Komentari na vest

Zvezda i Šengelija? Italijani kažu da ima nečega

D

Do

pre 10 meseci

Zvezda mora da dovede jos dva igraca profila Lojd i Sengelija... 2 i 4
P

Prvaci Evrope

pre 10 meseci

Dobro došao Tornike Shengrlia u Crvenu Zvezdu
T

Toko,toko

pre 10 meseci

Brkni na Mirotića u oko
M

Menadzerisanje

pre 10 meseci

Mirotic dodje u Partizan a da li ce ovaj u Zvezdu videcemo....
P

Pustite Poruku

pre 10 meseci

Sengelija i Kalinic se moraju dovesti po svaku cenu,mora se odgovoriti fuzionisanoj igokei na dovodjenje mirotica za 7.mil,ne smemo i ove godine ostati sa slabijim timom ko i prosle,skupo ce nas to kostati zbog igranja EL sledece godine!
P

Pustite Poruku

pre 10 meseci

Sengelija i Kalinic se moraju dovesti po svaku cenu,mora se odgovoriti fuzionisanoj igokei na dovodjenje mirotica za 7.mil,ne smemo i ove godine ostati sa slabijim timom ko i prosle,skupo ce nas to kostati zbog igranja EL sledece godine!
a

alidali

pre 10 meseci

Od baskonije u ozbiljnom padu forme...
P

Pop Rcko

pre 10 meseci

Jos Mirotic, Kampaco i Polonara. hahahhahahahha
T

Televizor

pre 10 meseci

Posle ovih, sudbina Cibone, Zvezdi i Partizanu dodje kao premija.
s

svasta

pre 10 meseci

Sengelija je igrac cija je karijera u ogromnom padu poslednje 2 godine.Ako nam je on odgovor na Miroticev dolazak u Partizan,hvala lepo,ne.Zvezda treba da dovede igrace koji mogu da budu konkuretni Partizanu,a ne one od kojih je ostalo samo (relativno) zvzcno ime
L

Lalegale

pre 10 meseci

Moze
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Nova dva igraca Zvezde sa kojom se i zavrsava selekcija tima su Darun Hillard i Tornike Sengelija, nisu bili prve opcije vec Bacon i Kaminski ali su odbili ponude jer obojica zele NBA ugovore. Pozdrav
s

srb1234

pre 10 meseci

Koliko sam ga prizeljkivao dok je dominirao i bio jedan od najboljih igraca Evrope u CSKA.I danas je fenomenalan igrac koji je saradjivao vec sa Duskom i mislim da ako potpise da ce biti zvijer.
S

SilverSurfer

pre 10 meseci

Navodno je Zvezda potpisala Brazilskog košarkaša Dos Santosa koji je nastupao za Ulm. Oko Šengelije su problemi "tehničke" prirode. Vezani za odlazak iz CSKA i izajve koje je davao nakon odlaska. Navodno je on želja Duška Ivanovića. Kako će se sve završiti to niko ne zna. Ali, uvek su zabavna nagađanja oko toga koje igrače neki naš klub "sigurno" dovodi.
G

Gost9

pre 10 meseci

Sta ce nam Dos Santos,nista posebno.
T

Tomy

pre 10 meseci

Šengelija mi je bio omiljeni igrač dok je bio u Španiji ali u Virtusu nije ličio na sebe. Plej of seriju je odigrao mrljavo i uopšte nije bio opasan po koš. Super bi bio potpis ali se pitam da li bi mogao da vrati samog sebe iz Španije. Da je u španskom izdanju Virtus ga nikada me bi pustio iz ugovora a čim se priča da je to moguće uz obeštećenje, samo znači da nisu zadovoljni sa njim. Moguće je da bi ga Ivanović revitalizovao, igra dugo na visokom nivou, iskusan je, prevejan, ima još svežine i snage u sebi.
4

45trfw

pre 10 meseci

A znači ovo je razlog zašto Mirotić ide u Makabi. Šengelija je za njega streptomicin, odere ga gde ga vidi.
s

sola

pre 10 meseci

Riki Rubio - crno beli
O

Oumuamua

pre 10 meseci

Šengelija je dogovoren, problem je političke prirode.
L

Luja

pre 10 meseci

Pa onda nije dogovoren.
u

uz kilo

pre 10 meseci

praška dobija se kalendar FMP-a i i dzepni tetris sa likom Vlade Djurovića....čao zvezdaši...
Z

Zoran Zoki Savic

pre 10 meseci

Pogledajte ceo intervju Zorana Savica a ne samo tu recenicu. Nego i recenice posle za Kampazza. Nasi mediji pokusavaju da pokriju najskupljeg igraca ikada ali bezuspesno jer mnogi nisu ovce da samo nase Crveno bele medije citaju! Kampazzo je po recima Reala koji je zna tacno znao koliko moze da izjednaci ponudu imao 1,8 mil za 6 meseci ili za celu sledecu sezonu 3,6 mil eura kako navodi sam Real Madrid sto mozete zvanicno procitati saopstenje u spanske medije. Shabaz je dobio identican ugovor kao Kampazzo i to su cinjenice ! Zvezdin budzet ove sezone ce kao i prosle po Apru biti mnogo veci od Partizanovog ! To je sam Apr izvestaj izneo! Dzaba excel i insajderi za spinovanja!
Š

Šta bre lupaš

pre 10 meseci

Pa Mirotić,Panter,Ledey i Naneli imaju plate kao ceo Zvezdin tim.Kako te nije sramota 9 miliona duguje Partizan za porez državi i ti si našo da porediš,kako ste igrali EL prošle godine,izgubili ste od SC Derbija u četvrt finalu ABA to svi vi dobro znate miševi
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Napier je potpisao ugovor na 2 godine za 4 miliona dolara, 2 miliona dolara za godinu dana i trenutno je najplaceniji kosarkas u KK Crvena Zvezda. Zvezda je zelela da potpise Bacona i Kaminskog sa istom platom kao i Napier ali su je odbili jer zele NBA ugovore, sad je ponudjeno 1,2 miliona dolara Darunu Hiladru(imao prethodne sezone istu platu u Makabiju) i 1,8 miliona evra Sengeliji(uz 200k evra Virtusu za otkup ugovora), sad sta ce da se desi pred nama je. Sportski pozdrav.
@

@joksa

pre 10 meseci

Sto li oni pregovaraju kada ti sve znas pre njih.
p

piterys

pre 10 meseci

da nema Jsd-a (rodom iz Zagreba) nikad se o ovome nebi pisalo (platama) naravno da bi sav movac isao Zvezfi tako i treba....
G

Gost1111

pre 10 meseci

A osnovna skola,nista,a? I za vas je obavezna
a

ahos

pre 10 meseci

aj bre lecite se
g

gorostase

pre 10 meseci

Jel si se krstio danas ili si samo bio u kaficu?
G

Gistgost

pre 10 meseci

Ima jedna prosta stvar, i da dodje Sengelija, pa i Lojd, i dalje ce nas tim kostati manje od Partizanovog koji vec sad ima 4 igraca koji kostaju 10 miliona neto, i ima jedan od top 3 budzeta EL. Tako da ne znam zasto se Grobari bune. Prosle sezone su imali tim koji je kostao 3x vise od naseg, ove godine ce imati 2x skuplji tim. Morace malo vise da porade na sudijama ovog puta.
v

vvvvvvvv

pre 10 meseci

Nemamo majoneza, moze kecap?
G

Gistgost

pre 10 meseci

Je l to pitas za vase "navijace" u Areni? Daj im sta ima, navikli su oni na sve opcije do sad
S

Stameni

pre 10 meseci

Drzava vam je 10 godina davala sakom i kapom dok su nama davali samo mrvice. Igrali nam razni Vrabci,Karahodzici,Salici dok ste vi dovodili daleko kvalitetnije igrace i tad je bilo sve u redu tad niste pricali o parama. Sad kad mozemo da budemo ravnopravni sa vama sad je strasno. Polako tek ce vas boleti.
m

matoriekspert

pre 10 meseci

Ima još jedna stvar.Da vam dođe i Jokić i Lilard, uvek ćete ostati mali veštački klub u vlasništvu jedne porodice iz Železnika.
T

TopSpin

pre 10 meseci

Ali priče 3x skuplji tim? Misliš 3x bolji tim, jer Vildoza, Nedović i Kampaco nisu igrali za siću, a ni Bentil i Martin sigurno, pa ni Holand, Raduljica, Kuzmić... Dakle tu negde kao i Partizan. E sad nije naš problem što ste vi vašeg najboljeg domaćeg igrača pustili niz vodu, umesto da mu date jak ugovor. Ove godine će te spucati mnogo više para od Partizana i ponovo top14 plafon i poraz u finalu ABA lige. Možda uzmete KRK, možda.
R

Realnost

pre 10 meseci

Ma jok, 5 igrača Partizana vrede 160 miliona evra. Ceo roster Crvene zvezde 4 miliona evra. Tako si trebao da napišeš, ne znam šta ti bi da toliko omaneš?
M

Moša Pućko

pre 10 meseci

Ciganu slagati je kao dobar dan
J

JOGURTINJO

pre 10 meseci

Imam jogurt za partizanove ateiste
D

DelijaŠengelija

pre 10 meseci

Pa prošle godine su najviše radili na tome a i predprošle ali ne toliko kao prošle
@

@matori....

pre 10 meseci

Radite sta hocete ali zauvek ce ostati zapisano da ste pobegli iz srpske lige. Sto se Mirotica tice nek vam je sa srecom. Dobro vas zaduzio cika Coki. I Mirotic treba da casti pomogo mu covek da vas odere. Da vam pojasnim kosarka je kolektivni sport. Ali vi to ne kapirate.
A

Aebre

pre 10 meseci

Ovo je sad sramota sta rade vec 12 godina imaju 20 igraca u rosteru sad ce imati 25 kako su krenuli!
S

Sramotaje

pre 10 meseci

koliko si nepismen i koliko komplex imas... Zvezdi otislo 7-8 igraca balav.e
G

Gall

pre 10 meseci

Nemojte vise, pa grobari se ubise ovih dana, te matore igrace dovodimo, te lose, te ovakve te onakve, pa onda nagomilavamo, pa onda odjednom cak oni srpske igrace prave, pa onda Mirotic nije mator pa ga zele i oni, pa onda su oni prema nekim njihovim procenama favoriti za osvajanje EL, pa onda ipak nisu jer se ulaze previse u Zvezdu kao nikada u istoriji kosarke(iskreno ne znam kojij istoriji) ne znaju kako vise da blate Zvezdu… btw navijaci jednog tima koji coveku kogod bio taj covek pale svece kao pokojniku koji u tom trenutku ima ozbiljnu operaciju na srcu, toliko o moralu
K

Kkkkkj

pre 10 meseci

Možeš se samo tješiti i jesu polovnjaci
s

sasa s

pre 10 meseci

Ko te tera da djokovic doveo Mirotica u Zvezdu. Samo prati vesti I uzivaj. Mirotic u Zvezdi. Hvala Novace
T

Top Gun

pre 10 meseci

Da li je dobio atest od delija sa severa? Pošto je prozivao Majku Rusiju.
C

Cinjenice

pre 10 meseci

Kako navodi jedna od najpoznatijih instagram stranica ugovor identican koliko je imao Kampazzo. Kampazzo je za polu sezonu primao 1,8 mil ili za celu 3,6 mil eura! Nude jos 3 mil eura za Loyda jer obestecenje ce biti ogromno i olus Shengelijankoji u Virtusu ima 2,5 mil ugovor. Dovode igrace iz f4 ekipa ,Reala ,Barse,Olimpijakosa,Monaka..Ovo je mozda u top 3 najskuplja tima Evrope trenutno i sve sem f4 je totalni neuspeh!

Звезданa

pre 10 meseci

A partizan je jedan od ta tri tima
K

Kg

pre 10 meseci

Auuuuu decko kako izmisljas. Sengelija 2.5 u Virtusu hahahaha. Sve ali bukvalno si sve debelo slagao
g

glok

pre 10 meseci

Ovo je laz notorna, sam Zoran Savic je rekao da je Kampaco kostao 100 000€ mesecno.Tvoj pokusaj spina je propao. I kad smo vec kod igraca, sem Nejpira, nijedan igrac nije najbitniji igrac tima tog nekog odakle je dosao u Zvezdu vec 2-3-4 opcija na svojoj poziciji.Za razliku od partizana koji dovodi najbolje igrace i prve opcije iz top EL timova.
h

hulio

pre 10 meseci

Ako je loyd toliko para onda je vas mirotic 10m....brate treba ti medalju dati za lupanje
h

haha

pre 10 meseci

Kampaco je kod nas bio pola sezone i dobio 1,8 miliona, nema za sezonu jer nije bio toliko kod nas. Kod vas Panter za dve ide preko 4 miliona, slicno Ledej. Mirotic ako dodje ode na 7 , cifra o kojoj ste lupetali prosle sezone. Prosle godine je Partizan imao najskuplji tim u istoriji kosarke na ovim prostorima i konacno uzeo Aba ligu. Na kraju je bitno ko koliko plati i sta a ne tvoja izmisljanja o ponudama, kao kad ste prosle godine lupetali u vezi Kampaca.
R

RealnosT

pre 10 meseci

Razlika je sto Zvezda dovodi 2-3-4 opcije iz ekipa koje si naveo, sve sem Nejpira.A partizan dovodi prve opcije, znaci bilo bi lepo da to naglasis.To ti je kao da dovodis prvog golmana Reala Kurotu sto dovodi partizan ili njegovu zamenu kojoj ni ime ne znam.
a

ajde???

pre 10 meseci

Savic kaze 100 hiljada mesecno Kampaco.Mnozi sa 6 prosto je.Ti pricas da je igrao za pola milke mesecno.Bolje od Savica znas izgleda?.
&

& glok

pre 10 meseci

stvar je prosta, nema sta Savic da kaze! Real je imao 10 dana da izjednaci ponudu zvezde od 1.8 miliona, to nije ucinio! To su svi kosarkaski sajtovi preneli tako da pusti!
С

Си реалан

pre 10 meseci

Једна од најпознатијих инстаграм страница хахахахахајајахајах
A

Aron

pre 10 meseci

Ovo je gore neko kad se igrao menadzer igrica pa prodavas igrace po ceni kojoj hoces da nabijes budzet pa onda kupujes nemilice, Zvezda u kosarci ovih dana. 😄
g

gos

pre 10 meseci

Sta je njima problem da plate obestecenje
@

@gos

pre 10 meseci

Kaze lik ciji tim finansira drzava.
t

takojebreeee

pre 10 meseci

Jedini igrac za koga je tim iz Srbije platio slobodu je Madar koji je pobegao od ogromne ljubavi za dz a i sarmice mu se ogadile...
s

sasa s

pre 10 meseci

Hvala ne treba nam. Dolaze Mirotic I Kalinic
k

kup

pre 10 meseci

Opušteno, ovde sam pročitao brdo komentara... Da vam je Đoković sredio potpis Mirotića u ponedeljak... Šta će vam Šengelija...
o

ok

pre 10 meseci

Sengelija nije opcija. Ceka se razvoj dogadjaja oko Filipa Petruseva i dolazak Dzordana Lojda.
Č

Čovkins

pre 10 meseci

Ako nam dodje Sengelija, Mirotic i milioneri iz Laktasa nemaju sanse.
M

Milioneri Zeleznik

pre 10 meseci

Ako dodju imacemo budzet u top 3 ekipe Evrolige! Samo Real i Barsa ce imati veci!
A

Ammmmamm

pre 10 meseci

Ovi planiraju da imaju 12 igraca u protokolu samo na pozicijama 4 i 5? Dovode 5 centara, a vec ih imaju toliko u timu. Ista prica kao prosle sezone, vec u julu imaju 5 plejmejkera i 5 centara, a posle se zale na kasno formiranje tima...
N

Najveci budzet

pre 10 meseci

U istoriji srpske kosarke ! Ne sme se dozvoliti greska iz prosle sezone da Partizan osvoji titulu!!!
h

haha

pre 10 meseci

Je imao Partizan prosle godine, ove godine ce vam tim biti jos skuplji i to prilicno. Panter i Ledej bili na izlaznim vratima ali su onda stigle cifre jace od Makabija i Barse. Andjusic vam ima platu kao Davidovac a promaseni Papapetrou e imao vecu od Vildoze.