""
""

Zvezda uzalud zvala: Borjan potpisao za Ludogorec!

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.06.15. | 18:51

„Nadam se novom plasmanu u Ligu šampiona“, rekao iskusni golman posle prelaska u klub iz Razgrada

Nadala se Crvena zvezda da će privoleti u svoje redove jednog od najboljih golmana Superlige Milana Borjana, ali uzalud... Dojučerašnji čuvar mreže niškog Radničkog potpisao je danas trogodišnji ugovor sa šampionom Bugarske, Ludogorecom.

On je već bio član ekipe iz Razgrada sa kojom je učestvovao u ovogodišnjem ciklusu Lige šampiona. Poslednjih šest meseci bio je član Radničkog i imao impresivnu sezonu. Bio je najzaslužiji za odličnu sezonu Nišlija, a na 15 mečeva primio je samo šest golova.
„Proveo sam zaista lepih pola godine u Ludogorecu, igrao Ligu šampiona, i veoma mi je drago što smo našli zajednički jezik. Veoma se radujem nastavku saradnje i nadam novom plasmanu u evropsku elitu.  Zahvalan sam Radničkom na protekloj polusezoni i želim mu sve najbolje“, poručio je Borjan u izjavi za MOZZART Sport posle potpisivanja ugovora.

Izabrane vesti

Borjan je važio kao potencijlna zamena za Predraga Rajkovića. Čak je i obavio razgovor sa Zvezdanom Terzićem, ali mu je iskrenuo saopštio da mu je prioritet odlazak u inostranastvo.


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišMilan BorjanEvropaBugarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara