Milutinov: Svako zna šta treba da radi, zato smo u finalu

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.09.23. | 15:47

Srpski centar bio je presrećan posle pobede nad Kanadom

Možda nemamo Nikolu Jokića na ovom Mundobasketu, ali Nikola Milutinov igra maestralno. U reketu malo ko je u stanju da mu parira. Kanađani su pokušali, nisu uspeli.

Odigrao je Milutinov čvrsto, mušku, kvalitetno u polufinalu Mundobasketa. Upisao je 16 poena uz 10 skokova.

Izabrane vesti

"Osećaj je neverovatan. Odigrali smo možda najbolji meč na prvenstvu. Znali smo koliko je Kanada jaka i kakve igrače ima. San svakoga je da igra finale svetskog prvenstva. Daćemo sve od sebe da napravimo uspeh. Želimo i Borišu da učinimo srećnim, ne mogu ni da zamislim kroz šta sve prolazi.", rekao je Milutinov posle utakmice.

Perfektno je Srbija spremila ovaj meč.

"Imali smo tu sreću da se malo odmorimo između utakmica, da se pripremamo adekvatno. Znali smo da je najbitnije i videlo se da svi želimo u finale. Nadam se da ćemo napraviti taj još jedan korak koji nam fali".

Izgledalo je kao da Kanada nije bila spremna za ono što je Srbija imala da ponudi na parketu.

"Skauting je odrađen fantastično, igrači su uradili nešto ekstra. Moraš iznad svojih mogućnosti da igraš protiv ovakvog tima. Svaki igrač je dao nešto. Svako zna svoju poziciju u timu i to radi. Zato smo u finalu. Svi smo bili na mestu sa glavama. Već smo se jednom opekli, to nam je bilo dovoljno na ovom prvenstvu", dodao je Miltunov.




tagovi

Nikola Milutinov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara