Kodi Miler Mekintajer (©Star sport)
Kodi Miler Mekintajer (©Star sport)

Gotovo: Kodi Miler Mekintajer u Burgu

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.02.21. | 17:52

Baš kako je Mozzart Sport i najavio...

Kodi Miler Mekintajer potpisao je ugovor sa Burgom, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Baš kako smo juče i najavili, američki plejmejker završio je svoje poglavlje u Partizanu i spreman je za novi izazov. Sa Burgom je parafirao ugovor do kraja sezone.

Izabrane vesti

ABA LIGA: (1,17) Cedevita Olimpija (20,0) FMP (5,50)

Miler Mekintajer je poslednjih mesec dana van takmičraskog sastava Partizana jer nije ispunio očekivanja stručnog štaba vođenog Sašom Filipovskim, a u poslednjim objavama na društvenim mrežama nagovestio je ne samo odlazak iz Humske, već i da će javno izaći i reći zašto nije igrao poslednjih sedmica...

Američki plejmejker odigrao je za Partizan 14 mečeva u ABA ligi, prosečno ubacujući 12 poena, dok mu je u 12 nastupa Evrokupa prosek veći za jedan poen. Parni valjak je kao zamenu doveo Džoša Perkinsa nedugo pošto je Miler Mekintajer zvanično sklonjen iz tima. Još prošlog meseca se čekao raskid saradnje, ali se on dogodio tek sada pošto je Burg izašao u susret i preuzeo njegov ugovor.

Burg je tako pronašao pojačanje za kojim je tragao poslednjih sedmica. Veliki broj igrača dovodio se u vezu sa Burgom, ali je kontakt s Miler Mekintajerom bio jak i posao je sada završen.

Podsetimo, prelazni rok u Francuskoj traje do nedelje, a Amerikancu će novi saigrači biti srpski reprezentativci Danilo Anđušić i Luka Ašćerić.

ABA LIGA: (2,70) Zadar (14,5) Partizan (1,55)


tagovi

KK BurgKodi Miler MekintajerKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara