Komentari na vest

Liga šampiona otvorila oči srpskim klubovima: Nisu ni blizu Italijana, bolji i Hrvati

R

Realnoo

pre oko 2 godine

Partizan je godinama bio državni projekat.
V

VK Partizan

pre oko 2 godine

Mnogo manji nego Zvezda ,Novi Beograd i ostalih novoformiranih.

nikola.p

pre oko 2 godine

Знало се ко господари европским базеном кад је играо Партизан! Тј. док је имао подршку државе да игра... И господарио, и титуле првака Европе освајао и најбоље играче света правио. Чињенице, само чињенице. Али смета навијачима на врху власти доминација Партизана, па мислили преко ноћи промениће ствари... Брука! Срећа па имамо толико трофеја да могу само да сањају и нажалост Србски ватерполо да срозају још више.
P

Peterac

pre oko 2 godine

Analiza je krenula po meni pogrešno,kao da kuću gradimo od krova,a ne od temelja. Vaterpolo sport u Srbiji,naša reprezentacija je sinonim za uspehe,radosti,sva zlata i ostala odličja. Da ne bih dalje elaborirao dovoljno je reći da u Budimpešti (da ne spominjem Beč, Pariz,Berlin,Milano,Varšavu itd) ima više zatvorenih bazena nego u celoj Srbiji.
L

LukeCage

pre oko 2 godine

Lažna slika o snazi klupskog vaterpola stvorena na početku sezone. Jeste šampionat ojačao, ali je i dalje slabiji od italijanskog i madjarskog, a tu je negdje sa hrvatskim. Vještački stvorena ekipa Novog Beograda, čak i da nekim čudom osvoji LŠ, nije mjerilo snage domaćeg klupskog vaterpola.

Banjica

pre oko 2 godine

Pa naravno kad se prave drzavni projekti koji ce mozda biti sampioni Evrope a za par godina ce biti prosek umesto da se razvijaju novi mladi igraci kroz mladje kategorije a ne samo da se kupuje ako zelimo da jednog dana dobijemo nekog novog Filipovica ili Mitrovica.
G

GostLazar

pre oko 2 godine

Kuknjava uplakanih partizanki krece za 3,2,1...
D

Daki...

pre oko 2 godine

ako nas opet ne sasece politika kukacete vi svi od Partizana,samo polako