Zvanično: Đuričić besplatno do 2022.

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.06.18. | 16:58

Srpski napadač pojačao Sasuolo

Pominjala se španska Selta, ali Italije je definitivno suđena Filipu Đuričiću. Mada su u kombinaciji bili još Parma i Bolonja, na kraju je bitku za srpskog napadala dobio - Sasuolo.

Klub iz Ređo Emilije potvrdio je da je momak iz „klase 1992“ njihov novi napadač i da je saradnja ozvaničena na četiri godine. To jasno pokazuje da u Sasuolu veruju u nekadašnjeg fudbalera obrenovačkog Radničkog, Herenvena, Benfike, Majnca, Sautemptona, Anderlehta i Sampdorije, s kojom mu je ovog leta istekao ugovor, pa je sa „čistim“ papirima lako pronašao novi klub.

Izabrane vesti

Presudnu ulogu u ovom poslu odradio je novi trener Sasuola Roberto de Zebri. Reč je o stručnjaku koji je minule sezone vodio maleni Benevento i bez obzira što je s njim ekspresno ispao u Seriju B, ofanzivni stilom igre preporučio je sebe poslodavcima na stadionu Mapei. De Zebri je proletos trenirao Đuričića među popularnim Vešticama i iako je Filip na 16 utakmica upisao samo jednu asistenciju (baš protiv Sasuola) očigledno je da 39-godišnji stručnjak visoko vrednuje kvalitete Srbina, čim ga je doveo i u drugi klub.

Đuričić je postao treće letošnje pojačanje Sasuola. Pre njega ugovor je potpisao takođe napadač Kuma Babakar iz Fjorentine za 9.000.000 evra, kao i levi bek Ternane Leonardo Sernikola.

FOTO: sassuolocalcio.it


tagovi

Filip ĐuričićLetnji prelazni rok 2018Roberto De Zerbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara