Danijele Santareli (©MN Press)
Danijele Santareli (©MN Press)

Turska nudi kule i gradove selektoru Srbije, hoće li Santareli da popusti i ode?

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.12.22. | 16:34

Italijanski mediji pišu da ima ponudu da preuzme mesto koje je ostalo upražnjeno odlaskom Đovanija Gvidetija

Italijanski portal "Volleynews" objavio je da selektor Srbije Danijele Santareli ima bogatu ponudu Turske, kojoj je upražnjeno mesto na klupi ženske odbojkaške reprezentacije posle odlaska Đovanija Gvidetija.

Kako se navodi u tekstu Turska nudi Italijanu 200 hiljada evra godišnje do 2024. godine, uz mogućnost produženja ugovora do 2026. godine. Italijani pišu da je trener Koneljana izdvojio vreme da razmisli, pa odgovor očigledno još nije poznat.

Izabrane vesti

S obzirom na to da je na klupu Srbije stigao u januaru ove godine i odmah uspeo da dođe do svetske titule, a pre toga i bronze u Ligi nacija, bilo bi ogromno iznenađenje kada bi odlučio da promeni radno mesto.

Sa Odbojkaškim savezom Srbije ima potpisan trogodišnji ugovor i sigurno da ima sjajnu šansu da napuni selektorske vitrine, s obzirom na to kakva je generacija trenutno na okupu. Pre Srbije vodio je Hrvatsku, tako da mu je dolazak bio značajan korak u selektorskoj karijeri, koja nije bila toliko uspešna do sada kao što je slučaj kada radi u odelu Koneljana.

Poznato je da Turci ne žale veliki novac kad je sport u pitanju, tako da će pokušati sve da dovedu neko od najvećih trenerskih imena na klupu.


tagovi

Ženska odbojkaška reprezentacija Turskedanijele santareliženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara