Marko Simonović (Foto: Starsport)
Marko Simonović (Foto: Starsport)

Simonović još ne bi da svira kraj: Videćemo, ali ide u tom smeru

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.06.22. | 23:04

"Da odigram još dve-tri sezone", priča košarkaš Crvene zvezde u šaljivom maniru, opijem pozitivnim emocijama posle još jednog pehara

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su triplu krunu, po četvrti put u jednom takmičarskom ciklusu osvojili tri trofeja. Pobedom nad FMP-om u drugom meču finalne serije Superlige Srbije stavljena je tačka na još jednu sjajnu sezonu, šestu za Marka Simonovića u crveno-belom. Iskusni krilni košarkaš je osvojio 12. trofej na Malom Kalemegdanu, a iako je 30. maja napunio 36 godina, čini se da ne planira da okači patike o klin.

Izabrane vesti

"Videćemo. Malo da odmorim, pa da odigram još jedno dve-tri godine, a-ha-ha. Šalim se malo, ali ide u tom smeru", rekao je Simonović posle trijumfa 71:59 u Železniku.

Bio je i minule sezone deo tima koji je osvojio Kup Radivoja Koraća, ABA ligu i titulu šampiona Srbije. Sada je crveno-belima pomogao da odbrane sva tri trona.

"Veoma smo srećno zbog cele sezone. Fenomenalan uspeh. Čestitam svima u klubu. Tri krune - stvarno sjajno".

Sezonu su obeležile i brojne nedaće, od povreda, preko virusa korona koji je u januaru pokosio gotovo kompletan tim. Ipak, izdržali su Simonović i drugovi i na kraju ponovo slavili.

"Očekivano, sezona je duga. Dobio sam informaciju da je ovo bila 74. utakmica u sezoni. To je previše. Bilo je i povreda i korone. To dodatno daje na snazi svemo što smo napravili", zaključio je Marko Simonović.



tagovi

Marko SimonovićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara