Mijailović (© Star sport)
Mijailović (© Star sport)

Ostoja Mijailović o tužbi Trinkijerija: Traži ono što nije zaradio

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.03.21. | 13:18

“Mačvan potražuje kamatu, s pravom”, kaže predsednik Partizana

Na svu muku još i tužba bivšeg trenera. Partizanova loša takmičarska sezona nedavno je postala još tmurnija posle odluke Andree Trinkijerija da pred Košarkaškim arbitražnim tribunalom (BAT) zatraži isplatu oko 700.000 evra, uveren da je to novac koji mu sleduje na osnovu završne godine ugovora koji je imao sa crno-belima.

Sadašnji šef stručnog štaba Bajerna potražuje tu sumu jer mu crno-beli, navodnom nisu izmirivali poreske obaveze u Italiji, zbog čega je Trinkijeri aktivirao klauzilu kojom potražuje finansije iz treće godine ugovora, iako je u međuvremenu promenio klub.

Izabrane vesti

Tužba je podneta. I – dokle se stiglo?

Trinkijeriju je plaćeno sve do momenta kada je bio i što je zaradio. Sada traži ono što nije zaradio i o tome će sud da odlučuje. Naši advokati rade na tome. Nismo očekivali tužbu, jer je imao podršku od našeg kluba, sve što je tražio je dobio”, uverava Ostoja Mijailović.

Predsednik crno-belih kaže da se radi i na slučaju Milana Mačvana.

“I Mačvanu je plaćeno što je zaradio, a on potražuje kamatu. To je sa punim pravom, jer je to neko ugovorio”.

Nada se čelnik Parnog valjka da će zaokret u klupskoj politici stići sa novim sportskim direktorom, Zoranom Savićem.

Ceo košarkaški svet ga zna, dosta toga je uradio za našu košarku, možda i najviše. Prošlogodišnja sezona je jedna od najnesrećnijih sezona u istoriji Partizana. Dolazak korone bio je loša stvar, a ova je u najvećoj meri posledica prošle sezone. Dešava se i drugima, ne samo nama. Moramo dalje. Neki igrači su ušli sa lošim mentalnim stanjem, očekivali su Evroligu. Treneri nisu ispunili očekivanja. Neki igrači su otišli, neki su ostali. Okrećemo se novoj organizaciji. Gledamo u budućnost, nećemo se više gledati u prošlost“, zaključio je Ostoja Mijailović.


tagovi

ABA ligaOstoja MijailovićAndrea TrinkijeriMilan MačvanKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara