©MN Press
©MN Press

Trofejni trener ponovo na klupi Crvene zvezde, Pavličević nasledio Gršića

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.05.22. | 12:43

Iskusni strateg se vratio na mesto gde je osvojio četiri šampionske titule

Ratko Pavličević se vratio u Crvenu zvezdu, na mestu gde je osvojio četiri uzastopne šampionske titule početkom prošle decenije. Pavličević je nasledio Milana Gršića, koji napustio crveno-beli tabor nakon osvojene duple krune i otišao u Francusku.

Pavličević je 2010. godine bio prvi trener koji je osvojio titulu na Marakani, još od generacije koju je vodio legendarni Zoran Terzić između 2002. i 2004. godine. Generaciju novog-starog trenera crveno-belih dama, između ostalih, predvodile su Stefana Veljković, Nađa Ninković, Ana Bjelica, Ivana Nešović, Jelena Blagojević, Mila Popović i Jovana Stevanović.

Izabrane vesti

Pavličević je prethodni put u Crvenoj zvezdi bio između 2006. i 2014. godine, a prethodno je bio asistent. Proteklih godina radio u Grčkoj i Švajcarskoj, a prošle sezone predvodio je Šenoa Ženevu.

Predstavljanje novog trenera Crvene zvezde biće održano u srednu 4. maja u trofejnoj sali odbojkaškog kluba Crvene zvezde. Na konferenciji za medije pojaviće se i direktor kluba Nikola Rosić, te član UO Milan Vujko.


tagovi

ŽOK Crvena zvezdaRatko PavličevićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara