Ekipa Partizana (© Star Sport)
Ekipa Partizana (© Star Sport)

Lesor: Pre mesec dana su nas svi otpisali, a sada je svaka utamica ključna

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.02.23. | 20:35

Francuz spreman za okršaj u Kaunasu protiv Žalgirisa (petak, 19.00)

Partizan Mozzart Bet je u seriji, savladana je Crvena zvezda, a deklasiran Asvel. Ipak, mnogo je još posla pred ekipom Željka Obradovića ako žele da se dokopaju mesta koje vodi u ple-of Evrolige. Sledi jedan od najbitnijih mečeva - protiv Žalgirisa u Kaunasu.

Izabrane vesti

"Biće to teška utakmica. Igraju kod kuće i tamo su drugačiji tim u odnosu na gostovanja", smatra Matijas Lesor, jedan od najboljih igrača crno-belih čitave sezone.

Crno-beli su sada u sjajnoj formu, ali niko u timu nije poleteo, baš kao što niko nije pao kada je klub iz Humske bio u seriji poraza.

"Pre mesec dana smo bili bez šansi za plej-of, a sada se priča o ključnoj utakmici. To vam govori kako stvari mogu da odu u bilo kom pravcu. Ključna utakmica... Svaka utakmica je ključna utakmica. Mi ćemo pokušati da dobijemo utakmicu, ali niko ne može da kaže koja će biti odlučujuća, a koja neće. Ovo je zapravo samo još jedna utakmica u kojoj hoćemo da pobedimo".

Nastavio je u sličnom tonu

"Naš stav je da igramo utakmicu po utakmicu. Pobedu u prethodnoj smo ostavili iz nas, potrudićemo se da zapamtimo dobre stvari koje smo radili u njoj. Trenutno igramo dobro, imamo dobru energiju i fokus. Ako to ne radiš, neće biti ni velikih pobeda. Jednostavno moraš da igraš jednu po jednu utakmicu", dodao je Lesor.

Partizan Mozzart Bet je sada na deobi devetog mesta sa 11 pobeda i 11 poraza. Isti učinak imaju Makabi i Anadolu Efes koji je večeras uspeo da savladan na svom terenu Žalgiris.



tagovi

KK PartizanMatijas Lesor

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara