Balša Koprivica (© Star Sport)
Balša Koprivica (© Star Sport)

Balša Koprivica ponovo uz ekipu Partizan Mozzart Beta

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.03.23. | 13:41

Mladi centar se oporavlja od mononukleoze

Dobre vesti stižu iz tabora Partizan Mozzart Beta. Mladi centar Balša Koprivica ponovo je uz ekipu. Pojavio se danas u Štark areni gde se ostatak ekipe spremao za novi meč Evrolige. Situacija sa mononukleozom je bolja, ali ne toliko da još uvek može da počne sa treninzima. Podsetimo da je klub iz Humske saopštio početkom januara saopštio da Balšu čeka pauza od tri do šest meseci zavisnosti od rezultata.

Izabrane vesti

"Kako mi je rečeno, njegovi rezultati su dobri, bolje od očekivanog i zbog toga je dobio dozvolu da bude uz ekipu i zasad posmatra treninge. Ipak je još uvek daleko od povratka na treninge", rekao je Željko Obradović na treningu pred utakmicu sa Albom.

Koprivica je ove sezone već imao dužu pauzu kada je zadobio prelom šake na meču protiv Panatinaikosa u Atini. Kada se oporavio, vezao je tek nekoliko utakmica na kojim je pokazao da može da bude vrlo bitan faktor, ali novi peh ga je ponovo odvojio duži period od parketa.

Sada ostaje da se sačeka koliki će period tačno biti pre nego što Koprivica počne da trenira pošto već dva meseca je morao da bude na striktom režimu ishrane i mirovanja.

Što se ostatka tima tiče, oni su spremni za novi izazov, a to je Alba. Utakmica je zakazana za 21 čas u četvrtak.

"Još uvek nam je u sećanju kako smo slabo igrali odbranu na samom početku sezone u Berlinu. Pored same važnosti utakmice to je sigurno dodatan motiv da pokažemo da igramo neuporedivo bolje u odosu na prvi meč. Alba je odigrala izvanrednu utakmicu u prošlom kolu u Beogradu što dovoljno govori o njima. Bez obzira što su poslednji na tabeli, pokazali su veliki kvalitet", dodao je Obradović.



tagovi

KK PartizanBalša Koprivica

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara