(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Milena Rašić i Maja Ognjenović bez borbe do titule u Turskoj

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.04.21. | 18:45

Fenerbahče predao treći meč

Neslavno se završilo odbojkaško prvenstvo Turske za žene. Umesto velikog obračuna Vakifbanke i Fenerbahčea za titulu, presudila je – korona.

Ekipa Fenerbahčea je bez pola tima izgubila drugi meč finala plej-ofa, a danas je predala treći susret, takođe zbog korone koja se u nevreme uselila u redove žuto-plavih.

Izabrane vesti

U sredu su stigli pozitivni nalazi za još tri igračice i tri člana stručnog štaba, pa smo već tada svi znali da je to kraj sezone. Nažalost, sve je završeno na ovaj način, a znali smo da će u jednom trenutku korona ući i u našu ekipu, kao što je to bio slučaj sa drugim timovima na početku sezone. Nas je korona zakačila na kraju, kad je bilo najvažnije, na finalnom turniru kupa i u završnici plej-ofa“, razočarano je rekao Zoran Terzić, trener Fenera za Sportklub.

Tako je Vakifbank, za koji igraju Milena Rašić i Maja Ognjenović osvojio titulu prvaka. Rašićevoj je ovo četvrta u Turska, a isto toliko je ranije osvojila sa Kanom u Francuskoj.

Čestitke Vakifbanku, zasluženo su prvi… Ova situacija je nekako najmanje traga ostavila na njihovoj ekipi. Ne zato što nisu imali koronu, već zbog činjenice što imaju najširi roster i sve nekako mogu da nadoknade”, dodao je Terzić.


tagovi

Milena RašićMaja OgnjenovićvakifbankZoran Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara