Strahinja Rašović (Star Sport)
Strahinja Rašović (Star Sport)

Rašović: Kazahstan ne daje realnu sliku, razmišljamo samo o Australiji

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.07.21. | 08:41

Selekcija bivše sovjetske republike kao sparing partner

Posle neubedljivog početka i poraza od Španije, vaterpolisti Srbije deklasirali su Kazahstan. Popravni je odrađen rutinski protiv tima od kojeg se, budimo realni, nije ni očekivalo da bi mogao da napravi probleme Delfinima.

Izabrane vesti

"Drago mi je da smo pobedili i ostvarili prvi trijumf na olimpijskom turniru i nadam se da ćemo tako nastaviti. Bitna pobeda za nas da se malo psihički podignemo i da se spremimo za naredne mečeve koji nas čekaju", rekao je Strahinja Rašović.

Pobedi 19:5 protiv Kazahstana Rašović je doprineo sa tri pogotka i zavredio zvanje drugog strelca utakmice iza Duška Pjetlovića koji je postigao gol više. Bez obzira što je nadigran i pobeđen znatno inferiorniji rival, raspoloženje je znatno popravljeno pred vrlo bitan meč protiv Australije koji je na programu u četvrtak.

"Kazahstan ne daje realnu sliku, uz sve dužno poštovanje, ali imali smo priliku da provežbamo neke stvari koje smo radili na treninzima i koje spremamo za naredne mečeve. Zaboravljamo ovaj duel i okrećemo se na predstojeći protiv Australije što nam je jedan od ključnih mečeva za prolaz u narednu rundu", zaključio je reprezentativac Srbije.


tagovi

Olimpijske igre 2020Olimpijske igre 2021tokio 2020vaterpolo reprezentacija Srbijevaterpolisti SrbijeStrahinja Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara