu F4 generaciju. Pobedjivali smo vas i sa 4 igrača. I mi smo igrali polufinale EK, a to je vama takođe nedostižni san. Zapravo, niste ni izborili EK na terenu. Bogdan je plaćen milion, a Gudura 1,2 miliona i neki procenti. Kalina isto milion.
@

@koma

pre preko 2 godine

Druže prvo koji ste to vi? Teško mi da pohvatam :) Drugo ako misliš na FMP pobedjivali ste nas sa 3 igrača, ali mi smo igrali sa toliko protiv 5 vaših :) To koliko je ko plaćen si verovatno pogodio. Eto bar nešto :)
@

@koma

pre preko 2 godine

Aha da, zaboravih polufinale EK nedostižan san haha :) Najlegendarnija u moru provala u jednom komentaru. Pogledaj šta se podrazumeva pod Korać kup (ne Kup Radivoja Koraća) i koliko je puta Partizan osvojio to takmičenje. A i kako je to osvajaču EL polufinale EK nedostižan san? :) Buraz genijalan ti je komentar. Svašta tastatura trpi

Jan Veseli

pre preko 2 godine

Polufinale Evrokupa je sigurno veci uspeh nego f4 Evrolige pogotovo sto ste imali skuplji tim tada nego mi 2010. a kako ste pobedili sa 4 igraca mozda ili je to bilo dok su nas i drugi pobedjivali na pocetku te sezone nisu najbolje krenuli pa vi posle toga ste na sledecu pobedu cekali godinama ,kad je Dule tempirao formu sto je kod vas bila nepoznanica i onda u drugom delu sezone nagazio skoro do krova Evrope.
K

Koma

pre preko 2 godine

U NBA je transfer oko 500-600 hiljada, znači treba vam 6 transfera u NBA da pokrijete ovogodišnju platu za Pantera i Ledeja.
L

Luka555

pre preko 2 godine

Nije tacno, pogledaj koliko je Oklahoma recimo platila za Decka iz Reala ili Hjuston koliko je platio za Garubu sad itd
B

Borky

pre preko 2 godine

Ko da zaradi? Svako ko malo bolje poznaje desavanja u kosarci zna da je ovaj manipulisao i odvodio talentovanu decu sa ovih prostora po Spaniji i Italiji. Sad cak ima svoj klub gdje ih moze izlagati i nabijati cenu. Jel on zbog toga dosao u Partizan?Sad jos moze kod svojih prospekata upisati da su radili sa najtrofejnijim trenerom europe.
Z

ZvonciCA

pre preko 2 godine

Hajde , pokayite papire kao Covic. Odakle novci ??? Koliko dala drzava ? Prica se oko 27 miliona, i da vam je to malo. ZVEZDA taj budzet nije imala ni za 5 god ! Zato je gas poskupeo 60 % !!! Zejtin, brasno, secer, gorivo....sve zivo poskupelo da bi propali klub dobio igrace sa blanko Ugovorima. Tako treba narode, cuti i trpi !
H

Hahahahaha

pre preko 2 godine

Decko objasnio si! Komentar godine! Covke pokazao papire... Hahahahaha! I zemlja je ravna ploca.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Sve prekaljeni internet komentatori koji bi da Zoranu Saviću...objasne nešto? Znaju bolje.

rty

pre preko 2 godine

Trenutno u timu realno imaju 0 NBA prospekata i 6 stranaca u 12 igraca i trazi se i sedmi na poziciji centra. Od pet domacih 2 su Danguba i Zagor sto je samo po sebi katastrofa. Znaci ostaju jos 3 domaca Smajlagic, Avramovic i Trifunovic. Koprivica nece videti terena kada dodje starni centar. Madar deluje solidno ali sa svojih 190 cm i slabim sutem daleko je on od prospekta za NBA pogotovo na toj poziciji. Ali moze da postane solidan play u Evro kupovima. Prica ne pije vodu jedino ako na zaradu nije mislio svoju licnu zaradu jer ovde nema potencijala za prodaju.
P

Pakost

pre preko 2 godine

Jeli ti pricas coveku koji je jedan od najboljih u svom poslu u Evropi i Zeljku Obradovicu koji je najbolji u Evropi kako se skautiraju igraci i vode klubovi? Ti koji si po struci sta? Evo ja cu odgovoriti virtuelni pljuvac! Najgore kad pakost pocne izlaziti iz ljudi!
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Proveri malo i madarovu statistiku suta kad si vec kog toga, nije uopwte slb na sutu.

rty

pre preko 2 godine

@Pakost Jedini ko je pakostan i zloban si ti. Pusti ti moju struku ovo su komentari na sportskom portalu i moze da se pise sta god zelis. Ovde 0.5% ljudi nema strucne veze sa sportom uopste ali se komentarise jer se voli taj sport. Ovo je samo moje vidjenje stvari. Prvo Savic nije jedan od najboljih sportskih direktora u Evropi coveku je ovo prva takva pozicija jos od 2008. On je solidan menadzer koji valja igrace klubovima i ima svoju menadzersku agenciju tj udeo u istoj. Tako da sto se tice toga nemoj lupetati. Sad da li je Obradovic najveci strucnjak za mlade talente ne znam znam da je najtrofejniji trener EL ali da je igrao te EL sa klincima nesto se i ne secam bar ne u Feneru i Pao. Tako da sigurno da ce ti igraci napredovati ali pitanje je da li su NBA prospekti moje misljenje je da nisu tvoje da niko zivi ne sme da kaze a protiv toga da jesu i to je to. Mrznja te ubija opusti se malo. I da Savic je poznat kao neko ko ozbiljno mulja sa igracima bar dok je bio menadzer mnogo je udarao i na Srpske klubove po pitanju nekih provizija tako da voli kes izuzetno i ne krivim ga ali smatram da ljubav prema klubu sto se njega tice ne postoji samo interes. Sportski pozdrav.
T

Tuneki

pre preko 2 godine

Dovedi nekog Srbina.... Ko je Nba prospekt, jedino moze probati Madar(fali mu snaga i predispoziciji) do Nba, ovo ostalo tanko Pogledaj Dinamik tu ima po koji nba talenati, kao i u Megi Ilija Milijasevic slican kvalitet kao Madar samo sto je Ilija 4 godine mladji
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Jeste samo ato tom ilijo nije zadar cilj, moze da igra ingreaimkoliko god zeli, zele razvoj igraca a partizan rezultete. Dovedi ga i ubaci unoartizan i reci mu da mora da pobedi. Nista nece znati
G

G

pre preko 2 godine

Koje lazne price... Kao gledaju da zarade, a dali Panteru i ostalima milione?!
S

Smejurija

pre preko 2 godine

Pa vi nemate ni jednog jedingo NBA prospekta u timu U kom ti decko paralelnom univerzumu zivis
A

AR

pre preko 2 godine

Eto ti klinjo objasni Zoranu Savicu kako se skautiraju igraci, realno nema on pojma
G

Gost00888

pre preko 2 godine

ovo nije najjace izdanje evrokupa
B

Buahahhaha

pre preko 2 godine

Sa 7 stranih igraca bas brinete o Srpskoj kosarci
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Чепо је рекао човек да га занима искључиво и само зарада. Зоки је сурови професионалац, сваки динар ће им наплатити
k

ko o cemu

pre preko 2 godine

A pre toga ste kao zaradili pa ste doveli dva f4 igraca??? smesni ste i providni