Foto MN press
Foto MN press

Zvezda na čekanju: Put u Rusiju zavisi od rezultata druge serije testova

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.12.20. | 13:08

Crveno-beli u stalnom kontaktu sa Evroligom

Crvena zvezda bi, prema rasporedu, trebalo sutra u 18 časova da gostuje Zenitu u 16. kolu Evrolige, a da li će tako i biti, odnosno da li će se crveno-beli ukrcati u avion za Sank Peterburg, zavisiće od rezultata drugog testiranja na korona virus.

Naime, pošto je testiranjem u nedelju ustanovljeno da je najmanje jedan igrač pozitivan, odložena je utakmica sa Cedevita Olimpijom u Jadranskoj ligi, a tim Beograđana stavljen u karantin, kako bi se smanjio rizik od širenja infekcije.

Izabrane vesti

Kako pravila Evrolige nalažu, crveno-beli su odradili i drugu seriju testova, pa ako rezultati pokažu da nema više zaraženih, uhvatiće let za Sank Peterbutg u 16.30 časova. U suprotnom, ako Zvezda koja je u stalnom kontaktu sa kancelarijom Evrolige u Barseloni i medicinskim osobljem, bude imala manje zdravih od minimalnog fonda, čelnici elitnog takmičenja biće prinuđeni da odlože meč.

Sa skorom 8-5, Zenit je 7. na tebeli posle nepotpunog 15. kola Evrolige, dok je Zvezda 16. uz učinak od 5 pobeda i 10 poraza. Inače, dva tima su odigrala prošle sezone jedan evroligaški meč u Evroligi, baš u Sank Peterburgu, a slavili su crveno-beli 65:58.



tagovi

KK ZenitKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara