Vil Mozli (©Star Sport)
Vil Mozli (©Star Sport)

Zvanično: Vil Mozli potpisao za Spartak!

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.02.24. | 14:23

Veliko pojačanje u Subotici

Subotica je na nogama, Spartak je doveo još jedno zvučno ime u napadu na ABA ligu! Kao što je Mozzart Sport najavio, ugovor sa Subotičanima je potpisao Vil Mozli.

Klub i nekadašnji sudent Nortvestern Stejt univerziteta ugovor su parafirali do kraja sezone.

Izabrane vesti

Iskusni Amerikanac najbolje partije karijere pružao je u Partizanu kod Andree Trinkijerija, a posle epizoda u Mornaru, Uniksu iz Kazanja i japanskom klubu Šinšu Brejv Voriors, odlučio je da se vrati u Srbiju.

Jedina prepreka na putu saradnje bilo je njegovo zdravstveno stanje, a kada je obavio sve preglede dobio je zeleno svetlo da se vrati na parket i posveti takmičarskoj košarci.

Spartak sa izuzetno ozbiljnim namerama ulazi u finiš sezone, gde su na talonu trofej u KLS i ABA 2 ligi, kao i promocija u viši rang regionalnog takmičenja. Trener Vlade Jovanović na raspolaganju sada ima tim sa dosta iskustva u ABA ligi, pošto su pored Vila Mozlija od ranije tu Nemanja Gordić - igrali zajedno u Partizanu i Mornaru -, te Luka Cerovina, Aleksandar Cvetković, Aleksandar Lazić, Marko Tejić, Dušan Kutlešić, Miloš Milisavljević, Andrija Bojić...


tagovi

Vil MozliKK Spartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara