Žurnal: Gotovo, Trinkjeri rekao „da“!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.10.18. | 09:03

Sutra stiže u Beograd i preuzima Partizan, debitovaće protiv Mege u Sremskoj Mitrovici

Partizan ima novog trenera, a to je Andrea Trinkjeri, piše Sportski žurnal.

Italijan je poslao pozitivan odgovor crno-belima i rekao "da" na ponudu da dođe i preuzme trofejni beogradski tim.
"Partizan je dobio trenera, Andrea Trinkjeri poslao je potvrdan odgovor Ostoji Mijailoviću, predsedniku kluba. Tokom dana bi trebalo da budu završene papirološke formalnosti", navodi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Italijanski stručnjak bi tako premijerno mogao da vodi Partizan sa klupe protiv Mege u Sremskoj Mitrovici 3. novembra.

Posle odlaska Nenada Čanka sa klupe, nakon utakmice sa Zadrom, Partizan je morao ekspresno da pronađe rešenje za pitanje trenera. I to u prilično delikatnoj situaciji, posle serije poraza. Crno-beli su ambiciozno probali da dođu do Trinkjerija i na kraju su uspeli u toj nameri.

Italijan je bio na sastanku u Beogradu, vratio se u Italiju da razmisli i očigledno poslao potvrdan odgovor. Nezvanično se može čuti da je u pitanju trogodišnji ugovor po kome će Italijan zarađivati manje nego što je to bio slučaj u Bambergu. Pristao je, dakle, na manje uslove. Ostaje da se vidi da li će zajedno s Trinkjerijem stići i Vlado Šćepanović kao pomoćni trener.

Pored Italijana, kao kandidati za Partizanovu klupu pominjali su se i Aleksandar KesarVlade Jovanović. Ali, Trinkjeri je dao potvrdan odgovor i tu više za Partizan nema dileme. Popularni Trinka imao je interesovanje Valensije i Himkija, ali na kraju je Partizan uspeo da ga dovede.

Trinkjeri je karijeru počeo 1998. godine kao asistent u Olimpiji iz Milana. Kasnije je sedeo na klupi Triboldija, Juvekazerte, Verolija, Kantua, reprezentacije Grčke, Uniksa i Brose Bamberga od 2014. do 2018. godine.

Sada ga čeka novi izazov. Preuzeće Partizan.

Foto: Star Sport


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara