Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Porto i Milan tek u produžecima/penalima

Vreme čitanja: 4min | sre. 13.01.21. | 06:42

Pogledajte ko vam je 12. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN - AJNTRAHT (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 4:1

Bajer Leverkuzen ide dalje, u osminu finala nemačkog kupa, gde će igrati protiv četvrtoligaša Esena. Ajntrahtova serija od tri pobede je okončana. Mada su poveli sa 1:0 već u 7. minutu utakmice gosti su se u nastavku potpuno raspali i na kraju doživeli jedan od najubedljivijih poraza pod vođstvom Adija Hitera. Lukas Alario izjednačio je sa bele tačke, preokret je režirao Edmond Tapsoba posle kardinalne reakcije odbrane Ajntrahta, da bi goste potpuno nokautirao brzonogi Musa Dijabi nakon kontri. Gostima nije pomoglo ni što je Džonatan Ta pri rezultatu 2:1 zaradio isključenje.

Opširnije OVDE.

GRANADA - OSASUNA (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 2:0

Treća sreća. Granada se "upisala" u novoj godini iz trećeg pokušaja. Posle ubedljivih poraza od Eibara i Barselone, četa Dijega Martineza večeras je u odloženom meču 4. runde španske Primere savladala Osasunu sa 2:0, nanevši joj poraz posle četiri vezana remija. Momci iz Pamplone loše su ušli u utakmicu, rano primili gol, a onda imali nesreću da drugi dobiju u samom finišu prvog dela. Bio je to zapravo autogol koji je na psihološkom planu uništio goste.

Opširnije OVDE.

BARNLI - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:1

U sjajnoj je formi Mančester, što se videlo i večeras na Tarfu Muru. Rezultatski minimalac, ali nije tako izgledalo na terenu. Junajted je pokazao karakter i mudrost. Igrao je strpljivo, bez nervoze, pleo mrežu, promašivao šanse, sve dok nije Pol Pogba bombom sa distance našao put do mreže upornog Barnlija – 1:0.

Opširnije OVDE.

HERAKLES - EMEN (tip 1, kvota 1,83) - rezultat 4:0

Rapsodija Heraklesa. Ušli su u meč sa ulogom favorita, ali niko nije očekivao poker golova, čak i protiv poslednjeplasiranog Emena. Sa stilom su opravdali očekivanja, postizali su golove u idealnim trenucima: u 26. minutu je Bakis doneo prednost domaćinu, u 44. minutu ju je duplirao, da bi het-trik upisao posle 19 minuta igre u drugom poluvremenu. Tačku je stavio Vloet u poslednjim minutima.

ATLETIKO MADRID - SEVILJA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:0

Atletiko Madrid je ekipa koja ima posebne moći. Ume da vas zamađija, da vas uvuče u duboku mračnu šumu gde više ne znate šta hoćete, šta možete, šta ste se dogovorili pred početak utakmice. Zadovoljstvo da to iskusi imala je večeras Sevilja. Čak ni tim Đulena Lopetegija nije uspeo da se izvuče iz lavirinta s potpisom Čola Simeonea.

Opširnije OVDE.

AL AHLI KAIRO - EL ENTAG (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 4:1

U prvom delu nije bilo golova, gosti su bili iznenađujuće dobri, ali to nisu uspeli da materijalizuju. Sve se preokrenulo za samo tri minuta igre u nastavku, kada je Al Ahli stigao do prednosti preko Malula. U narednih pola sata domaćin postiže još dva pogotka, pa je sve bilo jasno u Kairu. Ubedljiv trijumf lidera egipatske Premijer lige.

PRECRTANO

MILAN - TORINO (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 0:0 /5:4 posle penala/

Posle 120 minuta nije bilo golova, pa je pobednik osmine finala Kupa Italije morao da bude odlučen posle penala. Pogađali su fudbaleri Milana i Torina do četvrte serije, kada je Tatarušanu zaustavio pokušaj kapitena Bikova Rinkona, do kraja su Romanjoli i Čalhanoglu bili precizni, pa su Rosoneri izborili vizu za četvrtfinale, gde čekaju boljeg iz duela Intera i Fiorentine.

Opširnije OVDE.

BORNMUT - MILVOL (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Ekipa sa Vitaliti stadiona je propustila šansu da preskoči Svonsi na drugoj poziciji na tabeli Čempionšipa. Domaćin je poveo u smiraj prvog poluvremena preko Dominika Solankea, ali je londonski tim uspeo da se vrati u 79. minutu pokazavši još jednom zašto je kralj remija u drugom rangu engleskog fudbala. Večeras je 11 put odigrao nerešeno u 22 prvenstvenoj utakmici.

NASIONAL - PORTO (tip 2, kvota 1,47) - rezultat 2:2 /2:4posle produžetaka/

Zmajevi jesu bili izraziti favoriti protiv Nasionala, ali su doveli sebe u situaciju da moraju da su morali da se bore za goli život. Tek u 88. minutu izjednačili su na 2:2 i obezbedili produžetke gde su golovima Oliveire i Taremija ipak pokazali domaćinu da nema šale sa šampionom Portugala.

OSTENDE - EUPEN (tip 1, kvota 1,88) - rezultat 1:1

Prvo poluvreme proteklo je bez pogodaka, a odmah na startu drugog Prevljak je golom za goste potvrdio da se nalazi u odličnoj formi. Međutim Eupen nije izdržao do kraja i propustio je priliku da posle tri poraza veže dva trijumfa. Dva boda mu je


tagovi

klađenjeInternet klađenjerezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara