Krstičić: Spartaksova defanziva neće proći na Marakani

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.07.18. | 13:28

„Upoznali smo ih, znamo šta možemo da očekujemo“, poručio

Crvena zvezda je odigrala meč bez golova na premijeri sezone protiv ekipe Spartaksa u Letoniji.

Revanš meć prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je u utorak, 17. jula od 20.30 časova na stadionu “Rajko Mitić”. Ambicije prvaka Srbije su velike i u klubu ne pomišljaju na drugi rezultat osim pobede protiv Spartaksa u Beogradu.
„Sada je najbitnije da se dobro oporavimo i da se pripremimo za revanš. Bilo je teško na meču u Rigi za igru, teško vreme nas je dočekalo na našoj prvoj utakmici u sezoni. Zato smo sada fokusirani samo na svoju igru i na to da se što bolje pripremimo i pružimo najbolju partiju u utorak uveče. Sada smo upoznali protivnika, znamo šta možemo da očekujemo i siguran sam da će nam biti mnogo lakše na revanšu u Beogradu. Šteta je što imamo nekoliko povređenih igrača, ali nadam se da će se i oni oporaviti do utakmice. Sigurno će ekipi značiti nekoliko dodatnih dana da se još uigramo. To je posebno važno za pojačanja“, rekao je Krstičić za klupski sajt.

Izabrane vesti

Iskusni vezista istakao je da će Spartaks i u Beogradu igrati defanzivno, ali da takva taktika ovaj put neće proći.
Ne verujem da će se ekipa Spartaksa prikazati u drugačijem svetlu, njihova igra je orijentisana na defanzivu. Svi stoje pozadi i čekaju kontru. Na našem stadionu i pred našim navijačima sa takvom igrom nemaju šta da traže, mi idemo na pobedu. Trebalo je već da zabeležimo pobedu i u prvom meču, nažalost nije se to desilo, ali sada ćemo na Marakani popraviti utisak. Idemo na pobedu i verujem da ćemo se dobro pokazati“

Krstičić je pozvao Delije da u što većem broju dođu na stadion, i pomognu ekipi da prebrodi prvu prepreku u kvalifikacijama za LŠ.
„Već smo pokazali protekle sezone da na našem stadionu možemo sve uz podršku navijača. Očekujem odličnu atmosferu, podršku sa tribina kakva je uvek na našim utakmicama, a siguran sam da će sve to doneti novu pobedu“, dodao je vezista crveno-belih.


tagovi

Nenad Krstičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara