Foto: AFP
Foto: AFP

Holmgren vs Vembanjama - duel koji ćemo gledati godinama

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.10.23. | 04:34

Sjajno izdanje dva mlada NBA asa

Možda još takmičarska sezona nije počela, ali već sada možemo da uživamo u NBA košarci, a definitivno imamo šta da vidimo. Predsezonske utakmice već izazivaju ogromnu pažnju, a posebno večerašnja u Oklahomi gde su svi došli da vide dva imena - Četa Holmgrena i Viktora Vembanjamu. Dugajlije Oklahome i San Antonija.

Definitivno nisu razočarali, a treneri i navijači su mogli da vide mnogo toga od dva centra pred kojima je budućnost. Iako nisu igrali previše, ostavili su ubedljivo najbolji utisak na parketu. Raznovrsni koševi, sjajna kretnja, nešto što se ne viđa svaki dan kod momaka koji igraju u reketu. Ako ih zdravlje bude poslužilo, vrlo je moguće da su ovo dve buduće NBA superzvezde.

Izabrane vesti

Na pripremnim utakmicama je rezultat u potpuno drugom planu, ali napomenućemo da je Oklahoma slavila 122:121.

Mnogo važnije za navijače Tandera je činjenica da će najzad moći da gledaju Holmgrena koji je propustio čitavu ruki sezonu zbog teške povrede. Nekadašnji drugi pik je u direktnom duelu sa ovogodišnjim prvim pikom imao 21 poen i devet skokova za samo 16 minuta.


NI Viktor Vembanjama nije razočarao. Momak zbog koga se pratila košarka u Francuskoj prošle sezone kada je igrao za Metropolitan je na prvoj pripremnoj utakmici u dresu Sparsa igrao nešto manje od 20 minuta. Za to vreme je imao 20 poena i pet skokova.



tagovi

Viktor Vembanjama

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara