Vladimir Jovanović (Foto: Starsport)
Vladimir Jovanović (Foto: Starsport)

Jovanović: Ponestalo nam energije i koncentracije u završnici, igrači nisu zaslužili da izgube 16 razlike

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.10.22. | 00:11

"Zvezda je tim koji dobro igra odbranu i ne predaje se. Iako nije još dobila utakmicu, znamo da nam je prethodnih godina pravila velike probleme, čak i na našem terenu. Zato je ova pobeda važna", rekao je trener Reala Ćus Mateo

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da upišu prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige. U četvrtom kolu poraženi su u Madridu od Reala (56:72). Trener Vladimir Jovanović je posle susreta kratko izneo utiske.

Izabrane vesti

"Počeli smo previše mekano u odbrani, nismo bili dovoljno agresivni na lopti i to je bio veliki problem u prvoj četvrtini. Podigli smo potom odbranu i u jednom trenutku se vratili. Nažalost, nismo uspeli da nastavimo sa takvom igrom, ponestalo nam je energije i koncentracije u poslednjih par minuta i žao mi je jer moji igrači definitivno nisu zaslužili da izgube 16 razlike", rekao je Jovanović.

Šef struke Kraljevskog kluba Ćus Mateo je istakao da je večerašnja pobeda veoma važna za njegov tim. Real posle četiri runde ima polovičan učinak (2-2).

"Počeli smo dobro, sa dobrom dinamikom, energijom i intezitetom. Imali smo dobru prvu četvrtinu, dozvolili protivniku svega 10 poena. Nismo tako dobro počeli drugu deonicu, izgubili smo previše lopti i to je dozvolili Crvenoj zvezdi da dovede u pitanje sve što smo uradili. Vratili su se u utakmicu u potpunosti u trećem periodu i zakomplikovali stvari, ali odreagovali smo dobro i na vreme. Podigli smo intenzitet odbrane i održali ga i u poslednjoj četvrtini. Na kraju smo došli do važne pobede. Zvezda je tim koji dobro igra odbranu i ne predaje se. Iako nije još dobila utakmicu, znamo da nam je prethodnih godina pravila velike probleme, čak i na našem terenu", rekao je Mateo.



tagovi

KK Crvena zvezdaKK Real MadridVladimir JovanovićĆus MateoEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara