PET NA PET- SARA JOVANOVIĆ: Moja sportska ljubav je odbojka, a uzori braća Grbići

Vreme čitanja: 3min | pet. 23.03.18. | 08:39

Poznata pevačica Sara Jo ističe da navija za Lacio, ali Olimpijske igre uvek okupe celu porodicu!

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, je srpska pop pevačica. Sara je 2011. godine pobedila na konkursu koji je organizovao magazin Story sa ciljem da pruži podršku mladim muzičkim talentima. Kao nagradu je dobila pesmu „Zauvek“ Aleksandre Milutinović i promovisala ju je u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem. Sarađivala je sa reperom MCN-om i zajedno su uradili numere: „Neka ti lice prekrije smeh“, „Ona“, „Momenat“ i „Ti i ja“.Nevena, Mirna i Sara su oformile muzičku grupu Moje 3 i učestvovale su na Beosongu 2013. Njihovu pesmu, „Ljubav je svuda“, su uradili Marina Tucaković i Saša Milošević Mare. Osvojile su prvo mesto sa 25.959 glasova i predstavljale su Srbiju na Pesmi Evrovizije u Malmeu.

Osim trofeja Beosonga, dobile su novčanu nagradu od 5.000 evra u dinarskoj protivvrednosti. Na Evroviziji su imale 46 poena i nisu uspele da se plasiraju u veliko finale. U junu 2013. godine Sara je promovisala duet pod nazivom „Ujutru“ koji je otpevala sa Markom Mandićem. Iste godine je učestvovala u humanitarnom šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“. 2014. godine je snimila singlove: „Ko je ovde ko“, „Provokacija“ (za film „Mali Budo“) i „Mahovina“ koju su slušaoci Naxi radija proglasili za pesmu godine. 2016. godine je sarađivala sa Kikijem Lesandrićem i snimili su duet „Manje više“. Takođe je objavila numeru „Probaj“ u rege stilu.

Izabrane vesti

Sara je pre par dana podržala društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART, a danas će odgovarati na pitanja koja smo joj postavili za naš portal Mozzart Sport.

1.Da li ste svojevremeno trenirali neki sport i koji?
“Imala sam zadovoljstvo da se okušam u više sportova. Ipak, moja prva i najveća ljubav bila je odbojka mada sam kažem imala više sfera interesovanja. Trenirala sam u Vizuri”.

2. Uglavnom ljudi imaju životne i sportske uzore. Kakav je bio slučaj sa vama?
Imala sam uzore. Živela sam u Italiji i imala sreću da upoznam Vanju i Nikolu Grbića. To su velike, ne samo srpske, već svetske odbojkaške legende”.

3. Kom klubu ste poklonili svoje srce?
“Bila sam okružena muškim društvom koje je obožavalo fudbal pa sam i ja postala fan najvažnije sporedne stvari na svetu. I sad mi je prva asocijacija vatreno navijanje muškog dela moje porodice, naravno za Lacio. Taj klub je uvek bio naša glavna tema za razgovor”.

4. Da li postoji sportski događaj koji će se pamtiti celog života?
“Olimpijada je ta koja uvek okupi našu porodicu. Volimo da gledamo sve sportive i uživamo u njihovim čarima. Dakle pamtim svaku olimpijadu”.

5. Imate li životni i sportski moto?
Postavi cilj i nikad ne odustaj od njega. Budi posvećen, kad tad će se isplatiti”.

Bonus pitanje: Šta u Mozzartu odigrati na duel SRBIJA – MAROKO. Orlovi u ovaj prijateljski meč ulaze nakon dve pobede i remija. Maroko ima tri trijumfa i dva remija.

“Verujem u Orlove i predlažem jedinicu koja odlično plaća”.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:30 6635 MPR Serbia - Morocco ki 1 1,95
Ukupna kvota1,95

PIŠU: Nela i Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

pet na pet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara