Komentari na vest

Zvanično: Vil Mozli potpisao za Spartak!

s

serpikoo

pre 2 meseca

40k mesecno proveren info.
C

Chelsea1234

pre 2 meseca

Ljudi kupili Lazica,Gordica. Ko stoji iza Spartaka?
s

serpikoo

pre 2 meseca

lajos cakanj, pa guglaj ko.je...
g

goust

pre 2 meseca

samo da promene trenera
D

Decenijasi

pre 2 meseca

Siguran sam da bi cak i ovaj mali Spartak bio tezi protivnik za Sampiona C.Zvezdu nego onaj klub iz laktasa koji titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina za redom,smem da se kladim da bi cak i Spartak imao bolje rezultate od njih u poslednjoj deceniji!
d

dr.Nebojsa

pre 2 meseca

Odlicno resenje bi bilo da Spartak udje u ABA a da fuzionisana igokea 2 ispadne,jer i ovako samo se brukaju,sa 30+ mil budzetom ni kup da osvoje ne mogu!
B

Bravo

pre 2 meseca

Svaka cast Spartaku za ambiciju da udju u Aba ligu, bilo bi pravo osveženje umesto FMP-A, jos neki neki klub umesto Mege, na primer Vojvodina, Vrsac, Zlatibor.

Petar.P

pre 2 meseca

Daj za početak da upadnu mesto Mornara. Time bi značilo da smo za pregovaračkim stolom maknuli ograničenje o broju klubova iz iste zemlje.
P

Podrska

pre 2 meseca

Za Spartak, da udju u Aba ligu.
F

FMPP

pre 2 meseca

Da konacno vidimo ledja FMP-u u ABA ligi i da umesto toga ozivimo jos neki kosarkasi centar u Srbiji.
P

Pobogu...

pre 2 meseca

čemu tolika mržnja prema FMP-u, dvostrukom uzastopnom cicešampionu ove zemlje? Da, ti mora da si navijač kluba iz Humske.
v

vojvpdona

pre 2 meseca

vojvodina ima bolju ekipu
@

@Pobogu

pre 2 meseca

A po cemu je mrznja sto rekao da se umesto FMP-A, ozivi jos neki kosarkaski centar, sta si toliko zapenio pa ostaje fmp2 u toj ligi.
P

Pobogu...

pre 2 meseca

@Pobogu, naivan si mi ti kao francuska sobarica. A sa druge strane ne znam da li pratite i dalje košarku ili ste opet prestali, jer koliko znam odlučeno je da više ne postoji kvota po zemljama, već da prvoplasirani iz ABA 2 svakako ulazi u ABA. Nadam se će oživeti još neki centar, pa da recimo sa 7. mesta u ABA ligi u Evrokup uđe Subotica, Novi Sad ili Čajetina.
@

@Pobogu

pre 2 meseca

Sto recimo sa 7 mesta, desavalo se ranije da sa 10 mesta u Aba ligu se ulazi u EVROKUP.

Dobro pamtim sve

pre 2 meseca

Zvezda je sa 10 og mesta igrala Evrokup a to mesto je uzela u sezoni u kojoj nije ni Jadransku ligu izborila na terenu a onda jos 2 vezane Evrolige van terena i tako 4 godine ona na muljazu svake godine visi rang a Partizan gurnut i pusten niz vodu , pa dodje vreme da nam vi nesto moralisete ko je drzavni projekat.
G

Gostq

pre 2 meseca

Ovi bi bili u 8 u Aba ligi 100%