Masai Udžiri sa porodicom (@AFP)
Masai Udžiri sa porodicom (@AFP)

Predsednik Toronta: Lepi dani za Srbe, voleo bih da sam Masai Udžiriaković

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.06.23. | 20:49

Prvi čovek Reptorsa hvali uspehe naših sportista

Novak Đoković je postao najuspešniji teniser svih vremena. Nikola Jokić šampion NBA lige i MVP finalne serije. Basket reprezentacija Srbije 3x3 je osvojila Svetsko prvenstvo, a Darko Rajaković postao glavni trener Toronta. Ukratko, poslednjih nekoliko dana bili su fantastični za srpski sport, što je konstatovao i predsednik Reptorsa Masai Udžiri na promociji novog trenera.

Nakon što je rekao da je proces pronalaženja čoveka koji će voditi ekipu Toronta bio dug i težak, te istakao uverenje da je izabrano najbolje rešenje, Udžiri se osvrnuo na aktuelnu temu.

Izabrane vesti

"Ovo su lepi dani za Srbe trenutno. Voleo bih da sam Masai Udžiriaković", rekao je funkcioner rođen u Engleskoj, čiji je otac iz Nigerije, a majka iz Kenije.

Darko Rajaković je drugi trener iz Srbije koji će voditi neku NBA ekipu, nakon Igora Kokoškova koji je sedeo na klupi Finiks Sansa u sezoni 2018/2019. Doveden je umesto Nika Nursa, s kojim su Reptorsi 2019. uspeli da postanu šampioni, ali je petogodišnja saradnja prekinuta nakon ispadanja u plej-inu ove sezone od Čikaga.

"Bili smo zaista otvorenih shvatanja u pristupu izboru novog trenera, a Darko je svakim korakom prevazilazio očekivanja i impresionirao nas", rekao je generalni menadžer Toronta, Bobi Vebster.



tagovi

NBA ligamasai uđiri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara