KK Crvena zvezda (©Star Sport)
KK Crvena zvezda (©Star Sport)

Novo saopštenje Zvezde: Neće nam Vojinović preko medija određivati kad igramo

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.06.23. | 21:39

"Neistinama se dezinformiše javnost"

Ne stišava se bura zbog kalendara finala Jadranske lige i preklapanja istog sa terminima Superlige Srbije.

Posle inicijalnog saopštenja, kao i objava iz KLS i ABA lige, Crvena zvezda izašla je u javnost sa novim obraćanjem javnosti zbog reči direktora regionalnog takmičenja Milije Vojinovića o spornom dopisu klubovima...

Izabrane vesti

Prošlogodišnji šampiona ABA lige tvrdi da direktor takmičenja iznosi neistine...

"U cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija i slobodnih tumačenja stava KK Crvena zvezda nakon sramne objave ABA lige koja je 03.06.2023.godine objavila termine odigravanja utakmica finala te lige, ali i laži i neistina koje je u subotu uveče izneo Milija Vojinović, klub daje na uvid javnosti zvaničan dopis koji je upućen na adresu ABA lige još 27. 05. 2023.godine.

Takođe, na uvid javnosti ukoliko je potrebno, možemo dati i sve poruke između Milije Vojinovića i direktora KK Crvena zvezda , kao i interesantne detalje iz komunikacije Milije Vojinovića i Zorana Savića – koje će dati još odgovora na pitanje ko iznosi istinu, a ko neistinama dezinformiše javnost.

Verujemo da će nakon čitanja ovog dopisa, sve biti mnogo jasnije – Milija Vojinović neće KK Crvena zvezda određivati preko medija kada će igrati finale", piše u saopštenju Crvene zvezde.

Podsetimo, Partizan Mozzart Bet igraće majstoricu polufinala ABA lige u utorak od 19 časova u Beogradskoj areni, a pre toga već u nedelju startuje polufinale Superlige Srbije između FMP i Mege.



tagovi

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara