Nikola Jokić (©AFP)
Nikola Jokić (©AFP)

Jokić: Nagetsi u Srbiji? Bio bi to dobar šou… Gledao sam seminare Obradovića, jer sam košarkaški fanatik

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.10.23. | 12:42

Srpski as najavio mogućnost Denverovog dolaska u domovinu

Pauza između dve sezone je završena, pripreme za novu su počele i koliko god to Nikoli Jokiću teško palo morao je da napusti Sombor i zaputi se ka Denveru. Ponovo je došlo vreme “krvavog rada” i uvođenja u takmičarski ritam.

NBA prsten nimalo nije promenio Nikolu Jokića. Da se raduje pripremama – ne raduje se. Da mu pažnja godi – ne godi mu. Šampionska titula u NBA ligi nije uticala na to da napravi zaokret u razmišljanju, a šta se sa njom promenilo?

Izabrane vesti

“Ništa, apsolutno ništa”, kratko je odgovorio.

Zaista je tako. Kao i svako prethodno leto proveo je u Somboru, samo što je ovoga puta imao i društvo iz Denvera. Eron Gordon je posetio grad u Bačkoj, zajedno su gledali trke konja, a i Kentavijus Koldvel Poup je razmišljao o dolasku.

Ove godine nije, ali bi zato iduće mogao. I mnogi drugi.

“Mislim da će doći sledeće godine, a ja ću da napustim državu”.

Ne samo da bi NBA zvezde mogle da posete Sombor, nego i ekipa Denvera da dođe u Srbiju. Najavio je tu mogućnost Nikola Jokić.

“Mislim da bi to bilo sjajno. Nagetsi u Srbiji imaju mnogo navijača, ljudi vole košarku. Bio bi to dobar šou”, kazao je srpski as.

Nedavno je Željko Obradović ispričao da je dvostruki MVP najjače lige na svetu gledao njegov seminar. Nikola Jokić dao je potvrdan odgovor. Ne samo da je ispratio seminar trenera Partizan Mozzart Beta, nego…

“Ne gledam mnogo seminara, ali volim da ih pogledam. Od Obradovića i još nekoliko trenera sam gledao. Dušana Alimpijevića, koji trenira Bešiktaš, takođe Igora Kokoškova, koji je sada u Atlanti. Pogledao sam ih još nekoliko”, poručio je i objasnio i zašto:

“Ako želiš da budeš dobar, moraš da budeš košarkaški fanatik. To treba da bude tvoj život, a ja volim da pogledam nešto drugačije. Zašto ne?”


tagovi

Nikola Jokić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara