Mitrović: Minut i po do kraja imali smo nerešen rezultat - to bismo oberučke prihvatili pre utakmice

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.11.23. | 23:23

„Poraz, naravno, nije dobar, ali ovo je igra koja može da nam ulije neku nadu da će naredne utakmice u ovakvim neizvesnim završnicama prevagnuti u našu korist“, kaže centar crveno-belih

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Barselone)

Luka Mitrović bio je najefikasniji igrač utakmice i neko ko je energetski nosio ekipu u Blaugrani.

Izabrane vesti

Na kraju, crveno-beli nisu imali dovoljno sreće niti umeća da prelome pitanje pobednika u svoju korist i dođu do istorijskog slavlja na gostovanju Barseloni.

Ipak, večerašnje izdanje bi moglo da bude ključno kada je u pitanju samouzdanje ekipe i ozbiljan podstrek za dalje.

„Detalji odlučuju ovakav meč. Kada je na minut i po do kraja nerešeno, neke sitnice prevagnu. Utakmica je mogla da ode i na našu stranu, nažalost nije. Imali smo loših momenata, u prvom poluvremenu defanzivno. Nismo se baš snašli na početku, znali smo da nam preti najveća opasnost iz njihove brze igre. U tranziciji nismo uspeli da to iskontrolišemo, razleteli su se u protivnapadu. Srećom, uspeli smo da se vratimo rezultatski u meč. Šta da vam kažem, igrati na jednu loptu ovde u Blaugrani... Ne mogu da kažem da smo igrali loš meč i da je bilo puno loših stvari. Bilo je grešaka koje ćemo ispraviti, ali svakako, poraz nije dobar... Ipak, ovo je igra koja može da nam ulije neku nadu da će naredne utakmice u ovakvim neizvesnim završnicama prevagnuti u našu korsit“, rekao je Mitrović posle meča.

Činjenica je je Crvena zvezda prva ekipa koja je ovoliko namučila Barselonu u Blaugrani.

„Opet kažem, poraz je poraz. Igrali dobro, igrali loše, tamo se negde piše poraz. Mi smo imali utakmice gde smo igrali dobro, ali nismo uspeli da zabeležimo pobede. Treba i ta sreća da se zasluži na terenu, a siguran sam ako nastavimo ovako i na treninzima i utakmicama, da ćemo zaslužiti i da ćemo se vratiti. Doći ovde i očekivati da ćete 40 minuta kontrolisati igru i rezultat, nije baš realno. Nisu to ni mnogo jače ekipe uradile. Došli smo tamo gde smo hteli da budemo, minut i po do kraja imali smo nerešen rezultat. To bismo prihvatili sa obe ruke pre utakmice, i to su onda sitnice. Malo je falilo da ode na drugu stranu".

Koliko će vam sad biti teško za dva dana, imate utakmicu protiv Zadra?

„Teško ili ne, to je utakmica koja mora da se dobije, vrlo dobro znamo, poučeni prošlom sezonom, koliko su nas koštali porazi od Zadra na domaćem parketu i Cibone u gostima, tako da moramo da očistimo glavu koliko god možemo i da dobijemo tu utakmicu“, zaključio je Mitrović.


tagovi

Luka Mitrović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara