©Star Sport
©Star Sport

Ademar Leon spreman da ide na sud zbog srpskog golmana

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.09.22. | 11:14

Španci nezadovoljni što nisu dobili obeštećenje od švedskog Škevdea

Španski Ademar Leon spreman je da ide na sud zbog srpskog čuvara mreže Milana Bomaštara. Reprezentativni čuvar mreže, koji je nedavno debitovao za Škevde iz Švedske, prema izjavama iz tabora španskog kluba, nije imao pravo da pređe u drugi klub bez adekvatnog obeštećenja.

Bomaštar je napustio Ademar Leon nakon što nije mogao da obnovi radnu dozvolu u Španiji, pošto je osuđen za krivično delo bezbednosti saobraćaja. On je navodno je u naseljenom mestu, gde je dozvoljena brznika kretanja 30 kilometara na čas, vozio preko 100 km/h, pa se suočio sa španskim zakonom.

Izabrane vesti

U Ademaru smatraju da moraju da budu obeštećeni jer su u leto 2021. godine platili klauzulu o raskidu saradnje.

"Nismo postigli nikakav dogovor, on je odlučio da ode tamo i moraćemo da preduzmemo mere kako bismo bili obeštećeni. Otvoreni smo za pregovore i postizanje prijateljskog dogovora. Još uvek postoji ugovorna obaveza, ali je igrač sam doneo odluku da potpiše za drugi klub", rekao je menadžer Ademara Havijer Buhan.

U španskom klubu tvrde da su se konsultovali sa svojim pravnim savetnicima i da će ići na sud ukoliko se ne postigne dogovor. Ostaje da se vidi da li bi se proces vodio samo protiv Bomaštara ili će u sve biti ubačen i švedski klub.


tagovi

Milan BomaštarAdemar Leon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara