Komentari na vest

Zvezda bez Cirbesa putuje u Kazanj: Uniks pokazao kvalitet za Top 8

P

Pedja108

pre oko 2 godine

Sa Cirbesom ili bez njega je potpuno svejedno. On bukvalno nema nikakav uticaj na igru i rezultat. Doveden je i zadrzan da kao odmeni igrace, da mogu da se odmore. Ali, cim udje u igru, tada protivnik krece da puni. Ne shvatam zasto Lazarevic ne igra vise, jer je Cirbes potpuno beskoristan igrac.
e

e jest

pre oko 2 godine

naravno dq je beskoeistan kada i kad igra ne idu napadi preko njega. nema ko da igra pikenrol
R

Realan grobar

pre oko 2 godine

Cige budimo realni, da je trener Trinki ili Dule, ovaj vas tim bi glat isao u top 8..Radonja svu svoju igru temelji na jakoj odbrani...
O

Ognjen Drinski

pre oko 2 godine

Naravno da ne bi.
T

Trener

pre oko 2 godine

Ni Lazarevića nemoj da vodiš, koji čevti on pored smotanog Mitrovića i nespremnog Vajta. Žali bože novca potrošenih na njih i trenera koji ih nikad ništa neće naučiti.
G

GostRider

pre oko 2 godine

Ima li opcija da uopste ne otputuju?Cemu mucenje?Jasno je kao dan da Covic vise nema energije i ocigledno kapitala da vodi ovaj klub,prema tome cemu produzenje mandata pitam se?
S

Sladajac

pre oko 2 godine

Jak mi igrač,znači gubimo što on ne igra...
x

xyz

pre oko 2 godine

Bolji je i od Kuzmića i od lažnog centra Mitrovića a i Vajta.
G

Gostw

pre oko 2 godine

Pa vi kupite vama klub,pa dovodite koga hoćete 🤣🤣🤣
n

nije tako...

pre oko 2 godine

sad da mu daš najboljeg centra on bi stagniraobi zvezdi. jer nas trener ni ne planira centrebu ekipi.
f

fsGost

pre oko 2 godine

I sa njim i bez njega,30+ za Uniks,ako se ne budu zajebavali
J

Jan

pre oko 2 godine

I ovako smo ove godine smešni. Kad možemo bez beka šutera, bez prvog pleja možemo i bez drugog centra. Ne mora poći ni prvi, i ovako nema vajde
M

Manolas

pre oko 2 godine

Bolje ostanite u bg jer ce da vas oderu 20 razlike. Sramota kako predstavljate Klub u EL.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Без њега је као и са њим.
L

Lepi Fika

pre oko 2 godine

87:90.
G

G@j@80

pre oko 2 godine

Ko da dá toliko koševa (kod nas)?!
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Treba igrati singl tim 1 plus poeni. Daće nam 90 plus. Možda je bolje da se ne gleda utakmica, manje se nerviraš. Ne zna se šta je gore, izgubiti dobijenu utakmicu, ili izgubiti 20 razlike.
D

Dron

pre oko 2 godine

Utakmicu ćemo i da izgubimo, ali 90+ da primimo nema šanse...
2

213125412512512

pre oko 2 godine

400-450k na platu i još 8 igrača sa više od 300k da kuka kako nema, pa lepo bogami (komentar ne kritikuje Zvezdin budžet, već trenera koji umesto da zasuče rukave kuka kako mu je teško). Alimpijević sa cirkus timom imao 11 pobeda u EL, a ovom teško...
L

Luja

pre oko 2 godine

Čim je Radonjić otišao , ostali smo bez EL jer je Alimpijević trener za Tamiš. Posle njega nas Tomić vratio ekspresno ali nije izdražao(žao mi je zbog toga) a potom Gavrilović, Šakota, pa pajac Obradović. Prošlu godinu odigrali finale ABA lige sa Uskokovićem i Holom a legenda nam utrpala i Terija, Ročestija, O'Brajanta... I tu bi pukli da to nije Radonjić izvukao.
i

inteligencija 0

pre oko 2 godine

Znači, ne odustaje Radonjić od mlaćenja prazne slame, i igre bez centara. Opet Kalinić zabija se u protivnike bez faula, Ivanović držanjem lopte 22 sekunde, bunrenje šutevima bez igrača pod protivničkim košem. -25

gemathegreat

pre oko 2 godine

Pa što se ne otvoriš koje kilo para i dovedeš dva centra i onda da se svira po tvojim notama. Koliko se imalo i koliko se moglo toliko je dovedeno, tebi ako se ne sviđa žali se upravi vodovoda, oni ni za šta nisu odgovorni.
T

TNT

pre oko 2 godine

Nije stvar u novčanom otvaranju, već u tome da naš kvazitrener ne zna da uklopi tim a i ne zna da igra košarku na centre. Nikada nije ni znao, osim u prvom mandatu dok je bio Bobi koji je sam završavao posao i posle zbog Jovića koji je bio mozak pikenrol igre. Potom su došli šuterski divljaci koji su igrali igru kao i sada. Pogledaj malo el ekipe. Svaka koja ima dobre i skočne centre je od 1-5 mesta, a ove šuterske protiv njih gube.
@

@TNT

pre oko 2 godine

Svako ko je od 1-5 mesta ima budžete 20+ miliona evra, tako da lepo ko što tičovek kaže izvadi 10,15 miliona pa da skockamo tim po tvom ukusu
P

Pusti klinca ako nemas

pre oko 2 godine

Jel ima jedna konfa a da Radonjic ne prica o problemima.
A

Ajmo realnosti malo

pre oko 2 godine

A je l' ima jedna utakmica da je cela ekipa bila na okupu?
Л

Ложач

pre oko 2 godine

Уф, његово одсуство је велики хендикеп, надам се да ће га симон достојно заменити на позицији махача пешкира. Е још да је среће да им се на тој позицији придружи и Марковић па да терамо с остатком кошаркаша које имамо
i

iskustvo

pre oko 2 godine

... a i umetnost trenera je da 20 utakmica igra EL bez centra. Vređanje inteligencije.
P

Pustitiklince

pre oko 2 godine

Ovo treba da pusti klince da igraju. Unics i da mozemo da dobijemo( ne mozemo ) treba pustiti da nas pobedi da bi bio u TOP8. Onda samo jedan klub iz EC ide u EL. Nije kao da ce komsije doci do finala. Ali nikad se ne zna tako da ne treba rizikovati.
G

Gost glup komentar

pre oko 2 godine

u slucaju da komsije preko kupa izbore evro.ligu lakse zvezdi u aba ligi
S

Stalupas

pre oko 2 godine

Ako komsije izbore Euroligu preko kupa, Zvezda nece videti Euroligu. Nece biti dva tima iz Aba tamo sigurno. Tako da ne lupaj.
G

Gostens

pre oko 2 godine

nema poente ni gledati