Astralis kompletira bravurozni povratak

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.04.20. | 15:59

Danci protiv Mousesportsa traže plasman u veliko finale sezone (18.25)

Još dva okršaja nas dele od trenutka kada ćemo saznati pobednika jedanaeste sezone ESL Pro lige. Nakon dva uzbudljiva kruga, došli smo do tri najbolja tima koja će se boriti za titulu i fantastičnu nagradu od 75.000 dolara.

Fnatic je kao pobednik drugog kruga dobio direktnu kartu za finale, dok će se drugoplasirani i trećeplasirani timovi, Astralis i Mousesports u polufinalu boriti za preostalo mesto u završnom obračunu.

Izabrane vesti

Danski sastav u večerašnji okršaj ulazi kao blagi favorit, pre svega zbog odlične serije u koju je ušao u pravi čas. Delovalo je da Astralis nećemo gledati u završnici nakon dva poraza na startu druge faze, ali je ovaj tim potom upisao pobede protiv FaZe Clan-a, OG-ja, a potom i Mousesports-a u poslednjem kolu za drugo mesto na tabeli.

Kao što se da primetiti, upravo su preko Mousesports-a obezbedili plasman među najbolja tri, a treba istaći da je sve bilo gotovo prilično ekspresno, pobedom u dve mape. Danci inače odlično znaju da izađu na kraj sa večerašnjim rivalom, pošto su slavili na 11 od minulih 12 međusobnih duela.

Mousesports bi mogla dodatno da poremete dva poraza na samom kraju druge faze, kada su pored neuspeha protiv Astralisa izgubili i od finaliste, Fnatic-a. Sve to može dodatno da utiče na samopouzdanje ovog "evropskog" tima.

Poraženi tim neće ostati praznih šaka, pošto će kući sa sobom odneti 18.000 dolara, na šta će biti pridodat i novac od sponzora. Sa druge strane, plasman u finale donosi minimum od 30.000 dolara, dok će pobednik, kao što smo već pomenuli, inkasirati 75.000 evra.

ESL PRO LIGA (EVROPA) – POLUFINALE

Subota
18.25: (1,35) Astralis – Mousesports (2,90)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara