Nadal i Đoković (©Reuters)
Nadal i Đoković (©Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 11. oktobar): Epski duel Đokovića i Nadala, Orlovi protiv Mađarske, Zvezda gostuje u Čačku

Vreme čitanja: 3min | ned. 11.10.20. | 07:56

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

NADAL – ĐOKOVIĆ, 15.00

Izabrane vesti

(Tenis, Rolan Garos)

Kvote za ovaj meč pogledajte OVDE.

Veliko finale i šansa da Novak Đoković stigne do još jednog grend-slema. Španski teniser igfra savršeno u Parizu, nikome nije propustio ni set rivalima. Prethodni put su igrali 12. januara 2020.godine. Đoković je bio bolji. Inače, Đoković je dobio tri od četiri poslednja meča protiv Nadala.

SRBIJA – MAĐARSKA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Srbija na svom bunjištu želi da potvrdi veliki uspeh iz Osla. Zanimljivo je da će ovo biti prvi zvanični meč dve selekcije posle 23 godine i čuvenog baraža za odlazak na Mundijal 1998. godine. I Mađari su u naletu, pošto su slavili na gostovanju Bugarskoj. Na prethodna dva meča naših rivala došlo je 4+ i gg. Srbija ima samo jednu pobedu u 90 minuta u prethodnih pet susreta.

BORAC – CRVENA ZVEZDA

(Košarka, ABA liga)

Crvena zvezda posle poraza od Fenera igra odlično. Savladali su Cibonu i prvaka Španije Baskoniju. Borac je napravio senzaciju u prvom kolu i pobedio Partizan. Dva tima su igrala prijateljski meč pre sezone. Ubedljivo je slavila Crvena zvezda.

RUSIJA – TURSKA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Rusija ima maksimalan učinak u grupi sa dve pobede. Baćuške su bile bolje od Srbije (3:1) i Mađarske (3:2). Ove dve selekcije su igrale i u prošlom ciklusu Liga Nacije. Rusija je dobila oba meča. Domaćini na posleddnjih deset susreta imaju osam pobeda i dva poraza.

ENGLESKA – BELGIJA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Deluje da će se ova dva tima boriti za prvo mesto u grupi. Belgija je prekinula niz od devet pobedda, pošto je remizirala sa Obalom Slonovače u prijateljskom susretu. Englezi na prethodnih šest susreta nisu primili gol. Na četiri od poslednjih pet međusobnih susreta ove dve selekcije je došlo 0-2 gola.

HRVATSKA – ŠVEDSKA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Oba tima dočekuju meč bez bodova. Hrvatska je prekinula seriju poraza, pošto je u prijateljskom meču bila bolja od Švajcarske. Ovo im je prvi meč još od 2012. goddine kada su Šveđani bili bolji – 3:1. Na poslednjih šest susreta Hrvatske došlo je gg.

FRANCUSKA – PORTUGALIJA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Ove dve selekcije imaju maksimalan učinak. Ovo im je prvi susret još od 10. jula 2016. godine kada su u finalu Prvenstva Evrope slavili Portugalci posle produžetaka (1:0). Francuska u poslednjih deset susreta ima devet trijumfa i remi. Portugalija je poslednjih put poražena 14. oktobra 2019. godine protiv Ukrajine. Na tri od četiri poslednja susreta gostiju došlo je 0-2 gola.

POLJSKA – ITALIJA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Italija igra odlično u poslednje vreme. Prvi su u u grupi. Na prethodnih 10 susreta imaju devet pobeda i remi protiv Italije. Poljaci imaju samo jedan poraz u poslednjih sedam susreta. Ova dva tima su igrala i u prošlom ciklusu Liga Nacija. Na oba susreta je došlo 0-2 gola.

BIH – HOLANDIJA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Bosna je doživela veliko razočaranje, izgubila je u plej-of rundi protiv Severne Irske posle penala. Holandija je u minus fazi. Dva poslednja meča izgubila je identičnim rezultatom – 0:1. Na četiri od poslednjih pet susreta Holandije došlo je 0-1 gola.

NORVEŠKA – RUMUNIJA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Norvežani neće igrati na Prvenstvu Evrope posle poraza od Orlova. Rumuni imaju samo jedan trijumf u poslednjih pet susreta. Na prethodna četiri susreta Norveške došlo je gg.


tagovi

klađenjesportsko klađenjeInternet klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara