Nemanja Nedović i Duško Ivanović (©Starsport)
Nemanja Nedović i Duško Ivanović (©Starsport)

Ivanović i Nedović poslali poruku navijačima: Ne ubacujte ništa na teren

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.06.23. | 21:26

Trener i košarkaš Crvene zvezde izneli očekivanja uoči četvrtog susreta ABA finala

Košarkaši Crvene zvezde su dobili treći meč finalne serije ABA lige protiv Partizan Mozzart Beta i izborili četvrti, drugi pred svojim navijačima u dvorani Aleksandar Nikolić. Trener Duško Ivanović je uoči još jedne biti ili ne biti utakmice za branioca trona izneo očekivanja i pozvao pristalice kluba sa Malog Kalemegdana da navijaju fer i sportski.

Izabrane vesti

"Kao što sam i najavio na jučerašnjoj konferenciji za novinare nakon treće utakmice, u utorak nas očekuje još teži posao u utakmici broj 4. To znači da ćemo taj meč morati da odigramo sa još više energije, čvrstine. Još jednom koristim priliku da pozovem naše navijače da sportski navijaju, da bodre naš tim, da ne vređaju nikoga, i posebno da ne ubacuju apsolutno ništa na teren, jer je prednost domaćeg terena gromoglasno navijanje sa tribina! Bodrite i podržavajte naše igrače, ali fer sportski i korektno, jer samo tako možemo da dođemo zajedno do cilja", rekao je Ivanović.

Podsetimo, početak treće utakmice je bio odložen za gotovo pola sata zbog ubacivanja predmeta na teren u trenutku kada su košarkaši Partizana izašli na zagrevanje. Sam susret trajao je potom preko dva i po sata, a posle iscrpljujuće borbe crveno-beli su trijumfovlai 91:78.

"Ovu utakmicu moramo što pre da zaboravimo, već smo se okrenuli sledećoj koja će takođe biti jako teška. Znali smo da nas čeka fizički zahtevna serija, pronalazili smo prava rešenja, a u narednoj moramo da igramo sa još više energije. Da ponovim, apeplujem na naše navijače da navijaju bez ikakvog ubacivanja predmeta na teren. Znaju koliko nam znače, i znaju koliko nama znači njihova podrška ali samo na pravi način. Zaista nema potrebe da se gađa protivnik i da se to radi,” istakao je Nemanja Nedović.

Četvrti susret na programu je u utorak od 19.00 u dvorani Aleksandar Nikolić. U slučaju novog trijumfa Crvene zvezde, majstorica je zakazana za četvrtak, 22. jun, od 20.00 u Štark Areni.


tagovi

Nemanja NedovićKK Crvena zvezdaDuško IvanovićKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara