Prvi preduslov ispunjen! Zvezda pogurala Partizan Mozzart Bet ka petom mestu i Monaku

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.04.23. | 21:26

Pobeda sutra protiv Panatinaikosa je neophodna

Kalkulacije su počele da se raspetljavaju u poslednjem kolu Evrolige. Partizan Mozzart Bet može do petog mesta i plej-of okršaja sa Monakom!

Prvi preduslov je ispunjen večeras u Pioniru pobedom Crvene zvezde protiv Fenerbahčea posle drame sa produžecima. Večiti rival nije ništa kalkulisao, igrao je za sebe i svoje navijače i naneo turskom timu poraz koji će ga najverovatnije koštati petog mesta.

Izabrane vesti

Da bi Partizan došao do željenje pozicije, potrebno je da sutra pobedi Panatinaikos, ali i da mu se poklopi još jedan rezultat: Da Real pobedi Makabi u Tel Avivu! Taj meč je u toku i igraju se produžeci, a oba tima su propustili lepe prilike da pobedu overe u 40 minuta igre.

Ako Makabi večeras pobedi, Partizan Mozzart Bet nikako ne može da bude peti. Pobeda nad Panatinaikosom sutra garantuje crno-belima šesto mesto i plej-of seriju protiv Barselone ili Reala.

Poraz od Panatinaikosa bi crno-bele mogao da baci na sedmo mesto i takođe duel protiv nekog od španskih velikana u plej-ofu. Dosta toga će biti jasnije posle utakmice u Tel Avivu.


Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara