Filipovski na izlaznim vratima Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.03.21. | 13:58

Crno-beli i slovenački stručnjak razgovaraju o raskidu saradnje

Posle subotnjeg poraza od Cibone, šestog Partizana u jadranskom nizu, trener Sašo Filipovski je najavio da će razgovarati s ljudima iz kluba, da vide da li može da se nađe rešenje, jer kako je rekao, situacija nije dobra ni za njega ni za klub. Njegove reči, ali i sami rezultati koji su gurnuli crno-bele u donji deo tabele regionalnog takmičenja, jasno ukazuju da slovenački stručnjak nije ispunio očekivanja i da je stoga jedini očekivan potez bio da dve strane krenu put razlaza, što je, prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta veoma blizu. Tačnije, uveliko traju razgovori o raskidu saradnje.

Odlazak Filipovskog biće druga promena šefa stručnog štaba crno-belih u aktulenoj, veoma turbulentnoj sezoni, u koju su ušli sa Vladom Šćepanovićem na klupi glavnog trenera. Crnogorski stručnjak se zadržao u Humskoj do 30. oktobra kada je uprava odlučila da ga smeni posle poraza od Burga.

Izabrane vesti

Partizan je privremeno, samo na gostovanju u Laktašima, vodio trener juniora Milivoje Lazić, da bi Filipovski debitovao na meču sa Zadrom. Na trijumfu protiv Zadrana crno-beli su nadovezali još tri pobede, nad Cibonom, Uniksom i Huventudom, pa se činilo da će se još više rezultatski uspraviti.

Uspeli su da se plasiraju u Top 16 fazu Evrokupa. Ali kako je vreme odmicalo, sve više su tonuli na Jadranu, gde su trenutno na tek 33 odsto uspešnosti (6-12), ne računajući pobedu nad Primorskom za zelenim stolom, dok plasman u četvrtfinale evropskog takmičenja više ne zavisi od njih samih...


tagovi

ABA ligaEvrokupKK PartizanSašo Filipovski

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara