Humanitarni tiket u podne: Saša Zorić tipuje za lečenje Sofije Markuljević

Vreme čitanja: 3min | pon. 01.06.20. | 10:45

Nekadašnji fudbaler čeka 4+ u Kelnu

Evo nas u još jednoj radnoj sedmici, precizno na 1.452. stanici “Humanitarnitarnog tiketa u podne”. Današnji dobrotvorni kladilac je nekadašnji fudbaler Saša Zorić.

Kao i uvek, gost na raspolaganju će imati 10.000 dinara za sastavljenje plemenitog tiketa. Potencijalni dobitak od 210.200 dinara usmeriće za lečenje Sofije Markuljević koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Svi koji su u mogućnosti mogu da pomognu Sofijinim roditeljima da ćerku odvedu na lečenje u inostranstvo. Neki načini su slanje SMS – a, upišimo 797 i pošaljimo SMS na 3030 ili uplatom na dinarski račun 160 – 6000000043054 – 91.

Izabrane vesti

Zorić koji je juniorski staž odradio u milanovačkom Takovu i Cevenoj Zvezdi, a na Marakanu se vratio preko Vračara i Baltimora. Plemenito tipovanje započeo je na Farskim ostrvima, uz meč B36 TORŠAVN – HB TORŠAVN. Rivali imaju po 12 bodova, maksimalan učinak i identičnu gol razliku plus 11. Oba kluba imaju ubedljive četiri pobede, domaći čak sa 6:2, gosti sa 5:0. U međusobnim duelima najviše je bilo remija, 12:17:7, a poslednji je okončan sa 2:2.

“Tri plus”.

Saša se sa Zvezdom okitio šampionskom titulom, a sad nas vodi u Dansku, LINGBI – KOPENHAGEN. Domaći su dobili pa izgubili jedan prijateljski meč. Gosti su remizirali pa slavili u kontrolnim okršajima. Kopenhagen je poslednji okršaj dobio sa 2:0, a statistika kaže, 10:5:28. Čak 19 bodova viška ima Kopenhagen.

“Očekujem gol u prvom odnosno minimum dva gola u drugom poluvremenu”.

Nakon epizode u Kini naš humanitarni kladilac igrao je za Banat, Kolubaru i Srem, a sad nas vodi u Češku, ZBROJOVKA BRNO – DUKLA PRAG. Domaći tim ima tri boda više od rivala. Novi start bio je dobar za oba kluba, pobede od po 2:1. U avgustu minule godine Dukla je istim rezultatom savladala Brno. Međusobni skor glasi 3:3:7.

“Jedan, iks sa tri plus”.

Nekadašnji reprezentativac nije zaobišao ni Bundesligu, KELN – RB LAJPCIG. Jarčevi su nakon dva startna remija, 2:2, izgubili sa 3:1. RB za sada je bez poraza, mislimo nakon što se nastavilo takmičenje. Suficit Lajpciga iznosi 21bod, a i poslednji okršaj završen je pobedom od 4:1.

“Četiri plus”, očekuje Saša Zorić.

Nekoliko redova o kompanjiskom dobrotvornom radu. MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra.

Ukupna donirana suma u “Humanitarnom tiketu u podne”, kompanije MOZZART, sada iznosi 15.409.689 dinara. Predrag Jeremić postao je 52. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 207. po redu.

Podsećamo i na plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” koji su uspešnim tipovanjima došli sa iznosa od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović i Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Predrag Jeremić i Milan Zelen.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarn tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti "Zvončica".

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Saše Zorića dobitak će biti doniran i za Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

sportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara