Komentari na vest

Zvezda dobila zver pod košem! Dončić sipao, Tobi pocepao Australiju i izbacio je sa Mundobasketa

s

sveto30

pre 8 meseci

Kako slovenci mogu, a mi ne.
N

Nije bas tako

pre 8 meseci

Lako je pored Doncica i Dragica nakupiti statistiku jer oni ili daju kos ili navuku 2 igrača na sebe i ostave čistinu da samo položiš u kos.
D

Druže

pre 8 meseci

To nije Goran već Zoran Dragić. Samo se ti teši.
R

Realnoo

pre 8 meseci

Navijači Crvene zvezde nisu normalni. Mnogi su kao nešto nezadovoljni pojačanjima, a Crvena zvezda je 50% bolja nego prošle godine. Nejpir je jedan od najboljih plejeva Evrolige, Jago je vrhunski igrač, Gedraitis vrhunski, Tobi zver pod košem, Hanga i Teodosić klasa, Davidovac odličan igrač, Mitrović inteligentan, Bolomboj će biti iznenađenje mnogima, Nedović kada je zdrav i skoncentrisan je vrhunski igrač. Ne znam kako to navijači ne vide, njima je lakše da pljuju Partizan non stop nego da vide da imaju odličan tim 🤷‍♂️?
A

AK10

pre 8 meseci

Ne znam šta pričaš ti i ko nije normalan, al 90% ljudi koje jа znam i koji navijaju za Zvezdu su prezadovoljni odrađenim poslom, pogotovo što je još početkom jula maltene kompletiran ceo tim.
J

Junker

pre 8 meseci

Prezadovoljni. Za Bolomboja sam sumnjicav, ali Simonovic ce biti odlican a najmanje se spominje (razumljivo). Sved ako dodje to ce biti odlicno, posto smo prvi put unapred dobili potvrdu igraca da zeli da dodje.
j

jghk

pre 8 meseci

Jako smo zadovoljni, ne znam šta pričaš? Bolomboj je u lošoj formi pa je upitnik na njemu, mada videćemo ulogu za koju je predviđen. Ostali potpisi izgledaju jako dobro
R

Realnoo

pre 8 meseci

Stekao sam utisak nezadovoljstva čitajući ovde komentare celo leto, 80% komentara nije nikakva analiza sopstvenog tima, mogućnosti itd. nego kukanje i pljuvanje na Partizan, na njihov budžet, igrače, na sve. Pa sam mislio da se navijači Crvene zvezde osećaju kao da su u nekom podređenom položaju po kvalitetu ekipa.
y

yago

pre 8 meseci

Steta samo sto su propustili Cabocla,odlican igrac na poziciji 4,vecinu utakmica na prvenstvu je odigrao odlicno,ubio Kanadu danas!Kad su onako dobro skautirali Yaga,cudi me da im je promakao Caboclo!Potpisao je za Veneciju,bas me zanima da li postoji mogucnost da se plati neko obestecenje,kao sto je Ponitka prosle godine iz Redjo Emilije otisao u Panatu!
@

@realno

pre 8 meseci

Ma najjači ste osvajate sve 🤣🤣🤣
A

AK10

pre 8 meseci

Sjajne igre Jaga i Tobija na prvenstvu i vrlo dobar Simonović. Odlično je što će sa takmičarskim mečevima ući u klupsku sezonu. Obećava
Х

Х Х

pre 8 meseci

Ако дође Швед и једна озбиљна четворка, Звезда је у топ 5 екипа у Европи. На нама је да то препознамо и испратимо пуном Ареном на свакој утакмици и да уживамо у Евролиги, јер заиста мислим да је циљ да се у наредне 3 године освоји барем једном.