©Reuters
©Reuters

Ferštapen strepi pred trku odluke: Očigledno da za mene važe drugačija pravila nego za druge vozače

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.12.21. | 19:04

"Neke stvari meni nisu dozvoljene, a drugima jesu", kaže Holanđanin

Atmosfera uoči trke odluke u Abu Dabiju dostiže vrhunac, a vozač Red Bula Maks Ferštapen strepi da bi odluke van staze mogle ponovo da utiču na konačan plasman u borbi sa Luisom Hamiltonom.

Ferštapen je aludirao na dešavanja iz prethodne nedelje, kada je u Saudijskoj Arabiji od njega zatraženo da vrati vođstvo Hamiltonu. Vozač Red Bula je potom usporio i izazvao sudar. Bolid Mercedesa je oštećen, a Holanđanin je kažnjen sa 10 sekundi i dva kaznena boda.

Izabrane vesti

"Moramo da budemo fokusirani. Naravno da obojica želimo pobedu i trebalo bi da razmišljamo samo o tome. Ne znam šta će se dogodili, ali desile su se neke kontroverzne stvari. Mi ne možemo da uradimo ništa povodom toga. Neke stvari meni nisu dozvoljene, a drugima jesu. Očigledno je da za mene važe drugačija pravila nego za neke druge vozače. U svakom slučaju siguran sam da će biti zanimljivo svima", rekao je Ferštapen.

Svedoci smo jedne od najzanimljivijih sezona u poslednjih dvadesetak godina, pošto Hamilton i Ferštapen okršaj u Abu Dabiju dočekuju izjednačini u generalnom plasmanu sa po 369,5 osvojenih bodova.


tagovi

Maks Ferstapen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara