Luka Mitrović i Ognjen Dobrić u pozadini (©Starsport)
Luka Mitrović i Ognjen Dobrić u pozadini (©Starsport)

Zvezda bez Mitrovića protiv Igokee i Monaka

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.10.22. | 16:23

Košarkaš srpskog šampiona povredio primicač

Već u prvoj četvrtini utakmice sa minhenskim Bajernom doživela je Crvena zvezda peh. Luka Mitrović se požalio na povredu i do kraja susreta se nije vraćau u igru. Dvodnevni detaljni pregledi kojima je krilni centar bio podvrgnut utvrdili su da je Mitrović doživeo jako istegnuće i povredu primicača. Rezultati magnetne rezonance i svi detaljni pregledi ukazali su da Mitrović nije doživeo tešku povredu, ali ona osim što je izuzetno bolna, zahteva mirovanje, svakodnevne terapije i stalni nadzor lekarskog tima, navode sa Malog Kalemegdana.

Zbog svega pomenutog Luka Mitrović neće igrati na utakmici (niti putovati sa ekipom) protiv Igokee u Laktašima, kao i protiv Monaka.

Izabrane vesti

"KK Crvena zvezda mts ovom prilikom zahvaljuje na „brizi“ pojedinaca uz napomenu da je zdravlje igrača na prvom mestu. Ipak, želimo još jednom da upozorimo da nema potrebe da nas iko „kontroliše“ i ubrzava u ovakvim situacijama, jer naš klub ima izvanredan lekarski tim koji je u prethodnih 12 godina lečio, i oporavio na desetine igrača koji su u ovakvom nehumanom kalendaru i sa ogromnim brojem utakmica uspevali da iznesu ogroman teret i na prvom mestu ostanu zdravi. O tempu i dinamici oporavka našeg igrača Luke Mitrovića, KK Crvena zvezda će blagovremeno obaveštavati javnost.", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

******

Od danas opet možete međusobno vezivati sve igre iz ponude "KOŠARKA IGRAČI" i kombinovati sa ostatkom kompletne ponude

******


tagovi

KK Crvena zvezdaLuka Mitrović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara