Miloš Teodosić (Foto: MN Press)
Miloš Teodosić (Foto: MN Press)

Zvezda sa Teodosićem napada finale Mozzart Kupa Radivoja Koraća (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.02.24. | 16:39

Iskusni plejmejker u timu crveno-belih za polufinale u Nišu protiv Čačka 94

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Crvena zvezda se pobedom nad FMP-om plasirala u polufinale Mozzart Kupa Radivoja Koraća u Nišu, gde će odmeriti snage sa najvećim iznenađenjem četvrtfinala, Čačkom 94 (17.00). Miloš Teodosić nije bio u sastavu tima za premijeru u Čairu, što mu je bio treći uzastopni susret koji je propustio zbog povrede. Ipak, našao se u protokolu za današnjim okršaj sa Čačanima, pa ostaje da se vidi da li će istrčati na parket nakon što se podbaci lopta.

Izabrane vesti

U timu je i kapiten Branko Lazić, koji je presedeo duel sa Panterima u prethodnoj rundi, a od juniora se među 12 našao samo Andrej Kostić, dok su van protokola ostali Stefan Marjanović i Andrej Lučić.

Crveno-beli su poslednji put u polufinalu stali pre osam godina, nakon čega su četiri puta osvajali Žućkovu levicu i postali rekorderi sa devet osvojenih Kupova. Veliki su favoriti da nastave niz i upišu 11. vezanu pobedu u Nišu.

Jedno je sigurno, imaće i veliku podršku sa tribina. Već sat pre početka utakmice su ispred dvorane bile velike gužve, pojačano je i obezbeđenje i sva je prilika da će Čair biti ispunjen, te da će izabranici Janisa Sferopulosa još jednom imati veliki vetar u leđa. Svoja mesta u sali zauzeli su i bivši košarkaši Crvene zvezde, Nemanja Nenadić i Boriša Simanić.

Foto: MN PressFoto: MN Press

Što se tiče Čačana, u protokolu imaju 11 igrača, pošto ovoga puta na spisak nije uvršten iskusni Đorđe Majstorović, koji je četvrtfinale protiv Borac Mozzarta presedeo na klupi, iako je njegovo ime stajalo na semaforu.

Crvena zvezda: Lazarević, Teodosić, Hanga, Davidovac, Mitrović, Lazić, Bolomboj, Ilić, Nedović, Giedraitis, Kostić, Dos Santos

Čačak 94: Dodić, Stajčić, Pulijam, Grojić, Pešaković, Lakić, Gašić, Pantić, Danilović, Dumić, Tatić



tagovi

KK Crvena zvezdaČačak 94Miloš TeodosićMozzart Kup Radivoja KoraćaKup Radivoja Koraća 2024.

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara