Roma i Iguain - sprema se tajni sastanak

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.07.19. | 11:41

Razgovori koji bi mogli da odrede Pipitinu budućnost

Gonzalo Iguain se našao u pomalo čudnovatoj situaciju - istovremeno je blizu odlaska iz Juventusa, ali i ostanka u Torinu.

Pipita je danima predmet spekulacija u italijanskoj štampi, a dok jedna strana tvrdi da Argentinac nije u planovima Maurisija Sarija i da je najbliži transferu u Romu, drugi smatraju da bi dvojica starih znanaca mogu da obnove saradnju i u Juventusu i naprave dobre stvari za italijanskog šampiona. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 28. jul

U međuvremenu Juventus je dao dozvolu Romi da u tajnosti pregovara s Gonzalovim bratom Nikolasom kako bi se pokušalo da se nađe zajednički jezik. Ono što je postalo gotovo normalno kada Juventus s nekim razgovara o mogućem transferu jeste da zauzvrat želi ono najtalentovanije što jedan klub ima. Pa je tako Stara dama prvo želela Nikola Zaniola, a kada je italijanski reprezentativac ipak postao nedostupan, izbor je pao na talentovanog Alesija Rikardija (18). U pitanju je produkt Romine škole, koga pojedini stručnjaci vide kao naslednika Danijelea de Rosija, pošto na terenu pokriva iste pozicije kao i dojučerašnji kapiten Vučice. U Rimu ne žele ni da čuju za ovaj transfer i Roma apsolutno ne želi da razgovara o uključivanju nijednog svog fudbalera u potencijalni transfer Iguaina.

Argentinac je prilično neodlučan kada je u pitanju dolazak u Romu i zbog toga svi na Olimpiku gube strpljenje, jer se bliži početak sezone, a Paulo Fonseka nema predstavu s kojim će napadačem ući u takmičenje.

Edin Džeko je tu, čak se pominje da bi Bosanski Dijamant mogao da dobije novi ugovor, kako bi se prekratile muke, ali Roma bi da pruži još jednu šansu Iguainu da se izjasni. Podsetimo, Fonseka je nedavno obavio telefonski razgovor s Iguainom i poručio mu da ima plan kako da ga vrati u formu koja ga je krasila u Napoliju, ali je Argentinac i dalje ostao bez konkretnog odgovora na predlog da obuče dres Vučice.

Od Iguainovog odgovora zavisi i to da li će Džeko ostati u Romi. Ako signali budu pozitivni, Džeko bi imao otvoren put ka transferu u Inter. U suprotnom, sve će ostati kako je nedavno najavljeno – Džeko će dobiti novi, dvogodišnji ugovor i gotovo identičnu platu, a sa Igainom je pitanje šta će biti...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara