Slobodan Rajković pred potpisom za Đenovu

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.08.19. | 18:37

Sve dogovoreno, samo da se potpiše

Na pomolu je veliki povratak Slobodana Rajkovića (30) u Seriju A. Prošle sezone je bivši srpski reprezentativac bio bitke u drugoj ligi u dresu Palerma, a u narednoj će, kako stvari stoje, braniti boje Đenove.

Iako je za Rajkovića zainteresovana i Parma, čak se pominjalo da bi mogao i Lacio da mu pošalje ponudu, brojni italijanski mediji tvrde da će kršni srpski štoper postati Đenovljanin i da je pitanje sata kada će taj dogovor, koji je već postignut, biti zvanično objavljen.

Izabrane vesti

Rajković će potpisati trogodišnji ugovor za crveno-plave, a u grad na obali Ligurskog mora dolazi kao slobodan igrač, pošto je njegov Palermo administrativnim putem poslat u četvrtu ligu.

Srpski štoper je do sada igrao za OFK Beograd, Čelsi, PSV, Tvente, Vitese, Hamburger, Darmštat i Palermo. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 19 utakmica.

Đenova je u velikoj ofanzivi u finišu prelaznog roka, jer je danas dogovorila i dolazak Lasea Šenea iz Ajaksa, a bori se i za Lukasa Bilju iz Milana i Lukasa Silvu iz Real Madrida.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara