Osam dresova za Top 8!

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.04.23. | 11:15

Sve što je potrebno je da zapratite Mozzart Sport i Mozzart Bet stranice na Instagramu, Fejsbuku, Tviteru i TikToku

Partizan Mozzart Bet je obezbedio plasman u Top 8 Evrolige, a Mozzart kao generalni sponzor crno-belih poklanja osam dresova na osam društvenih mreža. 

Sve što je potrebno je da zapratite Mozzart Sport i Mozzart Bet stranice na Instagramu, Fejsbuku, Tviteru i TikToku i učestvujete u nagradnim aktivacijama. 

Izabrane vesti

Na Mozzart Bet Instagam stranici pogađate koji igrač crno-belih će biti najefikasniji i koliko poena će postići na meču protiv Panatinaikosa, dok je na Instagram stranici Mozzart Sport potrebno da prognozirate koliko poena će postići Kevin Panter.

Na Mozzart Bet Tviter stranici zadatak je da pogodite koliko poena će ekipa Željka Obradovića postići na večerašnjem meču, dok na Mozzart Sport tviter stranici pogađate koliko poena će postići Alen Smailagić

Na FB Mozzart Bet stranici prognozirajte broj asistencija crno-belih na meču protiv Panatinaikosa, a na FB Mozzart Sport stranici tipujte broj trojki. 

Što se TikToka tiče, na stranici Mozzart Srbija pogađajte koliko poena će Partizan Mozzart Bet postići protiv Panatinaikosa i koji igrač će biti najefikasniji, a na Mozzart Sport TikTok stranici prognozirajte koliko poena će postići Džejms Naneli. 

Srećno svima!


tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara