Dragan Škrbić (©Starsport)
Dragan Škrbić (©Starsport)

Dragan Škrbić novi predsednik Zvezde

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.06.22. | 15:17

Legende srpskog i svetskog rukometa na čelnim pozicijama u crveno-belom taboru. Nenad Peruničić imaće ulogu generalnog direktora

Legendarni as srpskog i svetskog rukometa, Dragan Škrbić, novi je predsednik Upravnog odbora Crvene zvezde. On se prošle godine vratio u crveno-beli tabor. Bio je član UO, a od ovog leta je preuzeo čelnu poziciju u klubu iz Ljutice Bogdana. Njegovo predstavljanje se očekuje u petak u prostorijama kluba.

Dosadašnji direktor kluba, Nenad Peruničić imaće ulogu generalnog direktora. Na ovom trofejnom tandemu je da Zvezdu iščupa iz agonije u kojoj se nalazi prethodnih godina.

Izabrane vesti

Crveno-beli nisu igrali u plej-ofu poslednje dve godine, borili su se za opstanak u Superligi Srbije, ali ove godine se očekuje da Zvezda konačno napravi tim kadar da se bori za titulu.

Prethodnih nedelja mnoga imena su se dovodila u vezu sa Zvezdom. Putem jedne menadžerske agencije crveno-belima su ponuđeni braća Njokas, Olivije i Kevin, nekadašnji francuski reprezentativci koji su prošle godine igrali za Vardar.

Odmah posle završetka zone, Zvezda je produžila saradnju na dve godine sa trenerom Ratkom Đurkovićem, crnogorskim stručnjakom koji je krajem prošle godine zamenio Žikicu Milosavljevića. Dres Zvezde naredne sezone nosiće pivotmen, nekadašnji crnogorski reprezentativac Branko Kankaraš i desni bek iz Izraela Rotem Segal. Narednih dana se očekuje dolazak još novajlija, kako bi crveno-beli konačno mogli da se bore za srpski tron na kome je poslednjih devet godina suvereno vladala Vojvodina.


tagovi

Dragan ŠkrbićRK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara