Geri Pejton II se previja od bolova
Geri Pejton II se previja od bolova

Užasan potez Dilona Bruksa, Geri Pejton II jedva izbegao ozbiljnu povredu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.05.22. | 04:08

Mada, tek treba da vidimo šta će biti sa plejmejkerom Golden Stejta

Mnogo se tokom i posle prve utakmice govorilo o neshvatljivom potezu Drejmonda Grina koji je na krajnje nepromišljen način zaustavio Brendona Klarka i umalo mu pocepao dres u želji da ga spreči da postigne koš. Grin je posle gledanja snimka izbačen sa terena i kasnijom analizom utvrđeno je da se radi o namernom faulu iz teže kategorije što ga dovodi na prag suspenzije. A, šta tek reći o onom što je u trećem minutu drugog susreta napravio Dilon Bruks?!

Žrtva je bio Geri Pejton II koji je samo pukom srećom izbegao ozbiljnu povredu! Šta li je bilo u Bruksovoj glavi kada je pokušao Pejtonovo polaganje da zaustavi tako što je krenuo svom snagom, udario ga rukom po glavi i posle kontakta bacio na parket tako da je leva ruka mogla ozbiljno da strada. Dok se Pejton previjao od bolova, Stiv Ker je kraj aut linije vikao na sudije da tu situaciju moraju pod hitno da pregledaju dok je Stef Kari pokušavao da dozove Bruksa u nameri da ga verovatno pita zašto mu je to trebalo...

Izabrane vesti

Arbitri su odmah otišli do monitora kako bi pregledali celu situaciju u miru, a posle samo nekoliko trenutaka Bruksu je pokazan put u svlačionicu. Stajala je knedla u grlu gostujućim pristalicama dok nisu videli Pejtona na nogama i kako prilazi liniji slobodnih bacanja, a ubrzo je istim putem krenuo i plej Golden Stejta kako bi mu se ukazala pomoć. I sada ostaje da se vidi šta će biti sa njim, a poslednje informacije iz Tenesija kažu da je otišao pravo na snimanje levog lakta kako bi se videlo ima li preloma. Nešto kasnije stigla je zvanična potvrda da se Pejton više neće vraćati u igru, ni na klupu.

Nekoliko trenutaka kasnije stradao je i Drejmond Grin zbog lakta koji je u oko dobio posle duela sa Ksevijerom Tilmanom. I Grin je otišao u tunel na radost navijača Memfisa... Sa njim je bio Andre Iguodala, a prilikom ulaska u restriktivni prostor došlo je do gužve i verbalne rasprave. Grin se u međuvremenu vratio na parket.



tagovi

Dilon BruksGeri Pejton IINBA ligaNBA plej-ofMemfis GrizlisGolden Stejt Voriors

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara