MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Ko bolje tipuje, Anja ili Natalija?

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 12:21

Glumica Anja Mit, koja u Mozzartovoj seriji Ekipizza tumači lik Natalije, novi je gost naše Jovane Strinić

Natalija je lepa, moderna devojka, koja obožava kladionicu, mada iz ne baš uobičajenih razloga. Dobitni tiketi nisu baš česti u njenoj torbici. I Anja je lepa, talentovana, ali baš kao i Natalija nije baš strastveni poznavalac sporta, pa ni klađenja. Međutim, kako sama kaže: “I ćorava koka zrno nađe”. A kako smo u brojnim danima provedenim u kladionicama MOZZART zaista mogli da se i-ha puta susretnemo sa primerima koji potvrđuju onu o “početničkoj sreći” možda će i Anja Mit, nadarena glumica koja tumači lik Natalije u Mozzartovoj seriji Ekipizza, uspeti da pokaže da ima nešto i u Fortuni, ne samo u statistici.

Uostalom, otkriva nam i da se čula sa “selektorom” uoči derbija Liverpula i Arsenala u Premijer ligi, pa vi sami procenite da li to Anja opet glumila ili zaista ima dojavu sa “ostrva”.

Izabrane vesti

Ona sama je ubeđena da konačno ima dobitni tiket, pa poslušajte šta vam Anja Mit kaže u novoj emisiji naše Jovane Strinić TIKET ZA VIKEND. I o utakmicama koje nas čekaju ovog vikenda, ali i o Ekipizzi, koja će, uverava, biti sve bolja i bolja.

A treću epizodu Ekipizze, tek da podsetimo, pogledajte za Mozzartovom Jutjub kanalu večeras od 22.00. Do tada, posluštajte šta vam kaže Anja Mit.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara